Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By space_oddity
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2482794#p2482794]Dzelajza Rouz napisao:[/url]Nemam neki drogaški staž, ali ne krijem - jedva čekam da probam jednu tzv. radnu drogu, koja bi, prema predanju, trebalo da skrpi i pokupi svu moju raspršenu pažnju.
Šta, spid?

@Kiborg:
To što pokušavaš da uradiš je kao kad bi pokušavao da diskredituješ homoseksualnost time što navedeš primer pedera koji je silovao komšijskog dečaka.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ni približno. Analogija ti je do te mere besmislena da ni ne zaslužuje odgovor.
Korisnikov avatar
By spliff
space_oddity napisao:
@Kiborg:
To što pokušavaš da uradiš je kao kad bi pokušavao da diskredituješ homoseksualnost time što navedeš primer pedera koji je silovao komšijskog dečaka.
my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pozdravite mi Aleksandru Janković, imate isti talenat ko ona za komparacije, analogije i metafore, samo vam fale koze :lol:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sve osim trave je tezak otrov i uzima se na sopstvenu odgovornost. Kao Coca Cola.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sto se onda mesate ljudima u zivote?
Spliff hoce da pusi travu, spliff voli da pusi travu. Takodje ne zeli da bude smatran kliminalcem, stoga trazi referendum. I onda dodju Kiborg i drugari koje to uopste ne dotice jer ne puse travu i kazu: "Mi ti to ne damo, glasacemo ne." Zvuci poznato? To je samo jos jedan izbor vise.
Korisnikov avatar
By spliff
hvala kurcu (da ne kazem bogu) pa se zakonodavstvo menja u civilizovanim zemljama
drzim da ce za desetak godina i kod nas
:srbin:
Korisnikov avatar
By bu
vutra za opustanje dusu dalo..smiruje me :)..s vremena na vreme volim da dodjem kuci zabodem se i duvam..nista lepse :)...probala sam spid..xer i mjau..
Korisnikov avatar
By Pauceti
doneo bivsi flasu vina na kojoj je pisalo: A day without wine is like day without sunshine
na sta ce jedan: A day without weed is like you know: a day without weeeeed

ot: nije i nece nikad biti necija tudja odluka ili pitanje sta smem a sta ne smem da konzumiram poz :elf:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ništa me ne privlači, ima jedno pola godine. no volela bih da (opet) probam eks sad kad mi zapravo funkcionišu emocije da vidim kakvo će dejstvo imati. ovo ostalo kontam da je isto
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649600#p2649600]alexandermagic napisao:[/url]Ovako javno - nijedna, ma nema govora.

Privatno, info nije za dElenje.
Oukej, sada me stvarno zanima. :D

OT: Ne znam još, zapalim tu i tamo joint. Pot brownie jeo jednom i to me ošamutilo na par sati. Čak je predugo trajalo ako je to moguće. MDMA je sranje, na njemu sam bio sav tako sretan i volio sam sve ljude oko sebe. :njuska:

Ostale droge nisam niti probao pa nemam pojma. U biti bih probao još neke droge, ali valjda sve u svoje vrijeme. Halucinogene najviše.
Korisnikov avatar
By antibiotic
alkohol i kurac su ti stetniji od dzointa,
ali neka si ti nama heroj.
Korisnikov avatar
By spliff
probao sam skoro pecurke
me likey
Korisnikov avatar
By Madonna
Jedva cekam da kao sto je danas sasvim normalno reci da se drogiras pa izostane bilo kakva reakcija kod omladine na takvu izjavu, bude normalno takodje i kad kazes da nemas potrebu, ne privlaci te i da takodje izostanu reakcije a ne da se postavlja milion i jedno podpitanje i ponude da se proba
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
a mene će ubiti nerviranje oko zablude da marihuana nije štetnija od alkohola
SVE JE ŠTETNO AKO SE UZIMA ČESTO I U VEĆIM KOLIČINAMA šta vam je kad bi se marihuana konzumirala onoliko koliko se konzumira alkohol pre nego dovede do ozbiljnih posledica dovela bi i ona

i unapred da kažem ne. to kako se neko ponaša od jedne ili druge supstance i kakvu štetu to ponašanje proizvodi nema veze sa fizičkom i psihičkom štetnošću o kojoj pričam.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!