Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Modesty
Znam jedino je je marihuana lijek za jednu bolest,radi se o očnom pritisku...eto možda je dokazano da pomaže i još nekim bolestila.neznam.
Volim je i pušim povremeno,ALI!
U principu mi smeta što ta biljčica menja stanje svijesti.....jbg.
Umjetnost življenja je pronači radost i sreću unutar sebe i ja ne želim odustajati od tog cilja.
Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.
Treća stvar......šta znači(fora ili odlična) THC?
THC-TRAVA HOĆE CRTU!
Sviđa mi se duvka ali ipak sam htjela iznjeti i argumente protiv.
Originally posted by Marsja sam uvijek da se potroši na sebe,na odjeću,provod...šta ja znam kad me može kakvo auto zalijepit ili mi cigla past na glavu:volinevoli:Originally posted by V I V I S E C TJel to dobro ili ne valja? To sto nam se blizi.
Znak da nam se blizi Samhain.
Da znam da li da kupujem nešto pametno ili dam sve na provod.
Originally posted by Modestynisam skapirala sta znaci "fora ili odlicna" -hoces da kazes da je fora, ili odlicna -odlicna sta?Originally posted by Modesty
Znam jedino je je marihuana lijek za jednu bolest,radi se o očnom pritisku...eto možda je dokazano da pomaže i još nekim bolestila.neznam.
Volim je i pušim povremeno,ALI!
U principu mi smeta što ta biljčica menja stanje svijesti.....jbg.
Umjetnost življenja je pronači radost i sreću unutar sebe i ja ne želim odustajati od tog cilja.
Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.
Treća stvar......šta znači(fora ili odlična) THC?
THC-TRAVA HOĆE CRTU!
Sviđa mi se duvka ali ipak sam htjela iznjeti i argumente protiv.
Originally posted by Ivanamrsko mi se vraćat na taj svoj post ali sam sigurna da sam htjela reći:fora je odlična...pa zar nije,ali to je fora među heroinskim ovisnicima,tj apstinentima.
ne sumnjam da znas, samo mi nije jasna bila sintagma "fora ili odlicna" pretpostavljam da je greska u kucanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!