Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Ve? sam negde u nekoj temi u zdravlju valjda, spomenula kako moja mama ima neke probleme o kojima ne?e da pri?a, a ne?e ni da ide kod lekara. E pa, danas me do?ekala s faxa, sa re?enicom "ajde doði da ti pokažem kako se koristi ovo, kako se koristi ono, da znaš ti sama kad ja umrem... (ajde mama, ne lupaj)... izašlo mi je nešto ovde (pokazuje nešto ispod dojke)... boli me, pove?ava se (idi kod lekara!)... ne?u, ja sam od onih što ne žele da saznaju..." i tako dalje i tako dalje...

I šta ja sad da radim??? Da sednem i da pla?em? Stvarno ne vidim kako da je nateram da ode kod lekara, a ne znam kako da se borim sa tom situacijom. Nije baš svakodnevna... dosta je stresna... Mislim, imam ja i gomilu drugih problema, ali brate, nijedan ne može da se meri sa ovim... Moja mama je moj oslonac u životu...

A nema rešenja...

Kako? Šta uopšte?

Ose?am da ?u pu?i... :obesen: :obesen:

Maknite ovo iz estrogena tamo gde mu je mesto, ja sad stvarno ne mogu da razmišljam.
Korisnikov avatar
By spark
smor.

veruj mi, poznata mi je situacija koju opisujes.

naravno, ne mogu da te posavetujem, jer ne znam u kakvom ste odnosu ti i tvoja majka...

ali ako ne postoji ni jedan drugi nacin da je nateras da prekontrolise svoje zdravlje, pogotovo sto pre, imajuci u vidu da se mozda radi o teskoj bolesti (sto ne mora da znaci, moze da bude i najobicnija cista), ne preostaje ti nista drugo nego da je bukvalno ucenjujes...

prestani da pricas sa njom, prestani da jedes, a ako je potrebno, moraces i da se tako posvadjas da razbijes nesto po kuci...

ne znam, probaj da cutis... a ako za par dana situacija ne napreduje, iskoristi prvu priliku da razbijes koji tanjir ili prevrnes sto ili pobacas sve knjige u punu kadu...

ako je i ovakvi napadi histerije i panike sa tvoje strane ne uvere koliko je volis, koliko ti je znacajna i koliko se plasis, pa opet odbije da ide na pregled, pusti je nek crkne...

sta ces, covek ipak treba da bude slobodno bice, i da se leci kad zeli i kako zeli... to se ipak mora ceniti i uvazavati, koliko god nam tesko palo...

izvini ako ti je moj savet sokantan, ja ovo najiskrenije... i iz iskustva...

:rida: :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
?ita ona sve te srceparaju?e pri?e, ali ništa.
Jednostavno joj je dosta svega i kao da nema snage da se sad bori sa bilo ?im, a naro?ito ne sa ne?im takvim...
Korisnikov avatar
By djo
jao ne znam. budi oštra s njom... ?ak možda reci da je sebi?na i reci kako ti je oslonac u životu.
uh ne volim ovakve pri?e... :( a prisustvujem jednoj 'istoriji slu?aja' kancera dojke u najneposrednijoj blizini. samo ta žena potpuno suprotno postupa od tvoje majke... ima ?eli?nu volju i mora ozdraviti
Korisnikov avatar
By tramp
joj to je zeznuto ja sam zimus mamu na silu odvela kod lekara mada je odbijala ...
By Director
Moja mama je imala isti problem odmah nakom mog rodjenja, i mislila je da ce da umre... Medjutim, operacija je uspela, i potpuno su ga uklonili. Evo je mama i dan danas ziva i zdrava. Nisu sve price tragicne.

Neka ide kod lekara, mozda jos uvek nije kasno.
By Paris
...poznato mi je to kad neko ne zeli da ode kod doktora
...ne prihvata da on/ona moze biti bolestan
...ne prihvata da se leci
...ili ne zeli da zna
...moj cale je tako odbijao da ode kod lekara...pa je pre nekoliko meseci skroz ogluveo.

...pristupi nekoj gore navedenoj drasticnoj meri
...to je jedini nacin da te poslusa.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Dovedi lekara kod kuce ako mozes to sebi da priustis.
Tada nece imati kud.
Ja sam to uradio svom ocu pre 10-tak godina, ali za mnogo banalniju stvar doduse.
Korisnikov avatar
By Bole
Ne znam sta da ti kazem jer si i ti sama vec isprobala sve normalne metode da je ubedis da ode kod lekara.
Veoma je bitno sto ranije da ode. Ima mnogo uspesnih operacija ali samo pod uslovom da je sve na vreme odkriveno.
Uostalom ne mora da bude ono najgore mozda je nesto sasvim bezazleno.
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da treba da pitas ovo neko strucno lice.

Svi ti problemi su odavno opisani i izanalizirani i ma kako tvoja mama bila teska na temu odlaska kod lekara, siguran sam da ce neki psihijatar naci kljuc.

Secam se da smo pricali o ovome, tada sam ti rekao da mislim da je dobra ideja da potenciras upravo to-da je ona tebi potrebna i da ti ne mozes bez nje. Da ides na majcinske osecaje.

Najjaci su u svemiru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!