Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Lemur
Zar je moguce da tako malo ljudi koristi zastita prilikom sex. odnosa?

Vec nekoliko dana slusam price o raznim str8 parovima koji ne upotrebljavaju nikakvu zastitu!!!

Radi se o studentima iz moje blize okoline i neverovatno je koliko oni malo znaju o potrebi za zastitom.
Razlozi su razni, od toga da su kondomi previse skupi, da veruju jedno drugom, da on ne svrsi u nju, da je bolji osecaj bez kondoma.....

Skoro sam procitao da se u Srbiji godisnje izrsi vise od 200 000 abortusa, a da ne govorimo o STD. Od sada me ovakve informacije uopste ne cude!
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, ja sam isto iznenadjena! Ja ne prestajem da serem najboljem drugu koji je isto tako u dugoj vezi i poverenje i blah, blah, blah.........da koristi kondom. Stalno govori da hoce a nikad to ne uradi i to bas zbog toga sto `je bolji osecaj`, `nije spontano` ili je `zaboravio` :smiling:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Na stranu sto su ljudi iz tvoje branshe mahom hipohondri, ovaj put si u pravu, ali svako je krojach svoje sudbine.

Mozda je za utehu shto su to uglavnom parovi koji su na duzhe staze zajedno?
By Ulix
Originally posted by unic0rn
Mozda je za utehu shto su to uglavnom parovi koji su na duzhe staze zajedno?
za gej parove ni to nije izgovor

ovako, of the top of my head, mogu da nabrojim jedno deset razlicitih infekcija koje mogu da dobiju preko analnog seksa. :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Ulixe, jel treba za desanku zastita? :)
By Ulix
Originally posted by Adenim
Ulixe, jel treba za desanku zastita? :)
he he

zavisi cija je :D
By Ulix
poenta je ako guras nekome kurac u dupe postoji masa oportunistickih infekcija koje mozes dobiti... e. coli, recimo, izaziva urinarne infekcije, itd. :)
By Lemur
Ulix je poptuno u pravu!

Za anal uvek kondom, ma skim god bili!

Najbolje mi je preracunavanje koliko para su potrosili na Durex!
Pa ne pravi samo Durex kondome! Mozda cu ostali losijeg kvaliteta, ali bolje bilo kakva zastita, nego bez zastite.

Verni str8 parovi imaju i neke druge vidove kontracepcije, ako im vec toliko smeta kondom. Ali oni svugde nadju zamerku.

Jednostavno, ne razumeju da zastita od STD i trudnoce nema cenu!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lemur
Zar je moguce da tako malo ljudi koristi zastita prilikom sex. odnosa?

Vec nekoliko dana slusam price o raznim str8 parovima koji ne upotrebljavaju nikakvu zastitu!!!
Ma ljudi su prosto neverovatni. Ja se nekako ovih dana naslušavam pri?a kao nikada pre.
To da niko živi ne koristi kondome (bez ikakvog objašnjenja- eto ne koristi se ljudima) je fanstasti?no, tona ljudi ima abortuse iza sebe (kakve veze ima, odeš abortiraš "kod privatnog ginekologa NE MORA NI DA TI UPIŠE DA SI GA RADILA", a poslednji hit koji sam ?uo je kako ljudi grupno "idu na kurve"... okupe se tako i ako im je baš dosadno "odu na kurve"...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Ulix
poenta je ako guras nekome kurac u dupe postoji masa oportunistickih infekcija koje mozes dobiti... e. coli, recimo, izaziva urinarne infekcije, itd. :)

jako sam gadljiv i fobican po pitanju tih stvari , pa recimo da bi verovatno pokusao da navucem kondom i na jezik ako bi se samo ljubio sa nekim drugim medjutim kada su u pitanju odnosi sa mojim deckonjom mi vec godinama ne znamo sta je to kondom , urinarna infekcija ? pa recimo da smo je nekim cudom obojica uspesno zaobisli vec nekoliko hiljada puta tj da je niko od nas nikada nije zakacio , naravoucenije u medicini je vrlo retko 2+2=4
apsolutno podrzavam taj vid zastite medjutim kondom daje jednu laznu sigurnist i omogucava ljudima da se bez straha i grize savesti prepuste rizicnom ponasanju , ne zaboravimo da ni taj famozni kondom ne stiti 100 % drugim recima smatram da je opasnost mog nerizicnog monogamnog odnosa bez kondoma cak i manja od kresa sa kondomom ukoliko pricamo o kresu za jednu noc sa nepoznatom osobom
Korisnikov avatar
By Tweety
apsolutno nisam zacudjen! najgore mi je kada se ljudi zale da nemaju lovu za kondome, ali imaju za cigare... ako bre nemas para za kondom, nema jebanja i gotovo!
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, ja mislim da su to sve IZGOVORI, sve je stvar prioriteta, onaj ko zaista misli na nesto i zeli, uvek nadje nacin, tj. novac da do toga i dodje...........a na kraju krajeva, ima jeftinih Romed-ovih kondoma, bili su do skoro 10 din./kom. Jesu jeftini i nikakvi ali su JEFTINI (!) i pruzaju zastitu........

