Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By tramp
ako ja skocim kroz prozor jer sam videla misa u stanu - je sam li ja zrtva tog misa ili svog straha od miseva? a sta ako mi je samo neko rekao da je tu mis? jesam li ja zrtva misa, svog straha ili te osobe koja je prosirila glasine?
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by operativni kadar
Ti si žrtva paranoidne šizofrenije :smeh:
nisam bwe vis da nisam iskocila kroz prozor nego sam nagovorila tog skrivenog misa da mi se pridruzi u mojoj borbi protiv zajednickog neprijatelja koji se krije u plakaru :maska:
Korisnikov avatar
By tramp
dolazim, mozda priljubim i :psiholog: da mi se prikljuci samo moram da pazim da me neko ne vidi
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sad nije ni važno da li te vidi kad si ve? rekla plan. Ima da ti održim predavanje iz zlih planova i da hvatas beleške, jer ?u da propitujem :mucka:
Korisnikov avatar
By tramp
a otkud ja znam da nisi i ti sa onima u ormaru :lukavi:
By fazza
Verovali ili ne, ja se plashim misheva! :maca:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by tramp
ako ja skocim kroz prozor jer sam videla misa u stanu - je sam li ja zrtva tog misa ili svog straha od miseva? a sta ako mi je samo neko rekao da je tu mis? jesam li ja zrtva misa, svog straha ili te osobe koja je prosirila glasine?
Mogu?e da je miš najobi?nija glasina a ti si žrtva osobe koja je širi.

Kako god, da bi se rešila straha od miševa preporu?ujem ti film Vilard. To je jedan simpati?an horor gde sve vrvi od miševa. A glavni junak se s miševima druži i oni ga vole.

Dakle što više posmatraj miševe i presta?eš da ih se plašiš. Ovu terapijju psiholozi zovu flooding.
Korisnikov avatar
By Tot
Još mogu i da shvatim da se neko plaši miševa ali ne razumem da ne pravi nikakvu razliku meðu sitnim glodarima.

Jedno vreme sam držao u stanu morsko prase. A došla mi jedna tetka pederka u posetu. Kad se približila ovom stvorenju sko?ila je u vazduh i zaurlala: miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš!!!

A ja sam pomislio u sebi::crkla:
Korisnikov avatar
By KiWi
To je fobija. Le?i se.

Kao što ja miševe i sve druge glodare (kuni?i, pacovi, morski prasi?i, hr?ci (my favorite) ) mogu da držim u rukama, mazim ih.. uživam u njihovom društvu.. bez ikakvog straha

Dok totalno poludim kada vidim pauka (?ak i najmanjeg)... pre par meseci dok sam se vozio za Beograd u jednom istinski oronulom autobusu, pauk, koji je u dijametru imao nekih 4cm, krenuo je da mi mili po ruci.... brzinom svetlosti sam ga zbacio sa sebe, ustao i se u drugi kraj autobusa, u nadi da me pauk ne?e ponovo prona?i. Popri?ao sam sa kompetentim ljudima, to je fobija. U mom slu?aju, blaži oblik :)

Što se ti?e miševa, najblaži lek je da udomiš hr?ka.. mojoj kevi je pomoglo
Korisnikov avatar
By zimizamizum
<giggles hysterically>

Nadjem ja tako u stanu knjizicu koja se zove "Deci sa problemima treba pomoci". Kao, problemi po abecedi, po jedan za svako slovo, pa kratak opis i kako, je li, pomoci. Sa nekim psihoanalitickim interpretacijama pride.

E pa za strah od miseva je pisalo da je to nesvesni strah od muskog polnog organa buahahaha!

Fazzo, jesi ti samo aktivan? ;)

P.S. Isto kao vazi i za zmije. A do tog nadasve mudrog zakljucka se doslo jer su ti strahovi cesci kod zena nego kod muskaraca.
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Mislim da se tramp ne boji miseva zaista, nego je ovo offtopic s jedne teme iz DriPola.
Korisnikov avatar
By spliff
ma dajte....
mishevi su tako slatke zzivotinjice.

pacovi su vecc neshto drugo
Korisnikov avatar
By Cruiser
A strah od ZMIJE (moj slucaj)....

