Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By tasa
ljubav, slatkisi i poezija

dobro da se ne lazemo i kafa i duvan ali pssst :iskusenje:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Dr. M napisao:Podstaknut minulim Exitom na kome "nije bilo droge",resih da vidim koliko vas ima muda da kaze sta uzima,koliko cesto i naravno sta vam je omiljeno...
Najdraži mi je internet. :D Otherwise then that nemam nikakve poroke niti sam ikada probao travu ili ikakve droge (niti ne volim alkoholna pića, pijem ih rijetko). Zanima me trip zbog efekata no opet toliko sam nezainteresiran za konzumaciju ikakvih droga. Maybe one day. Maybe.
Korisnikov avatar
By 2kune
Dirrty napisao:A sex?!
znaš, većina ljudi ne treba plavu tableticu prije sexa... :giggle:
By zguzvanmozak
Ma naravno da jesam. Čak ni travu nisam pušio. Nisam ja klasičan trodondžija, u vreme kad sam ih uzimao bilo je to dva puta mesečno i to po 5 komada (nisam gutao po cele kutije zajedno sa uputstvom :njanja: ). I sad samo hoću da se podsetim starih dana i njegovog rada.
Korisnikov avatar
By Hys.
e, decko, prethodni post ti je zavrsio u smecu - ne mozes ovde da trazis gudru.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
imaj razumevanja, mozda mu je pao lerdi, a treba mu. tuga

^
^
ne podsecaj se
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1919919#p1919919]Blady napisao:[/url]Hm... bas se mislim, volim hemiju...
Mada se vise ne drogiram... sada mi je droga muzika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2113936#p2113936]Blady napisao:[/url]OMg, ovde sam pisala kako volim hemiju :puzzle:

Uzas....recimo da ne volim drogu... jako jako retko se naduvam i to je to.
NIsta ne uzimam.. niti zelim..
i dalje je ovako, al jeste mi hemija bila omiljena, nekada :)
Korisnikov avatar
By bern
moja literatura kaže da su gayevi koji konzumiraju party droge uobičajene za gay partije obično pasivni tokom dejstva... je li to tačno? :trep: da li party drugs uzrokuju erektilnu disfunkciju? :trep:

ot: probao sam samo travu, pa eto neka bude trava.

edit:
probao sam i poppers, ali trava mi se više sviđa :D
Korisnikov avatar
By spliff
bern napisao:moja literatura kaže da su gayevi koji konzumiraju party droge uobičajene za gay partije obično pasivni tokom dejstva... je li to tačno?
nije
bern napisao: :trep: da li party drugs uzrokuju erektilnu disfunkciju? :trep:
ne uzrokuju (ako se ne preteruje)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nemam neki drogaški staž, ali ne krijem - jedva čekam da probam jednu tzv. radnu drogu, koja bi, prema predanju, trebalo da skrpi i pokupi svu moju raspršenu pažnju.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Čisto da napomenem, drogiranje bilo čim nije zdravo, ali ako ste već tako beskarakterni da morate da se zajebavate sa tim sranjima, držite se vutre.
Prema rečima ujaka, supružnici koji su u braku desetak godina stalno su se svađali, tako da su ljihova deca veoma često bila kod njega. Ujak navodi da je Dejan bio narkoman i da je trebalo da ponovo ide na lečenje.

U kragujevačkoj policiji potvrdili su da je Dejan C. višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela kao i registrovani narkoman.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... jevcu.html" target="_blank
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!