Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by V I V I S E C T
Znak da nam se blizi Samhain.
Jel to dobro ili ne valja? To sto nam se blizi.

Da znam da li da kupujem nešto pametno ili dam sve na provod.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Modesty
Znam jedino je je marihuana lijek za jednu bolest,radi se o očnom pritisku...eto možda je dokazano da pomaže i još nekim bolestila.neznam.
Volim je i pušim povremeno,ALI!

U principu mi smeta što ta biljčica menja stanje svijesti.....jbg.
Umjetnost življenja je pronači radost i sreću unutar sebe i ja ne želim odustajati od tog cilja.

Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.

Treća stvar......šta znači(fora ili odlična) THC?
THC-TRAVA HOĆE CRTU!

Sviđa mi se duvka ali ipak sam htjela iznjeti i argumente protiv.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Mars
Originally posted by V I V I S E C T
Znak da nam se blizi Samhain.
Jel to dobro ili ne valja? To sto nam se blizi.

Da znam da li da kupujem nešto pametno ili dam sve na provod.
ja sam uvijek da se potroši na sebe,na odjeću,provod...šta ja znam kad me može kakvo auto zalijepit ili mi cigla past na glavu:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Hys.
Znam jedino je je marihuana lijek za jednu bolest,radi se o očnom pritisku...eto možda je dokazano da pomaže i još nekim bolestila.neznam.
Volim je i pušim povremeno,ALI!

U principu mi smeta što ta biljčica menja stanje svijesti.....jbg.
Umjetnost življenja je pronači radost i sreću unutar sebe i ja ne želim odustajati od tog cilja.

Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.

Treća stvar......šta znači(fora ili odlična) THC?
THC-TRAVA HOĆE CRTU!

Sviđa mi se duvka ali ipak sam htjela iznjeti i argumente protiv.
nisam skapirala sta znaci "fora ili odlicna" -hoces da kazes da je fora, ili odlicna -odlicna sta?

THC znaci tetrahydrocannabinol i to je glavna bioloski aktivna hemijska komponenta.

Trava utice na kratkorocno pamcenje, mozda si na to mislila. I drugo, zaista, sve zavisi u kojoj meri nesto koristis. Ja sam sa spravom uvek bila umerena. Vece su mi zlo ove proklete cigarete, a takodje mislim i da je vutra mnogo bolja od alkohola-fizicka zavisnost od vutre nije dokazana (svi relevantni izvori i pro i anti spliff to navode) dok kod alkohola i te kako jeste, i moze da se razvije cak izuzetno brzo i neprimetno.

Sto me poCeti, mogla bih da si nabavim lekic :spliff:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ja sam se jasno izjasnila...i za i protiv marihuane,jer to što ona meni po nekad paše,ne znači da je nešto što bi trebala svima poturiti pod nos...ipak je to nešto što menja stanje svijesti a ko ima potrebu da menja stanje svijesti?Oni koji i ne stoje najbolje sa onom koju imaju(ja ponekad među prvima)
Uglavnom kao i sve u životu,tako i trava ima svoje prednosti i mane.U svakom slučaju,daleko je pozitivnija i bolja od alkohola,o štetnosti i posledicama da i ne govorim.

@Ivana,nisam ja izmislila da trava smanjuje QI,nego stručnjaci,dokazano ma stotinama primjera prilikom istraživanja...a što znači THC,vjeruj mi da to odlično znam.
Korisnikov avatar
By Hys.
ne sumnjam da znas, samo mi nije jasna bila sintagma "fora ili odlicna" pretpostavljam da je greska u kucanju.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Ivana
ne sumnjam da znas, samo mi nije jasna bila sintagma "fora ili odlicna" pretpostavljam da je greska u kucanju.
mrsko mi se vraćat na taj svoj post ali sam sigurna da sam htjela reći:fora je odlična...pa zar nije,ali to je fora među heroinskim ovisnicima,tj apstinentima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!