Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By fencysmurf
ljudi, kako se gojite?

ja u poslednje vreme, 3 obroka dnevno i opet nista... kuvano, banatski sve po redu i nista...

:(
Korisnikov avatar
By colorado
joj, ja se jako lako ugojim...

je l' jedes dovoljno proteina?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Takav ti metabolizam. Gledaj da pored sve te masnoce (ako to znaci ovo "banatsko") ubacis i zeleno povrce i sokove i bices super. Ne kazem da ces se ugojiti :sesir:
By fencysmurf
proteini - meso? jel da?

testo, meso, kuvano povrce, zelene salate, jaja, mleko, sir, kajmak...

i sta sam dobio - :dvaprsta:

:vegi: a treba mi 10 kg
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jednostavno, kreni sa kasnim vecherama oko 23h ili 00 :) )
Trust mi ne znam kakav da metabolizam imash ako te ovo ne sredi abr malo, nishta nece :yes:
Korisnikov avatar
By Crave
Uni je upravu.. ve?ere u pola no?i ?e obaviti posao ... nije zdravo, ali ima efekta.... jel se se?ate reklame za biomed 6 kad kažu da trebaš da se pravilno hraniš, i da se baviš sportom da bi dobio na masi (verovato su mislili na miši?nu masu) ... to mi je uvek bilo nelogi?no
Korisnikov avatar
By Savitar
E, sad, hocesh li samo da se udebljash ili nabacish mishice u teretani? Ako je ovo prvo - navali na ugljene hidrate (testo, slatkishi, testenine, zash vec...).
ako je ovo drugo, samo insistiranje na proteinima ce imati slabog efekta, tj. imace efekta samo na pochetku. Kljuch je u pravilnom balansu svih vrsta hrane sa naglaskom na proteinima. Ja bih ti odatle vishe preporuchio jaja, mleko i mlechne proizvode, nego meso, mada i ono ide, naravno.
povecaj porcije!
I konachno, jako je bitno kako cesh isprogramirati oblik i vrtu vezbi kojima cesh se baviti.

p.s. u slobondo vreme ne ispushtaj iz ruku kikiriki, bademe, pistace, orahe itd... pravo su chudo.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako ti metabolizam ne dozvoljava gojenje... ma, nikakva hrana ti ne?e pomo?i. Ja imam baš problema sa time. I nema šanse. Jedem 5 puta dnevno, dva puta više nego moji prijatelji. Ve?eram kasno (evo, malopre npr) i ništa. A metabolizam mi je... popijem ?ašu vode i posle 10 minuta, eto mene tr?im u wc.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Mars
Sport.

Povecava apetit, a to sto uneses ode u misice.

:kisa:
jok, batali pušenje, i svako jutro ?okolino:novine:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by bojandjo
jok, batali pušenje, i svako jutro ?okolino:novine:
Jes vala, batali :cigareta:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bigirl
Ako ti metabolizam ne dozvoljava gojenje... ma, nikakva hrana ti ne?e pomo?i. Ja imam baš problema sa time. I nema šanse. Jedem 5 puta dnevno, dva puta više nego moji prijatelji. Ve?eram kasno (evo, malopre npr) i ništa. A metabolizam mi je... popijem ?ašu vode i posle 10 minuta, eto mene tr?im u wc.
Isto. Meni su davno konstatovali 'ubrzani metabolizam' i ne vredi. Jedem kao skot i nista.
Korisnikov avatar
By HARP
Metabolizam diktira telesnu težinu,kao što re?e bigirl.
Ja ne mogu da se ugojim,a jedem za dve osobe.
A i kre?em se dosta,mada probao da jedem dosta a da ne radim ništa i opet nema gojenja,jbg. metabolizam.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by fencysmurf
proteini - meso? jel da?

testo, meso, kuvano povrce, zelene salate, jaja, mleko, sir, kajmak...

i sta sam dobio - :dvaprsta:

:vegi: a treba mi 10 kg
joj, same here! Otvaram sezonu gojenja, po ko zna koji put. Mozda uspe

:tegovi:

:kletva:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mamuvamyebem...po?nite pušit pa prestanite, to definitivno pomaže :evil: :yes:
A ja ?u vas ugojim ovo ljeto, ne zvala se ja-ja!:D
Korisnikov avatar
By Super Mario
Stripi, ajde nauci nas sa lenjim majkama, kako da si kuhamo :grin:

Ocekujem recepte u Queer varjachi (Spagete, Grashak, Paprikash :mljac: )
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne odajem recepte :nono:
Prije ?u vam dat naked slike sebe ugojene nego da vam dam recepte :evil: :lukavi:
Korisnikov avatar
By Marble
ugojiti se je jako lako, ali nije stvar samo u uzimanju kaloricne hrane u velikim kolicinama, vec i u potrosnje istih kalorija. Ako se malo ulenjite, obavezno odspavate ili odlezite bar sat vremena posle obroka (ovo posebno), pocnete da koristite sve moguce daljinske upravljace umeto da se setkate po sobi i uzasno sporo idete do prodavnice umesto da "trknete", videcete kako ce kilogrami i gomile sala da pocnu da se lepe po celom vam telu....

