- 16 Maj 2005, 21:53
Ve? sam negde u nekoj temi u zdravlju valjda, spomenula kako moja mama ima neke probleme o kojima ne?e da pri?a, a ne?e ni da ide kod lekara. E pa, danas me do?ekala s faxa, sa re?enicom "ajde doði da ti pokažem kako se koristi ovo, kako se koristi ono, da znaš ti sama kad ja umrem... (ajde mama, ne lupaj)... izašlo mi je nešto ovde (pokazuje nešto ispod dojke)... boli me, pove?ava se (idi kod lekara!)... ne?u, ja sam od onih što ne žele da saznaju..." i tako dalje i tako dalje...
I šta ja sad da radim??? Da sednem i da pla?em? Stvarno ne vidim kako da je nateram da ode kod lekara, a ne znam kako da se borim sa tom situacijom. Nije baš svakodnevna... dosta je stresna... Mislim, imam ja i gomilu drugih problema, ali brate, nijedan ne može da se meri sa ovim... Moja mama je moj oslonac u životu...
A nema rešenja...
Kako? Šta uopšte?
Ose?am da ?u pu?i...
Maknite ovo iz estrogena tamo gde mu je mesto, ja sad stvarno ne mogu da razmišljam.
I šta ja sad da radim??? Da sednem i da pla?em? Stvarno ne vidim kako da je nateram da ode kod lekara, a ne znam kako da se borim sa tom situacijom. Nije baš svakodnevna... dosta je stresna... Mislim, imam ja i gomilu drugih problema, ali brate, nijedan ne može da se meri sa ovim... Moja mama je moj oslonac u životu...
A nema rešenja...
Kako? Šta uopšte?
Ose?am da ?u pu?i...
Maknite ovo iz estrogena tamo gde mu je mesto, ja sad stvarno ne mogu da razmišljam.