Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Paki
Originally posted by Manon
... Ako ti je stalo da ljudi u to ne veruju ...
Mašiš temu... :)
@ForeverYoung
"Prošlo je više od godinu dana kako sam out svojoj porodici i najboljim prijateljima (tačnije znaju samo jedna jako mi draga i dobra drugarica i "drug"). Do sada je "istina o meni" ostajala u krugu ljudi kojima sam se lično outovao"

sta onda ovo znaci?

Moj komentar se odnosi na sadrzaj teksta a ne na naslov teme je r je ocigledno da je ovo prvo veca briga
Korisnikov avatar
By Paki
To znači to što je napisano.
Hteo sam da kažem da se tema (pogledaj naslov i detalje na kojima se potencira u uvodnom postu) ne vrti oko toga, već oko nečeg sasvim drugog...
Korisnikov avatar
By Manon
eto upravo sam dodala da su naslov i sadrzaj ipak malo u koliziji
Korisnikov avatar
By Manon
njega ipak vise muci to sto se prica mimo njegove volje nego uzroci Autohomofobije nekad intimnog prijatelja
Korisnikov avatar
By ::fy::
MA ne pogađa mene ništa, a najmanje to šta se sada o meni priča po (starom) kraju. Ti ljudi nikada neće to mene pitati u lice, prema tome nisu ni dostojni bilo kakvog odgovora.

Takođe mi ne pada na pamet da idem i branim sebe tako što ću nekog drugog (ma ko to bio) ogovarati. Ovom temom sam samo hteo da skrenem pažnju na šta je sve taj moj bivši drug spreman kako bi zaštitio svoje lažno "ja" (stvarano godinama), s jedne strane i kako su, s druge strane, ljudi lakoverni i nesvesni pravog stranja stvari.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih da zvucim kao kreten ili nista slicno... ali zasto mu ne vratis istom merom?

Nisam za osvete niti sam osvetoljubiv ali nesto vec prelazi svaku granicu pristojnosti i ukusa i treba biti kaznjeno!
By RACABG
ja bih ga nazvao telefonom i zatrazio alimentaciju .
kazi ti njemu da mali sad ima skoro dve godine i da nisi u stanju da sam podizes vashe dete .
dodaj jos da smatrash da on nije peder i da ces smatrati to tako dokle god bude davao izdrzavanje. :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znam za dve slicne situacije...
Jbg, razumem kad neko zeli da s vremena na vreme ima seks sa tipovima i da se za to ne zna, ali ne razumem kako neko moze da bude takav kreten... A i taktika mu je losa. valjda svi znaju da ste bili dobri drugovi i da ste cesto blejali, sada ce se ljudi zapitati kako je on mogao toliko da se druzi sa jednim pederom.

Verovatno ce sam da upadne u rupu koju je tebi kopao, opusti se.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dirrty19g
Ne bih da zvucim kao kreten ili nista slicno... ali zasto mu ne vratis istom merom?

Nisam za osvete niti sam osvetoljubiv ali nesto vec prelazi svaku granicu pristojnosti i ukusa i treba biti kaznjeno!
Zato shto F.Y ne zivi u shpanskoj sapunici pa da radi takve stvari:sudija:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by A.F.K.A.OB
A i taktika mu je losa. valjda svi znaju da ste bili dobri drugovi i da ste cesto blejali, sada ce se ljudi zapitati kako je on mogao toliko da se druzi sa jednim pederom.

Verovatno ce sam da upadne u rupu koju je tebi kopao, opusti se.
Apsolutno tačno.
Dečko je glup.
Ne razmišlja.

Kako moj nekadašnji najdrug/fuck buddy/mnogo str8 sada, nikada ništa ne pita.
U vreme dok je priča bila interesantna nama zajedničkom krugu ljudi, čak se upadljivo držao po strani. Njemu čoveku savršeno jasno da sam ja gay, pa nit nudi dokaze drugima niti se kod drugih raspituje.

I siguran je i ušuškan (pametnica moja :love: ) Ja nikome reći neću. Savršeno me baš briga zašto je sada str8 da li je samo str8 i te tako nijanse...
Korisnikov avatar
By Pipin
Dotični je ljubomoran. Fali mu tvog kurca, a neće samom sebi da prizna.
Sad bi bilo najbolje da ti oblećeš oko njega i moliš ga, a on da "popusti" pred tvojim naletima. Tako bi i dalje bio str8, a sa kurcem u ustima.
Korisnikov avatar
By Zoe
Vrlo moguce ovo sto Pipin rece :up:
By vaga-strelac
samo je potrebno informacija...
moje dve drugarice(koleginice) su me anatemisale citavih pet sati.
ja sam im rekao sta sam i koga volim i tako a one su tako,neme, otisle od mene i samo posle pet sati me zvale i izvinjavale se.
otisle su kod naseg prof.psihologije(prvi put tada da neko ode i kod njega na predavanje) prikupile informacije i izvinule se.
ok je,prihvatam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!