Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by operativni kadar
Prestani da hranis dzivdzane. Trazis djavola :tushe:
To sam hteo da ?ujem! .. hvala .. demagogije imam dosta i u svojoj glavi ...

Hvala Operativni, idem da oteram male ðavole!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Nastavi da hanis dzivdzane. Od silne panike sada, dobices pticiji grip kad zaista dodje jer ce ti popustiti paznja.

Cak i ako pokupis virus imas vece sanse da ga prezivis nego neko dete ili starija osoba ili neko sa losijim imunitetom.

Vazno je samo jedno - ako dobijes priciji grip, onda pravac lokalni odbor SRS - a da se druzis sa ljudima malo! :lol:
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by jukie
Originally posted by mrle
A, moze li nesto da se desi maci koja hvata vrapce? I moze li posle zarazena maca da prenese virus na coveka? :pilence:
Hmmm... ako lovci ne smeju da love patke kako se ne bi zarazili, onda ni maca ne sme da hvata vrapce da se ne bi zarazila... koliko prinosiš lice ma?kama?
Ja nemam, ali moji imaju macu, pa se upitah...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by Kiwi

Nema na cemu. Mislim, sta bi mi bez tebe? :shamar:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
bilo bi zalosno da uzoran chlan ovog foruma nam umre od ptichijeg gripa, iako nije selica ipak je domaci crni labud
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi

Ne zaboravi da metnes zastitnu masku na lice.
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
KURIR danas pise da Veterinarska inspekcija dnevno primi vise od 70 prijava da se na ulicama grada nalaze mrtve ptice.

Najvise su uspaniceni penzioneri.
Penzionerke cak zovu da pitaju da li smeju da prostiru ves ako ptice prelecu terasu.
:iskolacen:
By fencysmurf
danas bi NAJBOLJA stvar na svetu bila posedovati tri istrenirane kokoshke...

za kad red na faksu, poshti, drzavnoj instituciji, guzva u busu, dosadno drustvo...

izvadis ih iz kutije i na tvoj mig kokoshke pocinju da kaslju i skupljaju slajm iz kljunova :D , a onu koja se pokaze najinetligentnija u procesu treniranja , nauchish i da se ko fol pravi mrtva posle dva kashljuca.....

pljacka banke nikad ne bi bila jednostavnija...

"pare ili ce kokoshke krenuti da kaslju!"

:dancing:
By superfly
Maðarska je razvila cjepivo koje može zaštititi i ljude i životinje od virusa koji uzrokuje pti?ju gripu, priop?io je u srijedu maðarski ministar zdravstva.

"Rezultati su preliminarni no mogu re?i 99,9 posto sigurno da je cjepivo uspješno u zaštiti živih bi?a od virusa H5N1", rekao je Jeno Racz, maðarski ministar zdravstva.

Racz je bio meðu nekoliko desetaka Maðara koji su se prije tri tjedna podvrgnuli pokusnom cijepljenju protiv pti?je gripe.

Ministar je rekao da su se u njegovoj krvi pojavila protutijela na virus.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Crknutih golubova je oduvek bilo na našim ulicama, samo sad ljude hvata panika. Verovatno bez potrebe! Oustalom, ni virus koji bi eventualno harao meðu ljudima nije taj današnji pti?ji virus, ve? taj virus u rekombinaciji sa humanim virusom. Jutros sam negde pro?itao i da je neko iz EU rekao da je rizik za pandemiju ravan nuli. Zatim, smrtnost bi trebalo da bude manja nego kod tog današnjeg pti?jeg virusa, jer svaka vrsta teži opstanku, tako da budu?i humani virus ne bi težio istrebljenju svog doma?ina, odnosno ?oveka, jel? Onda bi smrtnost bila daleko ispod 60%, što je smrtnost dosad zabeležena. I ne treba zapostaviti ?injenicu da su dosad tamo u Aziji oboljevali stari, i mladi još uvek slabi i nerazvijeni, da tako kažem. Uostalom, u kakvim uslovima se živi u toj neopisanoj sirotinji ne bi me ?udilo da su ljudi spavali meðu pticama te tako pokupili boleštinu...
Dalje, za sada jedini oblik borbe protiv bolesti koja se nije pojavila je prevencija. O tome bi ZZZRS (Zavod za zaštitu zdravlja) i Ministarstvo zdravlja trebalo sve da nas obaveste u, ve? dugo najavljivanoj, brošuri.
Na ovoj stranici je stvarno prikladno opisana današnja situacija...

