Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Kragi
Originally posted by Rei

Ushrafljivanja? To se ushrafljuje? :uplasen:

:smeh:

pa grubo receno da!
Sta ce drzati krunicu zuba ako nemas koren (a dirrty je aludirao na implantate)?
U vilicnu kost se usadjuje drzac (recimo titanijumski) za koji se kasnije kaci zub, odnosno, keramicka krunica.
Samo sto se ne rade drzaci za svaki zub ponsosob nego se postavi par njih a krunice povezu u mostove pa se kace ^^
valjda
e, ako imas svoj koren, nista ti nece usrafiti :potapsava:

ont: Batalio sam Signal, i am using Aquafresh now!
Verujem Britancima :lepeza:
Doduse i ne patim za hollywood belinom niti mi treba :B
Korisnikov avatar
By Zibro
UF BRE ajd malo da informisem javnost :)

Soda Bikarbona mu dodje nestyo kao pesak mehanicki odstranjuje naslage kada cetkas ali hemiski nije dovoljno bazna tj ne beli i boja zuba ostaje ista belji su u smislu da su cistiji od naslaga.

Sve profesionalne supstanje za beljenje funkcionisu na principu
Hidrogen peroksida ili karbamid peroksida
koji se aplikuju direktno na zub
stomatoloski autoriteti tvrde da za samo tkivo zuba nisu stetne i u US se mogu kupiti u formi raznih pasti ili trakica koje se aplikuju na zube i zaista su jako efikasne. ( ja probao )

Medjutim
visoke koncentracije hidrogen peroksida bukvalno mogu da sprze desni i sluzokozu usta tako da stomatolozi na osnovu otiska zuba prave plasticne navlake u koje stavis gel pa onda one tacno pasu na zub i ne dozvoljavaju kontakt hidrogena sa sluzokozom

klasicni 3% hidrogen mozda i moze malo izbeliti sube ali ako se samo trlja cetkicom skodi sluzokozi usta i unistava normalnu bakterijsku floru

evo i likn

http://sale.dentist.net/products/nitewh ... aching-gel
http://www.google.com/images?hl=en&sour ... =&aql=&oq=

postoje i beljenja razlicitim polarizovanim svetlostima ( laserima ) ali ne znam detalje no tome
Korisnikov avatar
By HARP
Da se nadovežem...
Soda bikarbona se koristi sa limunom. Soda polira i neutrališe limunsku kiselinu, a limun izbeljuje. Dovoljno je jednom mesečno. Tako su barem nekada ljudi radili.
Ja radim već godinama i ok je :D
Korisnikov avatar
By Zibro
ok soda neutralise kiselinu a sta tu tacno izbeljuje i kako ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!