Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By erkondisn
vasa iskustva, horror price, kompletne anamneze, moze i scanovi ortopana :krezavi:

ja konacno odlucio izvaditi jedan (nakon sto me zubarica nagovarala zadnjih godinu - dvije), obavio pregled kod kirurga i cekam operaciju za nekih mjesec dana... slučaj je takav da je zub vani, ali je u 'lezecem' polozaju (ljenc'na :oklagija: )...

ajmo, slučajeve na sunce :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja svoje umnjake volim i ne pada mi na pamet da ih diram! Dovoljno mi je što dva zuba nemam, a dva su mi plombirana... :usamljen:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nemam umnjake, jos uvek :hvala:

Zapravo,
Imam pola jednog umnjaka :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Vec pocinju da mi se kvare,jedan je pod plombom,jedan sam izvadio..:D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Trebam sva cetiri da izvadim posto su impaktirana. :sweet:

Glupi umnjaci, nemaju nikakvu ulogu, samo probleme prave. :evilwait:
Korisnikov avatar
By castor
malouman

dva izvadio
dva su nazalost jos tu
Korisnikov avatar
By nsc
3 izrasla, jedan sklizn'o na mesto 7. koja je izvadjena, drugi vadio i 3 dana patio, treci izvadio i nisam ni osetio kad je prosla anestezija, cetvrti se nikad nije pojavio
By str00ja
Meni su u pocetnim fazama rasta, tj. imam mozda trecinu donjeg desnog, minijaturne isklijale delice donjeg i gornjeg levog, a gornji desni mi nije jos ni krenuo... Ponekad zna da mi se desi da mi nateknu desni tu i da me boli onako ne mnogo ali strasno nabudzeno i iritantno kroz ceo dan, ali srecom bas retko. Ali strasno sporo rastu, ne znam, valjda nece da prave probleme, a izvadicu ih ako cika zuba bude smatrao da treba. :krezavi:
Korisnikov avatar
By bu
dole ova dva rastu..a gore ona dva..heh..su tek pocela da rastu..i nadam se da necu morati da ih vadim..en volim zubaraaaa
Korisnikov avatar
By .Sajmon
Vadio sam gornji levi dva puta, a sve ostale samo jednom. Gornji levi mi je izvađen samo parcijalno prvi put, pa su tokom druge intervencije lovili zaostale komade korena. Posle tog drugog puta krvarenje iz tog kratera nije moglo da stane, pa sam morao u hitnu da mi daju nekakvu injekciju. Dva meseca sam imao osećaj da su mi usta kao čarapin početak, dok se sve nije lagano vratilo na svoje mesto. Nikom ne preporučujem ukoliko nije zaista neophodno. Ostala tri su mi izvadili bez muke.
Korisnikov avatar
By unic0rn
gornje ako vadish, chak i impaktirane i horizontalne orijentacije uVopste nije frka. ja sam vadio oba, od toga je jedan bio isti takav lenjivac, mislim da smo merili da je procedura sa sve sechenjem i ushivanjem trajala negde oko 17 minuta :geek: :lood: i to je to.

donje nemam po prirodi (malouman tj poluuman :wundy: , prim. au.) a za njih kazu da je katastrofa za vreme i posle vadjenja.

i tako :shunkica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Imam sva 4 jebena umnjaka, i to sam skoro otkrila da su mi gornja dva porasla, kada sam skontala da mi donji jedan raste. Nisam ni provalila kada su mi ta gornja dva izarazla. :lol:

Ne znam da li cu ih i kada vaditi, za sada mi ne prave probleme. :fige:
Korisnikov avatar
By Rei
Vadio jedan donji, bilo relativno ok. Sama procedura vadjenja je bila malo komplikovana jer je zub pukao, ali, relativno bezbolna, i uopshte nisam imao bolove posle. Svi su mi govorili da se spremim na uzhas, a ja chekao, chekao, i nishta. Neizvesnost je bila najveci problem :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Well nije, zakljuchih na osnovu posta.

No, sad mi padaju neke perverzije na pamet, pa ako se budem kikotao (vishe nego obichno) kad vas sretnem sledeci put, da znate zbog chega. :njanja: :wundy: :smeh:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
meni jos gornji levi da izbije, a ostala cetiri (da, da, 4 -evo i slovima: ostala cetiri) su tu...zvravi pravi-koliko toliko i to je to... mislim da cu sve da ih povadim na vreme da mi kasnije ne bi stvarali probleme. neka boli odjedared sve lepo, izdrzacu par dana, bar cu kansije biti mirna...

u kako se*em...nemam ja muda da pocupam to :(
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by unic0rn

Well nije, zakljuchih na osnovu posta.

