Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By mary
Pomagajte!
Ugojila sam se 4 kg. :(
Kako da smrsam?
Preporucite mi neku dijetu.
Kakva su vasa iskustva sa dijetama? Da li uspevate da ih isposhtujete do kraja?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Dijete te samo sjebu.
Povecaj fizicku aktivnost.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma ako je 5-6 kila u pitanju bit ?e dovoljno ne jesti poslje 18:00...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by ^mary^
Pomagajte!
Kako da smrsam?
nije to nista brrre sestro, btw. supej ti avatar :nokti:

mozes to da skines za 1-2 nedelje max, samo jedi salatice zacinjene sa MALO bilo kog dressinga, izbegavaj prevozna sredstva ukoliko nije u pitanju bicikl i zaboravi na slatkise :(

i posle toga pazi jer se lakse vraca nego sto se skida :lukavi:
Korisnikov avatar
By Val
Pomagajte!
Kako da smrsam?
Postoji li kod vas "Weight Watchers"?
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Val
Pomagajte!
Kako da smrsam?
Postoji li kod vas "Weight Watchers"?
Mislim da ne postoji...
Korisnikov avatar
By anche
Mislim da ne postoji...
ma sta ce neko da ti uzima pare bre za +4kg, ostavi to onima sa min +14 :lukavi: sta ustedis na klopi potrosi na nove krpice koje ce FENOMENALNO da ti stoje! toliko fenomenalno da ce ti biti zao da se ugojis opet :soping::
Korisnikov avatar
By Savitar
Ja sam ziv primer da su predrasude o dijetama kao neuspeshnom metodu gubljenja kilograma neistina!
Izgubio sam 10 kg a nisam mrdnuo dupe. Sve shto ti treba je dooobar lekar i njegov dobar savet. Ako ti je cimanje da vezbash, idi na dijetu, ali iskljuchivo pod nadzorom nutricioniste! Nishta na svoju ruku, jer, ko shto reche unic0rn, dijete mogu zesce da sjebu metabolizam ako se ne pazi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Valjda je ovo adekvatna tema za moje pitanje, nebitno sto je iz 2005.

Kako obuzdavate zudnju za hranom kad ste na dijeti?

Ispraznila sam kucu od kaloricnih namirnica, ali mi svakih 5 minuta pada na pamet kako bih mogla do prodavnice po nesto kaloricno...
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by unic0rn

Dijete te samo sjebu.
Povecaj fizicku aktivnost.
:up:

Dijeta - Hrani se kao i uvek, samo umanji slatkishe i masnu hranu. Na to dodash vezbu i na konju si.

Dijete ne valjaju jer ces se kad-tad smoriti i poceti opet da krkash. Najbolje je imati pravilan pristup ishrani uopste. Jedi sve ali umereno. Vezbaj. Ja sam na taj nacin ne samo izgubio ekstra par kg, nego i dobio trbushnjake, pa ti vidi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ma, to je u redu, al ima nesto i u izbacivanju izvesnih namirnica...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by mary

Pomagajte!
Kako da smrsam?

meni je potrebno par dana za skidanje 4kg :lol: (ako moram... :kesa: )

jed'te deco sve, smanjite obroke, povecajte fizicku aktivnost i otici ce kg sami... :)

btw ima i onaj fazon, pre svakog obroka u casu mlake vode nacediti malo limuna (ubrzava meNtabolizam)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja mogu da vežbam maksimalno 3 puta nedeljno po sat vremena, a posao mi je uglavnom sedi, ustani i povremeno se nerviraj, te su dijete za mene jedini način da se ne ugojim abnormalno. U principu se držim na 80+/-2kg. Sad sam trenutno na povećanom unosu proteina+kajsije :D bez drugih izvora ugljenih hidrata.
Korisnikov avatar
By Hys.
low carb, a...

Nista ne skida kilograme kao low carb...koji god nutricionisticki plan da je u pitanju.
By LeDeNa_
Nemam problem sa tim.Jedi s nogu lol.Ja uvek jedem brzo jer zurim a nesto me i mrzi da sad postavljam...Nego, ono na brzinu.Smrsaces :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
gde bre na brzinu? :drama:

ja ne volim jesti ni u hodu, a ne da jedem pred tv-om ili tako nesto...

volim sesti kO covek za sto, makar i sama jela... i da, meni rucak nije rucak ako ne rucam tacno u 13h :lood: moze i u 13:10h, sve iza toga mi pokvari dan...:lol:
By LeDeNa_
:lol: Azdaja

