Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Aksa
Kako mozete da se plasite maaaaaleckih miseva, i kolike su sanse da ih zaista i vidite u svom stanu?
Resenje: nabavite macku, ako se ne plasite i macaka.

Ja sam samo par puta u zivotu imala prilike da vidim misa uzivo, a da nije u prodavnici malih zivotinjica, i naravno da se nisam uplasila, jer to stvorenjce nista nazao ne moze da ti ucini, sem da brzinom svetlosti pobegne u neki mracan ugao, gde ce se scucuriti i sakriti. Plasim se da to stvorenje zaista nema nameru nigde da vam se zavlaci... A posebno ne tamo gde se najvise plasite. :doh:

Sto se tice pacova, sasvim je drugacija stvar. Jednom videh ogromnog mrtvog pacova u centru BeJograda. Samo se zgrozih. :maska:
Korisnikov avatar
By 2kune
U?inkovit diplomatski odgovor na pacove:

Slika

:sweet: :maca:
Korisnikov avatar
By tramp
:doh:
Originally posted by Aksa
Kako mozete da se plasite maaaaaleckih miseva, i kolike su sanse da ih zaista i vidite u svom stanu?
velika, cak sta vise videla ih vise puta i u trenutnom i u prethodnim stanovima...
Resenje: nabavite macku, ako se ne plasite i macaka.
a ko ce da se brine o macki? osim toga to bi bila cista ekslpoatacija macke - uzeti je radi posla a onda joj ne platiti, ne dati joj godisnji, socijalno...
Ja sam samo par puta u zivotu imala prilike da vidim misa uzivo, a da nije u prodavnici malih zivotinjica, i naravno da se nisam uplasila, jer to stvorenjce nista nazao ne moze da ti ucini, sem da brzinom svetlosti pobegne u neki mracan ugao, gde ce se scucuriti i sakriti.
e vidis, ja sa par njih zivela neko vreme ali otisli su, odlucili na kraju da ipak nisu poligamisti...jbg, razlicite filozofije zivota...
Plasim se da to stvorenje zaista nema nameru nigde da vam se zavlaci... A posebno ne tamo gde se najvise plasite. :doh:
:nope: a gde se to plasimo? meni se zavlacio pod suknju pa se popeo uz noge i dok sam pokusavala da ga uhvatim izleti mi iz ruke i spusti se niz ledja ... mislim da se zavukao gde god je mogao... htela sam posle da ga tuzim za zlostavljanje ali je promenio ime, pustio kosu i ofarbao se pa nisam mogla da ga nadjem :maska:
Sto se tice pacova, sasvim je drugacija stvar. Jednom videh ogromnog mrtvog pacova u centru BeJograda. Samo se zgrozih. :maska:
sto se zgrozi? i pacovi umiru, nije to nista strasno, krug zivota... a da inace ja slabo vidjam mrtve, uglavnom ih brzo pociste ali pocesto naletim na zive dok cekamo metro ... uglavnom procaskamo malo ... tezak zivot ... kasni voz... pa tek jutarnje guzve :drama:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja se ne bojim zivotinja, bar onih koje su manje od mene.
Mada, imam neki cudan trip sto se tice buba, leptira, paukova i tako tih stvorenja... ponekad ih svesno pustam da hodaju po meni. Osetim blagi skok adrenalina, jer je prirodno da covek ima strah od tih stvorenja sa vise od dve noge, ali taj adrenalin prijaaa... uvrnuto :vestica:
Miseve sam sretala, oni su plasljivi i brzi pobegnu, ali mrzim pacove, jer su u stanju i da ujedu, a onda moras da primis tetanus serum..
By Gost
Mis'im, kakvi ste rasisti, a ti 2kune uz to i terorista !
Pacovi su divne i pametne životinje i skroz su frendli kao ku?ni ljubimci, a ovi uli?ni... pa jebga, svi podivljaju od street life...
By argentum_inf
ma kakav mis,sa njim mogu i da spavam.. :D

ali,kad vidim pauka,istog trenutka se ukocim od straha..
Korisnikov avatar
By waterlily
A ja mislila da se miseva boje samo mame (moja, mam mog najboljeg druga etc.), kad ono...

Ja sam uvek ona koja odstranjuje misa iz misolovke ili sa plocice na koju se zalepio. Metode eliminisanja i zrtvovanja ne zelite da znate. :wink: Beli misevi su sjajni kucni ljubimci. Zanimljivi su, odani i prepoznaju vlasnika po mirisu. Cak ih je moguce nositi u dzepu kao Bendzamin Frenklin Amosa.

