Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by de_ya_nKvalitetne robe ima, samo je ti izgleda traziz na pogresnom mestu...Originally posted by coloradoU potpunosti se slažem...zaboravio sam gore da dodam da bi legalizacija ili dekriminalizacija (ne bitno) dovela i do toga da se na tržištu pojavi "kvalitetna roba", a ne krš kao što je to sada slu?aj...
odgovara mi i jedno i drugo resenje. Samo mi vise dajte dobru gandzu koja je lako dostupna!!
Originally posted by Dr. MNije isto zavisiti od nekog tamo dobavljaca ili uci lepo u kafic,pogledati na cenovnik pa naruciti stapic marokanca...ili sta god vec...od 10-tak vrsta.A svaki `dobavljac` u BG-u ima samo to sto ima,bez da biras,i kad mu stigne losa tura-prvo moras da kupis da bi shvatio da si se zajeb`o...Originally posted by de_ya_nKvalitetne robe ima, samo je ti izgleda traziz na pogresnom mestu...Originally posted by coloradoU potpunosti se slažem...zaboravio sam gore da dodam da bi legalizacija ili dekriminalizacija (ne bitno) dovela i do toga da se na tržištu pojavi "kvalitetna roba", a ne krš kao što je to sada slu?aj...
odgovara mi i jedno i drugo resenje. Samo mi vise dajte dobru gandzu koja je lako dostupna!!
Eto, moj dobavljac je bas danas dobio odlicnu travicu...
Originally posted by Dr. Mkhm, khm....Originally posted by de_ya_nKvalitetne robe ima, samo je ti izgleda traziz na pogresnom mestu...Originally posted by coloradoU potpunosti se slažem...zaboravio sam gore da dodam da bi legalizacija ili dekriminalizacija (ne bitno) dovela i do toga da se na tržištu pojavi "kvalitetna roba", a ne krš kao što je to sada slu?aj...
Eto, moj dobavljac je bas danas dobio odlicnu travicu...
Originally posted by mishicavo machelibanski (pa josh crveni) nije trava nego hasj....
svakako legalizovati.zhelim da znam poreklo da li je crvena libanska, il neka albanka ( sad kad su ti krucijalni pregovori o statusu!, a bez cece:-), neka genetski modifikovana holandjanka itditd. ako nas kapitalizam vec pretvara u robove da mozhe da nam se priushti malo zabave nes pa? tipp za istomishljenike. butan (sprej za sportske povrede)! otprilike desetostruko dejstvo popersa.
Originally posted by gothroseby me too od 6.12.2005.
Dekriminalizacija se odnosila samo na tzv 'lake droge',znachi radi se o primenjivanju zapadnog sistema kod nas(greshkom skoro svi mislimo da je u Holandiji na snazi zakon o legalizaciji-ne,radi se o dekriminalizaciji).Tako bi se trava prodavala na odredjenim mestima(iza zakona bili bi i dalje dealeri koji rade na svoju ruku),prodavala bi se punoletnim licima,konzumirala na odredjenim mestima,kvalitet iste bi bio pod kontrolom i samim tim mnogo mnogo bolji.Novac zaradjen na ovaj nachin mogao bi se uloziti u program lechenja zavisnika od drugih narkotika tj. teshkih droga,kampanjama za edukaciju,prevenciju i harm reduction programe tj. programe za smanjenje rizika od dobijanja hepatitisa c i hiv-a deljenjem sterilnog materijala iv narkomanima...
Originally posted by gothroseSa dodatkom da bi termin "dekriminalizacija" sa sobom nosio josh jednu stvar-70% populacije koja je probala(i vecina konzumira) marihuanu su na ovaj nacin i poistoveceni sa pravim narkomanima i proglaseni kriminalcima tj. stavljeni izvan zakona...Po meni je to malo vishe nego
Legalizacija bi podrazumevala da trava moze da se nadje bash svuda i da moze da je kupi bash svako...
Dekriminalizacija(kao u Holandiji)podrazumeva odredjena mesta gde se trava moze kupovati(kao shto su tamo coffee shop-ovi),prodaje se punoletnim licima,ne moze se kupovati u ogromnim kolichinama,postoje mesta gde se sme konzumirati,nema hapshenja/privodjenja za par grama(oh,kakav uspeh nashe policije...),kvalitet iste kontrolishe drzava,dealeri koji prodaju vutru mimo drzave se hapse(i koncentrishe se na dealere koji prodaju teshke droge) a porez(kao za cigarete i alkohol)ide u posebnu kasu koja se moze(ako bi se neko pametan pozabavio time)iskoristiti za borbu protiv narkomanije,prevenciju,edukaciju(na nekom vishem nivou nego do sada),otvaranje makar josh neke ustanove za lechenje bolesti zavisnosti(mislim na "teze" droge") itd...
Originally posted by spliffTu sam,malo sam bila nestala...Originally posted by gothrosepa gde si ti do sada... vecc sam se bio zabrinuo!