:alexis:
Korisnikov avatar
By mirth
Ja se davno predala... :obesen:

Ne vredi... necu vise ni da se zamaram svim tim silnim jedenjem.

Sad gledam na to ovako: bar mogu i iza metle da se sakrijem, kad zatreba... :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Gabriel
Ti? Mrsav? Koji smajli sad da stavim?
hmmm, pa ne znam koje su tvoji kriterijumi za nazvati nekog mršavim, ali ja sa svojih 67 kg baš i ne mogu da se pohvalim. no, ?injenica da mi dobro stoje je druga pri?a... :oskar:
Korisnikov avatar
By Marble
Da, samo jos da napomenem, treba razlikovati
GOJENJE od POVECANJA MISICNE MASE. Tako da oni koji teze ka ovom drugom, neka otvore novu temu. Povecanje misicne mase je malo komplikovanije od obicnog gojenja, tako da se saveti iz ove teme za to ne mogu koristiti. Hvala. :lood:
Korisnikov avatar
By Stripi
Yebešmisve, ali ja ne trebam op?em poduzimat ove radnje da bih se udebljao...is it somethign wrong with me??? (molim zlobnike da se klone odgovaranja na ovo pitanje jerbo ?u uzvratit žestokom vatrom :yes: :evil: )
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Marble
treba razlikovati
GOJENJE od POVECANJA MISICNE MASE. Tako da oni koji teze ka ovom drugom, neka otvore novu temu
ne zajebavaj :roflmao:
By fencysmurf
predlazem osnivanje udruzenja fatties wannabes ;)
Korisnikov avatar
By mirth
E, jes' vala!

Ionako smo diskriminisani na svakom koraku, pocevsi od onih skrnavih zenskih casopisa gde na 1000 strana pisu 1001 nacin kako smrsati, a nas i nasih nepremostivih egzistencijalnih problema se nikad niko ni ne seti.... :cupakosu:

Klub mrsavih... borba za ravnopravnost... :smeh:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ovo je strasno, pa vi ste srecni ljudi, kako bih ja voleo da se predam zadovoljstvima cokolada, slatkisa, kolaca, peciva...
:ua:
Ja cim se predam, za mesec dana se zaokruglim :nazalost:

Na vasem mestu, uzivao bih hedonisticki u svoj toj hrani.

Btw. kad sam prestao da pusim dodao sam oko 8,9 kg. :lizalica:

:elektro:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Marble
Da, samo jos da napomenem, treba razlikovati
GOJENJE od POVECANJA MISICNE MASE. Tako da oni koji teze ka ovom drugom, neka otvore novu temu. Povecanje misicne mase je malo komplikovanije od obicnog gojenja, tako da se saveti iz ove teme za to ne mogu koristiti. Hvala. :lood:
Pa to, ve? dve teme (i ovde i u kvir varja?i) o gojenju? a piše i ne?emo salo?!?
Ako ne znate šta ustvari ho?ete, nemojte posle kod nas da dolazite da kukate kad budete druga?ijeg oblika nego što ste zamislili...

:hvala: :mazi:
Korisnikov avatar
By anche
ja krkam <--- :rool:

juce sam izela shumicu a danas levu sisu i eto dva kila +

prosto je ugojiti se :sw:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by mirth
E, jes' vala!

Ionako smo diskriminisani na svakom koraku, pocevsi od onih skrnavih zenskih casopisa gde na 1000 strana pisu 1001 nacin kako smrsati, a nas i nasih nepremostivih egzistencijalnih problema se nikad niko ni ne seti.... :cupakosu:

Klub mrsavih... borba za ravnopravnost... :smeh:
a tek silni dijetalni namazi... pa shlag od 2 kalorije (!?)

Dole diskriminacija!
By Paris
Originally posted by anche
ja krkam <--- :rool:

juce sam izela shumicu a danas levu sisu i eto dva kila +

prosto je ugojiti se :sw:
Zadnji put kad te videh ti bese na dijeti:blenta:? a sad krkas tortu i dajes savete kako se ugojiti:trep:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!