Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spliff
za vas koji nikad niste probali drogu... krajnje je vreme da probate
Korisnikov avatar
By Sunce
:lol: Od tebe sam ovakav odgovor i ocekivao. I ko otvara temu o Australian Openu? Gde je Marvin?
Korisnikov avatar
By Madonna
Evo ja nikad nisam probao marihuanu i kokain.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja ne računam travu kao drogu...šalim se xD

nikad me nije privlačilo ništa od toga,pa čak ni trava koju jesam probao ali mi nije nešto naročito zanimljiva ni ona...
Korisnikov avatar
By Laerem
Pa se onda čudite ko pura dreku zašto ste ljudima nezanimljivi i zašto drugi uvijek imaju bolje fore od vas i zašto je vaš karakter abortus i zašto ste osuđeni da se družite s papcima i smorovima čiji mozak je bljutava kaša bezidejnosti, floskularnog govora, neugodnih tišina i usiljenog humora koji prikriva krajnji očaj sopstvenim bezličnim sebstvom... Čak je i onaj zadnji narkomanski ološ - nemušt, pogubljen i nagrižen heroinom - bolje društvo od vas.
Korisnikov avatar
By bothways
E nek si nam rekao, Laeri.

Zapravo, ne znam da li sebe tu da računam. Jesam probao maridžuanu, par puta, ali nedovoljno da me uradi. Ali me je brownie sa hašišom u Amsterdamu uradio. :D

Ostalo jok i ne nameravam.
Korisnikov avatar
By Blady
^ moze neka slicica=lsd da se od ovoga napravi :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Da znas. Pa da pravimo takvu facu kad natripujemo
Korisnikov avatar
By Blady
takva faca i jeste priblizna na lsdiju :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja istu facu imam kad doživljavam orgazam :sigh:
Nikad probao... jednostavno nije mi bilo potrebno... sto ne znaci da necu da probam mozda jednog dana. I niko nije bio zgranut, uglavnom misle da foliram kada kazem da nisam...

Inace i ja sam se nasao u cudu kada sam video koliko je to rasprostranjeno... ok za marihuanu... celo moje drustvo je to povremeno koristilo u odredjenom periodu i znam da se koristi na tone.

Ali eto nedavno upoznam jednog decka i pocnem da se druzim sa nekom njegovom ekipom. Znaci oni su od 7 osnovne na raznoraznim drogama. Trava im je kao cigareta, probali su i sve ostalo... znaci doslo se u stadijum da se guta sve i svasta u nenormalnim kolicinama svakodnevno.

I ono sto je zanimljivo, oni ne umeju lepo da se provedu bez toga. Znaci ako se nesto ne uzme zurka je propala, izlazak u grad je propao.

U tu ruku sam i srecan jer meni za dobar provod nije nikada bilo potrebno tako nesto... eventualno koje pivo i super :-)
Korisnikov avatar
By Madonna
DA NISMO UPOZNALI ISTO DRUŠTVO ?
jk većina je takva
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680753#p2680753]Laerem napisao:[/url]Pa se onda čudite ko pura dreku zašto ste ljudima nezanimljivi i zašto drugi uvijek imaju bolje fore od vas i zašto je vaš karakter abortus i zašto ste osuđeni da se družite s papcima i smorovima čiji mozak je bljutava kaša bezidejnosti, floskularnog govora, neugodnih tišina i usiljenog humora koji prikriva krajnji očaj sopstvenim bezličnim sebstvom... Čak je i onaj zadnji narkomanski ološ - nemušt, pogubljen i nagrižen heroinom - bolje društvo od vas.
Nazalost, nekima ni droga ne pomaze da budu zanimljivi. :opatica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja kad hoću da sam high, napravim kakao. cist kakao sa medom

i nikako da probam recept od hys, ona kuva marihuanu sa mlekom. to bih
kad sam imala 15, drugar i drugarica smo se napuhali brutalno.

nisam nikad eksperimantisala dalje jer sam uvek uzivala u zdravijim nacinima stimulacije.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680753#p2680753]Laerem napisao:[/url]Pa se onda čudite ko pura dreku zašto ste ljudima nezanimljivi i zašto drugi uvijek imaju bolje fore od vas i zašto je vaš karakter abortus i zašto ste osuđeni da se družite s papcima i smorovima čiji mozak je bljutava kaša bezidejnosti, floskularnog govora, neugodnih tišina i usiljenog humora koji prikriva krajnji očaj sopstvenim bezličnim sebstvom... Čak je i onaj zadnji narkomanski ološ - nemušt, pogubljen i nagrižen heroinom - bolje društvo od vas.
:lol:

Jedino sam travu probao par puta... i nije mi bilo nes' posebno. Smor :zeva: Alkohol me daleko bolje uradi :lol:
Korisnikov avatar
By Laerem
Iako sam načelno protiv heroina; on ima strašne socijalne konzekvence - može ti se dogoditi otkriješ Isusa. It's a gateway drug. Kad samo pomislim koliko je neiskvarenih duša u trenutku slabosti zabrazdilo u pakao religijskog spasenja. :sniff:

A problem s narkomanijom je što ne slijedi temeljni postulat hedonizma, kojeg ja formuliram ovako: "Drogiraj se u onoj mjeri u kojoj se nikad nećeš morati prestati drogirati." Narkomani su pohlepni, oni misle da postoji uvijek veći high, ne shvaćajući da opijenost postoji samo u odnosu na trezvenost, ako ukineš razmak ili napetost između ta dva stanja dobiti ćeš jedno veliko ništa.
Korisnikov avatar
By Urania
Nikada probala. Uvijek bila okruzena ljudima koji se drugiraju i nikada mi niko nije vjerovao da nisam u tom stilu i uvijek su me pratile glasine da duvam.

Iskreno, moj mozak je sasvim dovoljno sjeban sam po sebi. To sto ljudi dobijaju drogama, ja imam po prirodi. :deni:
Korisnikov avatar
By Tungi
Rakija je iz raja izašla.

Sve ostalo je sranje.
Mislim, nisam probao teške droge, poput heroina, kokaina.. I sl.
Cigarete ne juzim. Marihuanu i hašiš probao još u gimnaziji, poslednji put prošle godine u L.A-u, ništa tu za mene nema interesantnog i privlačnog.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Marihuana i popers. Koristim povremeno, nemam želju da probam bilo šta više.
Korisnikov avatar
By gossip
probao davnoooo
nothing happened

i nemam zelju dalje da isprobavam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!