No, sad mi padaju neke perverzije na pamet, pa ako se budem kikotao (vishe nego obichno) kad vas sretnem sledeci put, da znate zbog chega. :njanja: :wundy: :smeh:
Po tvom kikotanju kada me vidis, cini mi se da si vec pustio masti na volju.. :lezba:
Korisnikov avatar
By Hys.
Izrasli svi nesto nenormalno rano, kul su.

Mada, ja imam vilicu kao mix zeke i veverice, te svasta nesto tu moze da stane :kesa: :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja još nemam umnjake. :beba:

Ali mi se čini da se jedan sad migolji i da će mi napraviti rusvaj u vilici, ako nešto ne preduzmem. :uplasen:
Korisnikov avatar
By scout_finch
tri su mi izrasla jos u srednjoj skoli, a cetvrti raste vec 7,8 godina pomalo pa stane. :D a boli, jebe kevu:kletva:
Korisnikov avatar
By Darling
Svi su izbili, ali ne i izrasli i moram da ih vadim, jer mi je uska vilica i, s vremena na vreme, osecam strashan pritisak u desnima, masiram ih i koristim pastu protiv krvarenja desni... Povadicu ih sa zadovoljstvom, volim zubare i oni vole mene :shmi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by unic0rn

donje nemam po prirodi (malouman tj poluuman :wundy: , prim. au.) a za njih kazu da je katastrofa za vreme i posle vadjenja.

i tako :shunkica:
Pa, nije.
Gornje imam jos uvek, imali su gde da se smeste jer nemam gornje cetvorke jos od malena, komplikacije oko proteza i gluposti...
No, donji su morali napolje, i uopste mi ne nedostaju. Vadjenje jeste malo teze, ja nisam htela da cekam hirurga, vadila mi je zubarka po 'starinski' jer su nikli i mogla je da ih dobro uhvati, plus korenovi nisu bili prejaki ili krivi. Sve u svemu, nekih desetak dana pazljivog pranja zuba i mekse hrane je manje iritantno od umnjaka.
By ...Sitnicava...
Operisala tri, sledeće nedelje poslednji i konačno gotov umni horor. :yay:
Korisnikov avatar
By bothways
Donji izrasli, gornji polu-izrasli. Rece mi jedna zubarka da ce gornji desni valjda morati da mi ukloni jednom u buducnosti. No, mislim da sere (i nadam se), s obzirom da imam dovoljno veliku vilicu da moze sve da stane, imam lep raspored zuba i osim kada izbijaju umnjaci, oni ne bole. E sad, druga je stvar sto mi je pola zuba plombirano, ukljucujuci i jedan umnjak...
Korisnikov avatar
By tintily
To mi jedni od retkih zdravih zuba :) Samo sam se jednog davnog dana zabrojala i shvatila da imam sve zube. Nisam ja to osetila kad je raslo .
Korisnikov avatar
By Azdaja
imam 3 komaTa, pre 2 godine sam hiruski cetvrti izvadila dole levi...hmmm, bilo je bas friki - otekla sam kao covek slon, posle vadjenja... drugacije nije moglo, nije imao gde da se smesti, a ukocila mi se vilica - hirurg je probao da napravi mesta, cvrcno rez i stavio neko govance, ali nishta...

ostali su izrasli, nadam se da ce se svi lepooo smestiti :lol:

i da, posle tog hiruskog vadjenja umnjaka sam vadila dole peticu - vise me je bolelo to vadjenje i pravljenje zuba nego umnjak...

+ ukapirala sam kad zmurim skoro NISTA ne osetim :blenta: moj stomatolog ima cd sa mojim omiljenim pesmama, ja zazmurim i lepo :)

ako treba jos nesto, napisacu...samo pitaj :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
:drama:

obavio to bas danas, bilo je pomalo horroricno jer je boljelo unatoc anesteziji (ocito mi treba konjska doza)
srecom, nije dugo trajalo, i sad drzim bocu piva ko oblog :D
By Orion
Ne znam zašto čitam ovu temu a moram kod zubara u toku nedelje. Samo se traumiram dodatno.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Imam jedan gornji desni, i jedan donji sa leve strane koji je poceo skoro da izlazi. Prvi za sada ne pravi probleme, stoga ne znam kad cu ih vaditi.

:fige: :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!