@ Spliff,Ulix- ex nije "laka" droga!
ps u mojoj knjizi jeste (x lahka droza)
Originally posted by svejednoNedostupno mladjima od 18?! Ko bi ih kod nas proveravao?Kao i pljuge uostalom...Kao i kladionice...bas kad im zapadne za oko neko dete od 14-15 godina onda ga (mozda) izbace-to ni u Holandiji ne mogu da kontrolisu kako se misli.Za vreme odmora i posle skole kafici se napune decurlijom-isuvise mnogo para donose da bi ih tek tako izbacivali.Uostalom sve to policija zna i zmuri..kao i sto zmure na cinjenicu da vlasnici coffe shopova kupuju shit i travu na veliko-sto je apsolutno zabranjeno zakonom(ali u isto vreme privlaci turiste iz celog sveta).
Vec sam pisao o ovome.
Legalizacija.
Bolji kvalitet i nedostupno mladjima od 18.
A ionako je nezadrzivo.
Originally posted by Vlada Tjedini post, zapravo deo posta s kojim se slazem!2) Marijuana does not lead to physical dependency.Tacno, ali zato stvara psiholosku, sto je dovoljno lose.
Sto se permisivnosti u USA tice nisam bas siguran da su stvari tako ruzicaste, cak ni u SF ..
Originally posted by de_ya_nA, gde si ove postavke o toj "bezazlenoj" marihuani nasao?
U toj borbi kao važni argumenti mogu poslužiti slede?e ?injenice:
1) No one has ever died from marijuana use.
2) Marijuana does not lead to physical dependency.
3) Marijuana is less dangerous than tobacco and people smoke less of it at a time.
4) No independent government panel that has studied marijuana has ever recommended jail for users.
5) Marijuana leads to non-violence and pacifism.
6) Marijuana for medicinal use is also gaining renewed recognition.
7) Marijuana is a medicinal herb that has hundreds of proven, valuable therapeutic uses - from stress reduction to glaucoma to asthma to cancer therapy, etc.
8) Marijuana was a major active ingredient in 40-50% of patent medicines before its ban.
9) Marijuana could replace at least 10-20% of prescribed drugs now in use.
Originally posted by svejednoSvaka chast
Choveche, prochitao sam sve sto je napisala gothrose.
Originally posted by Angelina777Angelina je sad u fazi koja se zove gari.
Malopre sam probala 4 dima THC-a, u zelji da vidim da li se nesto promenilo od pre nekoliko godina u mom dozivljaju THC-a, mozda ce sad neki od vas biti duhoviti, pa reci da ovo pisem pod dejstvom istog i da je delovanje THC-a individualno itd, ali ono sto sam primetila u sva tri slucaja je dejstvo marihuane: nervoza, neki "down", osecanje besmisla i osecanja ida ste prevareni, strah, strepnje, osobe uglavnom cute i pokazuju nedostatak kreativnosti (sto dokazuje i ovaj moj post LOL)
Jednostavno, zelim da primetim da dejstvo THC-a moze biti: nekontrolisan smeh i pricljivost, povlacenje u sebe, cutanje, svadjalacko ponasanje ....
I cemu, kad ne opusta? Slazem se da ljudi uzimaju droge da bi dosli do nekog stanja kad njihovi problemi nemaju znacaja, gde ne postoje i sl, ali moj zakljucak je da je THC depresor isto kao i alkohol, samo na malkice drugaciji nacin, sto bi rekao nas narod ... "vozanje"
Namerno sam popusila samo 4 dima jer sam vec osetila mucninu i priblizavanje nekakvih kakofonicnih asocijacija i prekinula ODMAH konzumiranje ....
Ipak, iako sam dosla do "saznanja", preporucujem svakom: ne eksperimentisite na sebi ma kako ocajno bilo, ma kako crno izgledalo i koliko vas same izjeda osecanje bespomocnosti, ludila i skrhanosti sebe i drugih, kao i osecaja medjusobne otudjenosti i otudjenosti od sebe samih ....
Nisam pametna da odgovorim na pitanje legalizacije, sve ima i svoje dobre i svoje lose strane, mogu samo da definisem samu MARIHUANU: ona je losa jer utice na smanjenje smislene kreativnosti, osebe koje nisu po dejstvo marihuane ne mogu vise komunicirati sa osobama koje su pod dejstvom istog, to je stereotip u sustini "od podsvesti" pozajmljenih potisnutih misli itd, da se ne rasplinjujem. Kreativni i jako inteligentni ljudi postizu ta stanja i bez konzumacije droge, jer je kreacija i stvaranje njihova DROGA ....
Oh boze, vec pocinje dejstvo: osecam kao da sve ovo sto pisem nema smisla, vidim komentar ispod: pa i nema smisla, jer si na gudri ..
Znaci, konzument je svestan dejstva droge, ali ne moze da se obuzda .......
(Angelina 777 vidi predstojeci smeh)
THC je krenuo da joj razara telo, mozak, dusu (koju je davno izgubila) i srce (davno joj iscupano)
Angelina 777 ce umanjiti svoju aktivnost na forumu, jer lose deluje na nju (nema smajlija)
(THC, arkada br 2)
Nekontrolisano pi(s)anje .... bez smeha, ovoga puta
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!