Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Tresh-grl
Originally posted by Zaljubljena
A mozda umres i u 25, pa se postedis 26...
pa taj fazon....raniji odmor za mene :)
By Tresh-grl
Hocu da probam meskalin ali ne mogu nigde da nadjem....i likvid isto.
Korisnikov avatar
By _right_
Originally posted by Tresh-grl
Originally posted by Hans_87
Ljudi moji, treba i da ostarite...

not.

ja sam sanjala da cu umreti sa 26godina i da cu postedeti sebe i bora i krive kicme :hail:

Sve zarad estetike...:D
Korisnikov avatar
By Xs
Mmm... Sedim i razmisljam na koji nacin da kazem... Pa, vrlo kratko... Moja :adiktusha: droga je herioin... Eto, prevalih i to preko prstica...
By Hans
Ja mislim da je i turbo folk droga.... :colorado:
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
ej ako hnađeš Meskalin javi mi mooolim te:tea:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by horus.
cokolada... :)
Ha, ha, ha...! BRAVO!!! :up:

Ice, ice, ice i samo ice! :eya:
Korisnikov avatar
By Zoe
Heroin je uvek bila moja omiljena droga, no nikad vise, nadam se.

(doduse, uvek i iskljucivo na nos, ali isti k****)
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Calypso
Sex

:yes:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
Crystal Meth :opacupa:
:pucaodsmeha:
Da, nekad bejah imresionirana lakom proizvodnjom icea... Resila drolja da se lagano obogati na racun narkomana... A to sto je proizvodnja ilegalna, ko ga shisha... Ybg, da bar za nesto iskoristim laboratorijsko iskustvo...
Korisnikov avatar
By IceBerg
MAROKANSKA CHOKALDA!!!

Ukoliko spada u droge :) mislim da je to neshto nebeskog porekal na zamlji :leviathan:
By Paranoid Androgynoid
:tea: volim voliiiiiiiim beskrajno..ali ne svakakve, nikako svakakve.. samo oni sto voze mozak tako da te uz odredjenu muziku teraju na :fuckbed: , "brzince" ne podnosim, oni od kojih se lome zubi i boli vilica 3 dana, fuj. necu da navodim nazive da ne ispadne reklama :giggle: a i dugo nisam nista uzimala.. pa ne bih da se podsecam :vruce:

hashish mi je :love: jer radi cisto.. nije mi "pokvaren" kao sto trava ume da bude;

travu ne podnosim. jedino mi je od nje u zivotu bilo lose;

speed mi je najgluplja droga koju je ljudski um izmislio;

heroin mrzim, prljav mi je, ruzan i odvratan jer unistava ljude. nisam ga ni probala niti cu, spalila bih sve zalihe istog na ovom svetu da spasim ljude od unistenja;

kokain.. ajoj :leviathan: rado bih se navukla na isti da imam toliko para..

i kralj droge - popers! :smeh: :bale:
u kombinaciji sa dobrim :tea: i jos boljom muzikom ume da odvede straight to heaven :leviathan: :fuckbed: :love:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Prvo sam se prijatno iznenadio sto ova tema jos egzistira,a onda sam se sokirao kad sam video da je smestena u " zdravlje " .

:teletabisi:

Inace, ne pamtim kad sam se drogirao...mislim hemijom...

Nekako sam ispao iz tog fazona...taj vid provoda me uopste vise ne zanima...da li mi je dosadilo, da li sam se zasitio, o tome nisam ni razmisljao...Jednostavno tako mi je doslo...ili to mozda ide sa godinama???

Nemam pojma ali cinjenica je, da od kad sam prestao da se radim, nisam bio ni na jednoj gay zurci...Ne mogu sebe da zamislim na nekom takvom desavanju bez droga, niti zelim da pokusavam...

Droge i dalje ima svuda oko mene, a mene uopste vise ne privlaci...

I tako mi je zao zbog toga...

:diplomac: :diplomac: :diplomac:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pušio sam travicu negde oko 1. razreda srednje.... to je bilo pre jedno 4-5 god.... sada ništa.....
By Hans
Kinder bueno ...jedno vreme se opijao...sada miran...
Korisnikov avatar
By Minie
Mnogo volim travu :mljac: i ranije amfetamine... :stupid:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Hans_87
Ja mislim da je i turbo folk droga.... :colorado:

Jebote, ja sam onda zesce navucena...trebala bih na lecenje :P

on: ne drogiram se...al probala bih spid, cisto onako...jednom...imam zelju..znam da ne smem, ali :iskusenje:
Korisnikov avatar
By gneeebo
iskljucivo marihuana. njen rad je nekako 'organski', tj. ne osecam ga kao nekakav rad koji se desava mimo mene. kad je hemija u pitanju (probao sam eksere i spid), imam bas taj mehanicki osecaj, kao da to nisam ja, vec nekakav automat koji radi iznutra i sve odradjuje umesto mene. spid mi je narocito bezveze, dozivljavam ga kao nekakvo uber-strejt stanje, deluje mi kao droga za kancelarijske poslove. u glavnom i nema na mene neki veci uticaj od red bulla, a jednom kada me je najvise odradio to je bilo nekako kao - zaposlite me, hocete li kafu, hocete li vodu, hocete li da vam perem noge, hocete li da vam resim neki matematicki zadatak...nista od otvorenosti i osetljivosti jedne marihuane. :) sve sto sluzi da brza mi je generalno odbojno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by REI
tema josh uvek u zdravlju...
reci, ladno :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by REI
tema josh uvek u zdravlju...
reci, ladno :pucaodsmeha:
:lol:
Korisnikov avatar
By watcher
Originally posted by untouchable
:tea: volim voliiiiiiiim beskrajno..ali ne svakakve, nikako svakakve.. samo oni sto voze mozak tako da te uz odredjenu muziku teraju na :fuckbed: , "brzince" ne podnosim, oni od kojih se lome zubi i boli vilica 3 dana, fuj. necu da navodim nazive da ne ispadne reklama :giggle: a i dugo nisam nista uzimala.. pa ne bih da se podsecam :vruce:

hashish mi je :love: jer radi cisto.. nije mi "pokvaren" kao sto trava ume da bude;

travu ne podnosim. jedino mi je od nje u zivotu bilo lose;

speed mi je najgluplja droga koju je ljudski um izmislio;

heroin mrzim, prljav mi je, ruzan i odvratan jer unistava ljude. nisam ga ni probala niti cu, spalila bih sve zalihe istog na ovom svetu da spasim ljude od unistenja;

kokain.. ajoj :leviathan: rado bih se navukla na isti da imam toliko para..

i kralj droge - popers! :smeh: :bale:
u kombinaciji sa dobrim :tea: i jos boljom muzikom ume da odvede straight to heaven :leviathan: :fuckbed: :love:

ne mogu da werujem da je josh nekome loshe od trawe :) Ja kad kazem ljudima, Oni mi ne weruju .. pff.. jedino shto se meni jaako swideo dojspi.. a a sa exerom imam gadno isqstwo, pa mi ne pada na pamet da ikada wishe uzmem :nope:
iiii... NARAWNO da se slazem za Popers :D :leviathan:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!