Originally posted by AngraMaina
prvo, sparivanje carapa i sredjivanje stola, a i pravljenje to-do listi, nije odlaganje nego treba da se uradi (ako nista, jer ti stedi vreme posle da nadjes papir na stolu ili da ronis po fioci u potrazi za drugom sivom carapom).
to znam jer cesto odlazem da uradim te stvari
inace kod mene se to javlja kao neka vrsta odmaranja, rastezanja.
p.s. da li postoji razlika izmedju "odlaganja" i "prokrastinacije"?
aha... prokrastinacija ti dodje isto sto i odlaganje
e... npr... ni meni sparivanje carapa i sredjivanje stola nije prokrastinacija, ali imam komsiju koji svako malo sortira knjige ispocetka i rearanzira namestaj po sobi, samo da ne bi radio ono sto treba da uradi. to je njegova prokrastinacija.
vrlo subjektivna zaglavljotka
ja trenutno prokrastiniram... sada sam u fazi izmedju dva posla i to me izludjuje. najbolje funkcionisem kada radim, a onda postizem milion stvari na dan, i posao, i edukaciju, i slobodno vreme, druzenja, izlaske... bez problema!!! i nista me ne mrzi. a ovih nedelja mi sati prolaze kao minuti. tek sto trepnem - dan gotov! sve cu za pet minuta ili tacno na pocetku narednog sata, pa ni onda...
haos!!! na momente mi je i bilo smesno, a sada vise nije. kada krenem opet sa poslom, ziva cu se pojesti povodom toga sta sam sve mogla uraditi za ovo vreme