Puzava je, sluzava i klizi........ :nazdravlje:

Da nije to isto strah od polnog organa, ali onog drugog? :sise: Zimizami?

Jebote, mozda sam peder ali mi to jos niko nije objasnio lepo :hvala:
Korisnikov avatar
By spark
zrtva svog straha, imajuci u vidu da samom pojavom misa ne bi trebalo da se osecas ugrozenom na bilo koji nacin, bar ne u fizickom smislu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
kada smo bili mali prichali smo da se devojchice plashe misheva jer se boje da im negde ne udje, e sada da li u tome ime istine?
a drugo,
e sada odgovor na pitanje: bila si zrtva gravitacije, nemoj kuditi jadnog mishonju, niti tvoj strah, jer da nema gravitacije ni mish ni let, a ni pad te ne bi ubio, i dalje bi lebdela na ulici, najverovatnije i mish takodje
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
To tvoje pitanje me pomalo podse?a na jedno
"Nismo li sami
i bi?
i leða i ruka
što vitla
bi?em po leðima?''

I oduvek sam se pitala kako živ ?ovek može da se boji životinja.
Nemoj tramp da si :sloun:, vidiš da su te provalili.
Mislim da se tramp ne boji miseva zaista, nego je ovo offtopic s jedne teme iz DriPola.
Uostalom miševi ne postoje.
:nope:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Tot
Još mogu i da shvatim da se neko plaši miševa ali ne razumem da ne pravi nikakvu razliku meðu sitnim glodarima.
Mogli bismo da napravimo neki hendaut i da ga delimo ljudima na važnim manifestacijama... kad ve? postoje ovolike knjižice o bats može jedna i o rodents
BTW jeste li vi ljudi otišli da uzmete one besplatne knjižice o bats? pa to sve vrvi od korisnih informacija...
Što me podseti na recenziju na koricama knjige iz matematike koju smo koristili u ?etvrtom srednje... siroti recenzent je nekoliko puta ponovio da knjiga vrvi od dobrih primera, pa da vrvi od pravih prilaza, pa da vrvi od objašnjenja...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spark
zrtva svog straha, imajuci u vidu da samom pojavom misa ne bi trebalo da se osecas ugrozenom na bilo koji nacin, bar ne u fizickom smislu.
Slazem se.

Verujem da taj strah potice iz cinjenice da mis uspe svuda da se zavuce i nikad ne znas odakle ce da se pojavi. Odjednom samo primetis malu sivu njuskicu i onda se streses od jeze.
By Gost
Originally posted by Cruiser
A strah od ZMIJE (moj slucaj)....

Puzava je, sluzava i klizi........
Nije.
Originally posted by Ljubicasta_Suza
Uostalom miševi ne postoje.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Lavli! :up:

Originally posted by jukie
[BTW jeste li vi ljudi otišli da uzmete one besplatne knjižice o bats? pa to sve vrvi od korisnih informacija...
Ja nisam mogla da odem jerbo sam morala i?' outta town, i skroz mi je žao... :placko:

E tako, ako sam nekog propustila da citiram, duboko se izvinjajem, mislim da me pospanost polako dovatava... :lood:

A žene se plaše miševa zato što su u detinjstvu gledale kako druge žene vrište kad vide miša (a tek uticaj crtanih filmova da ne pominjem), koje su takoðe u svom detinjstvu nau?ile da vrište na miša, od svojih mama koje su njihove mame... You get tha picture.
Ja sam ina?e izvela jedan eksperiment na svojoj mami kad sam bila mala (odnela joj živa miša da vidim kako ?e da reaguje) i bilo je jako zabavno, sve dok je miš bio tu da me brani... :lol:

Elem, smatram da ono što zapravo treba istražiti jeste - koja je prva po?ela sa vrištanjem, kada, u kojim okolnostima, i sa kojim namerama. :google: P'onda ?emo da vidimo šta dalje.
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj imam i ja neki glupavi iracionalni strah od miseva i pacova, a zaista nema razloga za to... Valjda je zato iracionalni :D
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by zimizamizum
:offtopic:
Korisnikov avatar
By EYA
sta se ovde radi ? :serlok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!