Ma dok postavim meni se posle ne jede :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
lenjost je najbolja dijeta. evo mene uvek mrzi da spremim hranu i ugojim se samo kad odem kuci gde mi mama sprema.
By LeDeNa_
Originally posted by Anhedonie

lenjost je najbolja dijeta. evo mene uvek mrzi da spremim hranu i ugojim se samo kad odem kuci gde mi mama sprema.
Eto, kazem ja :lol:

Pitala sam te tamo u Biserima nesto :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
meni neko da servira/posluzi onu kupovnu supu iz kesice, ja bi se strasno uvredila...ozbiljno
Korisnikov avatar
By BlaBlaa
najbitnije je da pijes najmanje 2 litra vode dnevno,a da slatkisi imaju veze sa debljanjem nije istina! :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma da, pojedes 3kg pralina dnevno, al bitno je da popijes 2l vode i mirna backa - no kg....:smeh:
Korisnikov avatar
By bern
1. Zaboravi na bilo kakvu "dijetu".
2. Izračunaj ugrubo koliko ti kalorija dnevno treba (ima na netu zilion izvora)
3. Smanji kalorije za 20% dnevno (lakši način: vježbom, teži način: ograničenjem ishrane, najbolje: kombinovano).

Možeš jesti šta hoćeš, ali bitno je smanjiti tih 20%. Sad, lakše je ako jedeš normalno i izbaciš šećer, nego ako čitav dan pojedeš XY grama čokolade... Your choice.
Korisnikov avatar
By 2kune
dijeta by 2kune:
- žderi šta oćeš i kolko oćeš, ali samo za sunčana svijetla :deda:
- uvečer, umjesto večere, otići u saunu, odraditi 5-6 toplo-hladno ciklusa i dobro se izjebati. :alexis:
- po noći nikako ne jesti! :murkan:
eto... vrlo jednostavno i krajnje učinkovito... i nije neugodno... :hvala:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : bern

1. Zaboravi na bilo kakvu "dijetu".
2. Izračunaj ugrubo koliko ti kalorija dnevno treba (ima na netu zilion izvora)
3. Smanji kalorije za 20% dnevno (lakši način: vježbom, teži način: ograničenjem ishrane, najbolje: kombinovano).

Možeš jesti šta hoćeš, ali bitno je smanjiti tih 20%. Sad, lakše je ako jedeš normalno i izbaciš šećer, nego ako čitav dan pojedeš XY grama čokolade... Your choice.
medju tim kalorijama je vrlo
ali neopisivo bitno da redovno unosis
-zitarice
-mlecne proizvode
-meso ili mahunarke
-voce i
-povrce
u odredjenoj kolicini

nicega od toga se ne bi smela odricati, samo zameniti nezdrave zdravim namirnicama (brasno < integralno brasno < riza dugog zrna; mlecni proizvodi sa manje masti; svinjetina < govedina < piletina < pa najzdravija riba i kuvane pilece grudi; za voce i povrce sto manje obradjeno (osim krompira i tako tih voca :D ))
Korisnikov avatar
By Hys.
Sve zavisi naravno i od metabolizma.

Ja sam probala ovo sto je Korivn rekao, i nije imalo apsolutno nikakvog efekta. To je mnogo blago.

Tako se treba hraniti svakodnevno :up:

Ali to nema apsolutno nikakvog uticaja na to da ja smrsam.

Low carb je jedino resenje za mene.

Ako nekog zanima sta je low carb, ima nekoliko low carb dijeta na netu, pick ur choice :)
By Guion Nerville
Bas nedavno sam citao neke clanke o dijetama sa alternirajucom ishranom - bilo da je to smena manje (one u ljudi uobicajene) ili vise zdrave hrane, ili sa (povremenim) postom. Cini mi se da sam cuo i onog medijski istaknutog lekara (drFeelGood?) da govori nesto slicno.

Naravno, cisto teoretisem, a za misljenje i kontraindikacije blabla posavetujte se sa vasim lekarom ili najblizim nuitricionistom.

Meni treba dijeta da mogu da se ugojim, a da jedem hranu koja mi prija, odgovara i zdravija je, a uvek sam bio mrsaviji tako da treba to isplanirati... Zapravo, i ne jedem puno.
Korisnikov avatar
By Blady
POcela sam ovo da praktikujem.

Knjiga se zove Fit for Life - Harvey Diamond

Ujutru voce, uglavnom, ili sok od voca..
Jedino sto uvece ne jedem posle 8, a ne 6,..
Naravno uz sve to, vezbanje i trcanje.
Plus dosta tecnosti i cajeva.
Korisnikov avatar
By KiWi
Povećaj fizičku aktivnost + smanji ugljene hidrate + unosi dobre masti

Taj režim ishrane je spor ali nikad ne omane.

Ako ti treba brzo, možeš one dijete sa sokovima ... ali one imaju lošu stranu što se i tokom i par nedelja posle njih osećaš umorno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!