Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by DeleteA jel' ti kazu plemenite osobe
... a onda ja ne stegnem dovoljno dobro nakon sto mi izvade krv i onda nastane krvoliptanje na sve strane i ja imam osecaj da umirem...
Originally posted by LemurI ja sebe volim da bockam. Uostalom, bolje ja nego koleginica koja je nezna kao slon u staklarskoj radnji. Dodje mi da je povredim namerno kad joj vadim krv, svaki put kaze kako nista ne oseti a meni prst natekne od njenog izivljavanja. Nisam ja kriv zbog njene menstruacije...Originally posted by UlixJa sam cak na jednoj vezbi sam sebe bocnuo 3 puta. Mislim da ce posle biti "Dobar dan" i onda lancetom u prst.
Otkako na fiziologiji bodemo jedni druge na vezbama, postalo mi je zadovoljstvo da vadim krv iz prsta
Originally posted by XerYuSPa ti onda macane sam sebi stavi bromilu i imaćeš stalno iglu u veni.
ja volim da vadim iz vene, pravo mi je zadovoljstvo kad osetim da igla udje u venu:roflmao:. ono iz prsta mi je samo mucenje pacijenta. jadni, uvek trzaju ruke
Originally posted by XerYuSPa ti onda macane sam sebi stavi bromilu i imaćeš stalno iglu u veni.
ja volim da vadim iz vene, pravo mi je zadovoljstvo kad osetim da igla udje u venu:roflmao:. ono iz prsta mi je samo mucenje pacijenta. jadni, uvek trzaju ruke
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!