Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Jesam postavio jedanput pitanje doktoru ... pre 2,3 godine ... i dobio zadovoljavajuci odgovor. :yes:
Korisnikov avatar
By spark
postavljao sam par pitanja i jako sam nezadovoljan odgovorima...

mislim da odgovori nisu ni dovoljno strucni ni blagovremeni... naravno, ne znam da li je u pitanju jedan te isti doktor, posto sam pitanja postavljao davno i u odredjenim vremenskim razmacima, ali definitivno mislim da ova oblast na sajtu nije bas ni na koji nacin pokrivena, s obzirom na nacin na koji tece diskusija, kvalitet odgovora i zelju da se odredjena tema istinski i s razumevanjem objasni, o brzini komunikacije da i ne govorim... :mad: :mad: :down:

jos uvek mi nije jasno zasto moj predlog da sajt angazuje par ljudi dobre volje koji bi odgovarali u okviru foldera zdravlje na brojna pitanja naseg clanstva nikako da se realizuje... u stvari, i ne zanima me, jer ce odgovor verovatno biti - jao, sparky, pa znas da nemamo pare...

bilo kako bilo, mislim da bi jedan psihijatar ili sociolog, seksolog, urolog, ginekolog, i strucnjak za seksualno prenosive bolesti (spb) bili vise nego korisni ovde...
Korisnikov avatar
By reveal
u nasoj zemlji i opste ima jako malo doktora, lekara koji stvarno mogu da se nazovu expertima u svom poslu. naisla sam na mozda 2 lekara u zivotu koji su bas bili strucnjaci. strasno je bitna paznja koja se daje pacijentu, a vecina ih onako odokativno odmeri, poslusa i sta vec...
postavljam pitanja doktoru uvek. zasto? kako? kada? ... sve sve sve da mi objasni. moja doktorica je ludela od mene... :D
Korisnikov avatar
By Moa
Ja sam na dve teme postavila pitanje medjutim nisam dobila odgovor ni na jednu a za to mi ne treba doktor da mi odgovori mozete i vi drago moju forumasi pitanje je bilo vrlo jasno formulisano.E sad,posto nema odgovora od vas bila bi super ideja da se stavi potforum pitajte doktora kao sto Nauka i tehnologija ima potforum.Mislim da je nama svima ipak bitnije da imamo doktora nego IT and Q.
Korisnikov avatar
By Rei
Postavio sam dva pitanja, jednim odgovorom nisam bio zadovoljan a drugim... takodje nisam :)
Dok chitam to imam osecaj kao da je 'doktoru' muka od zhivota i da nema pojma shta pishe, vec radi mehanichki...
Korisnikov avatar
By Rei
Da a shto se tiche podforuma mislim da nije potrebno jer ne vidim zashto bi se pitanja stavljala u poseban folder, a i ne mislim da bi odgovori bili bash neshto ozbiljni, u koji god forum da se stave...
Korisnikov avatar
By ciceron
Ma doktor na sajtu je katastrofa. Treba mu oduzeti dozvolu za rad. Matori pedofil.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!