Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Madonna
ih sad toliko droga pa nema nijedna za tebe? svašta dečače
nisi probao pravu

majmun@
hamburgeri, koje opet vrlo retko jedem, su kakvatakva hrana sadašnjice, jeste da to meso zna biti premasno i prezačinjeno, no ukoliko osoba nije striktni vegetarijanac, osoba će ga jesti jer je ipak dakle hrana.
smrdljiv kurac :lol: , UKOLIKO NIJE bolestan ni zarazan!, je deo prirodnog ljudskog muškog tela koje luči i znoj i feromone i testosterone i ostale prirodne iliti Bogomdane tekućine i hormone zdravog neopranog ljudskog tela, bilo po koži ili unutar organizma. a ja uvek, kad sam s takvim muškarcem/ima, mogu amortizovati te muške smradove svojim parfemima, ako ih već on/i ne koristi/e, tako da ispadne ne tako loše.
da, da, slobodno citirajte ovo za najsmešnije postove 2015..... :hyper:

svemu tome slabo može neka smrdljiva travuljina parirati, a nije ni hrana ni sastavni deo ljudske zdrave muške prirode.
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Nisam probao.

Cak sam smanjio i konzumiranje alkohola drasicno.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Више пута био у прилици да пробам марихуану, уљудно одбио сваки пут. С осталим дрогама нисам се сусретао, цијеним да бих реаговао исто. Некако сам мишљења да не треба пробати баш све у животу, једноставно осјетиш да нешто није за тебе и да се у томе не проналазиш. И сви ти стимуланси су ми некако маскирање стварног стања ствари. Ја сам ипак за оно Далијево: I don't do drugs. I am drugs. С тим у вези, сјећам се матурске екскурзије, четири одјељења, не зна се шта више нису конзумирали, алкохол обашка. Чак су и они најповученији из разреда, да би избјегли задиркивањa, циркали. И ту сам се зарекао да ни кап лизнути нећу, а да ћу бити веселији и луђи од свих њих. И заиста је тако и било. Е сад, то што су касније кружиле приче по граду како се нисам тријезнио данима, све то иде у рок службе. :D

И да закључим, коме паше - у здрављу их конзумирао, мој ђир није, и то му је то. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Antone, istinu pises, drogiras me postovima! :hug: :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Znam, znam: Ja sam Milena, a ti Ivo Andric. :smeh:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Немој тако, ја бих оставио који динар. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ti si mali koji me navlacis.
Korisnikov avatar
By Sunce
Dakle, tebi je najbitnije sta ce ljudi reci! :)
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Нека приче само круже, ти знаш да те лудо волим. Завиде ми, па питају, да ли могу да те преболим... Боље? :P
Korisnikov avatar
By Sunce
:hug: Zerkalo Tarkovskog da pukne i sastavi se. Anton :mazi:.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
А гдје су ту седам година вјерности, овај, несреће? :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ogledalo se sastavilo kada te je ugledalo! Nema nesrece! :)
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Не знам само ко му се више "обрадовао". :lol:
By Kragi
:neto:

Pobogu pa ja ni solju kafe u zivotu nisam popio. :D

Uglavnom nemam nikakav problem sa tim premda to ljudima ume da bude cudno, no ne mogu da se opterecujem time.
Korisnikov avatar
By Pakkala
znam ovu sliku carski :)

pijem i duvam dosta. duvanje smanjio iz finansijskih i zadnjih godinu dana iz politickih razloga, ili ti nije moglo da se nadje.

ostalo radim ponekad kad ima i sta ima. Inace nemam nista protiv puritanstva, ali retko ko mi kaze dobar razlog za to. Obicno opravdavam ljude koji su nekad konzumirali pa su svojevoljno odlucili da prestanu. Lako je suzdravati se necega sto nikad nisi probao
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727684#p2727684]Pakkala napisao:[/url].... Inace nemam nista protiv puritanstva, ali retko ko mi kaze dobar razlog za to. Obicno opravdavam ljude koji su nekad konzumirali pa su svojevoljno odlucili da prestanu. Lako je suzdravati se necega sto nikad nisi probao
Ово ме подсјећа на оно: Немам ништа против педера, АЛИ... Зашто би се било ко правдао због тога што користи или не користи наркотике? Они који користе или су користили написали су због чега то раде или су радили, они други су написали због чега то не раде. Нико никога не осуђује, једноставно се неко проналази у томе, а неко се не проналази. Дозлабога да сад неко треба неком да се правда и да доказује ваљаност властитих ставова. И која је поента, да нечије бело није довољно бело?

А посљедња реченица је резоновање за :roll: . И да бих само показао колико је погрешнo, употријебићу чувени "аргумент" неких стрејт мушкараца при убјеђивању лезбејки да, у ствари, нису то што јесу: Ти само ниси пробала правог мушкарца. :smokin: А и ја, лако је мени бити геј кад никад нисам био са женом. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Lako ti je da budes usamljen kada mene nisi upoznao, Antone!
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam poročna osoba. Dokle sam pušio, pušio sam.. Kad sam shvatio da ne želim, ostavio sam. Duvao jesam, u gimnaziji, u L.A.-u (tamo je prosto nedopustivo neduvati), kad mi se pije, pijem svaku noć, sam za sebe i sa sobom, ma kako to nazivali, dokle je meni lepo ja ću to da radim, bez da se pravdam ikome.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ni ja^

---

Jedino ne konzumiram hemiju, i nikad necu... vise. Ovako ove biljcice volim.
Korisnikov avatar
By Pauceti
“People don't want other people to get high, because if you get high, you might see the falsity of the fabric of the society we live in.” Ken Kesey

:peace: :joint: :cvetduga:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!