E sad, mislio sam da ?e biti ozbiljnije rasprave na ovoj temi, i
baš sam se lepo nasmejao :)
:smilegrin: *deni* rules!!! :smilegrin:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Bojazan od pandemije je itekako osnovana. Imamo novi virus na koji ljudi nemaju imunitet i imamo prenos virusa sa ptica na ljude. Kada budemo imali i mutaciju tog virusa kojom ?e ostvarit prenos sa ?ovjeka na ?ovjeka imat ?emo pandemiju.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune
Bojazan od pandemije je itekako osnovana. Imamo novi virus na koji ljudi nemaju imunitet i imamo prenos virusa sa ptica na ljude. Kada budemo imali i mutaciju tog virusa kojom ?e ostvarit prenos sa ?ovjeka na ?ovjeka imat ?emo pandemiju.
Meni je jako zanimljivo kako se recimo stru?njaci za ptice svojski trude da prikažu kako taj pti?ji grip nije ništa i da prakti?no nikom ništa ne?e biti... a sa druge strane imamo ovo što 2kune kaže, što je jednostavna i lako shvatljiva ?injenica... ?injenica je da guske, patke i ostala živina slobodno šetaju vojvodjanskim ravnicama i barama, gde i divlje vrste takodje dolaze; i eto potencijalnog žarišta. Patkice se malo druže medjusobno i kašljucaju, i uskoro lokalna baka zaka?i grip dok hrani živinu, i kada ljubi unu?e za laku no? zarazi i njega, dete sutra ode da se igra, zarazi ostalu decu, ona mame i tate, oni kolege na poslu, kolega ode u Beograd da potpiše neke papire, kašljuca po GSB-u, eto gripa u Beogradu, mutira mutira mutira...
:curka:
Korisnikov avatar
By 2kune
Izvanredne vijesti HRT-a u 22:00. Virus pti?je gripe pronaðen je na uzorcima uzetih od 12 uginulih labudova, pronaðenih ju?er na ribnjaku orahovi?kog PP-a "Grudnjak" u Zdencima.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
preletele Srbiju i crkle u Hrvatskoj :lol: , što zna?i da je pitanje dana kada ?e se i kod nas pojaviti... ne hranite divlje ptice kokicama po ulicama, parkovima da vas ne ujedu :lukavi:
Korisnikov avatar
By Vel boy
A ima li vakcina?
Ja pre tri dana dobih moju vakcinu protiv gripe, prvu u zivotu protiv gripe!
Better safe than sorry!:eya:
Korisnikov avatar
By ciceron
Eto, kud Hrvatsku da zakaci pre Srbije?
Korisnikov avatar
By Kupper
To se desilo samo u glavi 2kune.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Kupper
To se desilo samo u glavi 2kune.
Ne, tamo je medvjeða gripa. :blush:
:meda:
Korisnikov avatar
By 2kune
Bilo je vakcina, ali se cjepljenje još nije zahuktalo jer svi tradicionalno ?ekaju zadnji tren. No to je cjepivo protiv humane gripe.
Nadam se da ?e maðari uspit zamješat dovoljno onih svojih cjepiva protiv pti?je gripe prije nego udre pandemija.
No Hrvatska je izgubljena... :drama:
Korisnikov avatar
By Kupper
Cak nas i ptice preskacu. Znaci pravo na 'Grudnjak'?
Korisnikov avatar
By 2kune
Ti labudovi su preve? heteronormativni mater im jebem str8ersku... :nunchake:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by ciceron
Eto, kud Hrvatsku da zakaci pre Srbije?
Mi smo napredniji :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Bilo je vakcina, ali se cjepljenje još nije zahuktalo jer svi tradicionalno ?ekaju zadnji tren. No to je cjepivo protiv humane gripe.
Nadam se da ?e maðari uspit zamješat dovoljno onih svojih cjepiva protiv pti?je gripe prije nego udre pandemija.
Da, bas sam na B92 procitao vrlo zanimljive novosti o svemu ovome. Madjarska skoro u potpunosti je spremna sa vakcinama! Kosszonom, Magyarorszag! :up:

A, i UK ima pticji grip?
Korisnikov avatar
By 2kune
Dragi Lastane,
pišem ti iz male i siromašne zemlje u kojoj su labudovi postali no?na mora.
Donjeli su pti?ju gripu. Ne znam više što da radim. moj život se raspada...
Po?eo sam izraðivati 1000 papirnatih origami ždralova kako bih se odupro zarazi, ali sam shvatio da su i ždralovi ptice. Ne mogu više ni prakticirati situacionu terapiju u kojoj se uživljujem u ulogu Lede koju je moj psihijatar osmislio specijalno za mene i koju mi toplo preporu?uje...
Ja stvarno više ne znam što da ?inim...
Korisnikov avatar
By Stripi
:pilence:
A ja najviše jedem pi?etinu :pilence:
Ko se gripe boji još,
boji još,
tri za groš.
Gripe se ne bojim ja
tra la la la la:pilence:
By fazza
Ako Stripi laze, HRT valjda ne laze:

Slika

Shto se mene tiche, ja se vishe ne druzim sa Stripijem... :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Nije lagao, samo je reko da se ne boji... :bubblegum:
By fazza
Nije lagao, samo je reko da se ne boji... :bubblegum:
Neko je rekao da je to samo u njegovoj glavi. :evilgrin:
By bgboy9
Ah, i na ovom forumu je aktualno širenje panike pti?jom gripom :zev2:

Svi bumo odapeli, i kaj onda :sweet:
By fazza
Dakle, braco Hrvati, shta cemo? :uplasen: :pilence:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!