(dok ne puknu :smeh: )
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joj, uvek koristim kondome za anal, ali nikako ne mogu da se nateram da ih koristim i prilikom oralnog sexa...
A trebalo bi :neto:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nemam takve primere oko sebe ali imam dve bliske prijateljice koje su ostale u drugom stanju (i rodile decu) sa muskarcima sa kojima su bile jako kratko u vezi. Jedno je sto je rizicno sto su se u to upustile zbog side i ostalih bolesti ali moguce je da ih je majcinski instikt naterao da to zanemare :wink: Ali su mi ti muskarci totalno za "verovali ili ne", koliko god da mi prijateljice pricaju, a znam vec sve njihove reakcije na novonastale situacije ne mogu da verujem... To je bio totalni sok sto je doslo do dece, kao da nisu znali da ih ne donosi roda :lol: a onda jos veci sok je sto one nece na abortuse kao da je i to nesto sto se tek tako odlucuje i podrazumeva i da se ne radi o detetu, zeni (da ne pricam da se radi i o totalnom nepoznavanju partnerki sa kojima su bili jer da su ih imalo poznavali znali bi stav po tom pitanju)... I kao da se o svemu tome ne moze razmisljati ranije... A inace daleko su od studentskih dana a i primanja su im sasvim dovoljno velika i za kondome a i za izdrzavanje dece :wink: Decica su inace preslatka :beba: :beba:
By Ulix
Originally posted by Zibro
apsolutno podrzavam taj vid zastite medjutim kondom daje jednu laznu sigurnist i omogucava ljudima da se bez straha i grize savesti prepuste rizicnom ponasanju , ne zaboravimo da ni taj famozni kondom ne stiti 100 % drugim recima smatram da je opasnost mog nerizicnog monogamnog odnosa bez kondoma cak i manja od kresa sa kondomom ukoliko pricamo o kresu za jednu noc sa nepoznatom osobom
:up:
Korisnikov avatar
By bambola
skoro mi je jedan gay ortak pricao o nekim bakterijama koje normalno zive u crevima i cak ne izazivaju nikakve probleme kad se nasele u urinarni kanal(ne eserihija,mislim da je pomenuo saprofite?!) ali zato kurac smrdi do neba-ma koliko opran bio. Jel moguce da nesto sto izaziva takav smrad-ne izaziva nikakve druge tegobe(osim tog smrada,koji je tegoba na kvadrat sama po sebi)? :nerd:
By Ulix
Originally posted by bambola
skoro mi je jedan gay ortak pricao o nekim bakterijama koje normalno zive u crevima i cak ne izazivaju nikakve probleme kad se nasele u urinarni kanal(ne eserihija,mislim da je pomenuo saprofite?!) ali zato kurac smrdi do neba-ma koliko opran bio. Jel moguce da nesto sto izaziva takav smrad-ne izaziva nikakve druge tegobe(osim tog smrada,koji je tegoba na kvadrat sama po sebi)? :nerd:
Celokupna digestivna cev coveka, od usta do analnog otvora je normalno kolonizovana ogromnim brojem bakterija, od kojih ni jedna nije patogena dokle god se nalazi na svom "prirodnom stanistu" u nekom normalnom broju.

Ako se "premeste" na mesto na kome nisu deo fizioloske mikroflore one mogu biti patogene. I to je slucaj sa vecinom enterobakterija. Sto, naravno, ne znaci da ce jedan ili bilo koji po redu analni seks bez kondoma izazvati infekciju. Ali je to svakako moguce. I relativno cesto, ako je verovati jednoj mojoj profesorki.

Moguce je da nesto sto izaziva smrad ne izaziva druge tegobe, ali stvarno ne znam koja to bakterija izaziva toliki smrad. Mozda da je taj tvoj prijatelj pokusao da opere taj penis nakon sto ga izvuce iz necijeg dupeta? ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!