I zmije su mi kul. Ne diras ti njih, ne diraju ni one tebe, pogotovo sto severno od save i Dunava nema otrovnica.:neto:
Korisnikov avatar
By tramp
moja mama se ne boji miseva a nije ni mamina mama a ni tatina mama - ustvari one su me ucile kako se misevi love - meni zao da ih ubijam
By Thomas
Gde ste miševi???

Gde ste se sad skrili???
Korisnikov avatar
By Oziris
Hah, eto, cak i jedan NYC ima miseve i pacove po stanovima... Za kaj onda odlazit' sa divnog nam Balkana?
Korisnikov avatar
By tramp
NYC je poznat po misevima, pacovima i buba svabama ... to je deo cari koje pokazemo turistima kad navrate :D
Korisnikov avatar
By Oziris
A pazi, oduvek sam vise volela vasu zapadnu obalu... Eto vidis, jos jedna potvrda da me instinkt nikada nije prevario :D
Korisnikov avatar
By tramp
eto sad i ti ne volis miseve ... e da, zivela ja i na zapadnoj obali i jos se prosetala po raznim mestima i ne bih menjala NY ni za jedan gradu u USA ...
Korisnikov avatar
By Oziris
Eto vidis... Ti ko ova moja... A meni bi recimo jako lepo "legao" LA ili SF... ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Negooo, odosmo mi u offtopic... ( u poslednje vreme samo brojim offtopice, i svoje i tudje... krajnje je vreme da postanem moderatorka :D )
Korisnikov avatar
By EYA
offtopic od misheva :smeh:

btw, moras jos vise offtopichakriti da bi se kvalifikovala za moda :up:
Korisnikov avatar
By Aksa
A pobogu gde vi to zivite kad miseva ima posvuda ????????????????????????????????????????????????
Korisnikov avatar
By EYA
moja nana usvojila dve mace, sad mishovi bezhu svuda po komsijskoj baschji... al ih u nashem spajzu ne imade vishe... i tako mi pijemo da proslavimo... ta svaki je razlog dobar za slavlje Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by EYA
offtopic od misheva :smeh:

btw, moras jos vise offtopichakriti da bi se kvalifikovala za moda :up:
Ouuu, znaci der iz houp for mi? Ou jea!!!
Korisnikov avatar
By Aksa
Da je neko rekao da li imate strah od krokodila pa hajde. U NS je verovatnoca da vidis misa u stanu ista kao i da vidis krokodila. Samo iscuri iz kanalizacije preko wc sholje :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Aksa
A pobogu gde vi to zivite kad miseva ima posvuda ????????????????????????????????????????????????
u new yorku, a nocu u subway ako je mis jedina zivotinja koja ti predje put super ti je :D

videla sam jednom bubasvabu velicine misa - ali to je sad off topic o bubasvabama u mishijem topiku pa ce onda da me premeste i onda ce svi da mi objasnjavaju kako su bubasvabe ok i ne treba ih se plasiti ...:nerd:
By Gost
Originally posted by tramp
videla sam jednom bubasvabu velicine misa - ali to je sad off topic o bubasvabama u mishijem topiku pa ce onda da me premeste i onda ce svi da mi objasnjavaju kako su bubasvabe ok i ne treba ih se plasiti ... :nerd:
Mogu ja i ovde da ti objasnim, nije frka... :D
A i ne bi mi bio prvi put (ženo, ako ?itaš ovo, javi se!).:lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
Originally posted by tramp
videla sam jednom bubasvabu velicine misa - ali to je sad off topic o bubasvabama u mishijem topiku pa ce onda da me premeste i onda ce svi da mi objasnjavaju kako su bubasvabe ok i ne treba ih se plasiti ... :nerd:
Mogu ja i ovde da ti objasnim, nije frka... :D
A i ne bi mi bio prvi put (ženo, ako ?itaš ovo, javi se!). :lol:
ali, znaci , ne verujem !!!!!!!!!!!!
naravno da mi je prva asocijacija na strah od miseva (koji naravno imam, i mnougoooooooo je strasan !! ) , strah od bubasvaba.... i naravno ONA NOC !!! zaboravicu sve, sve, sve - ali tebe ne !! :gitara:
ah, sta sve couvek nece uraditi zbog ljubavi :zid:

trenslejshn - JAVLJAM SE !! :bisou:
By Çâðê_DUP
Lord olmajti, al' si brza!
:hail2:

:blush: :bisou:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
Lord olmajti, al' si brza!
:hail2:

:blush: :bisou:
khm, khm, ispalim se pounekad :roll:
:bisou:
Korisnikov avatar
By EYA
a skocimisevi, jel zna neko nesto o njima ? :eya:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!