Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nekako ne izlazim iz nje, pa mi je odavno postalo sasvim normalno.

Ne zadovoljavam se malim stvarima (iako je poimanje malog/velikog dosta subjektivno)... a do velikih je potrebno još vremena... i onda sam u smoru.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja vam najdobronamernije kažem da se malo bolje informišete o depresiji. Biće vam lakše.

Mnogi ljudi koji pate od depresije bili bi presrećni da mogu da ustanu iz kreveta, a kamoli da se uključe na neki forum i prate diskusije...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mars

Ja vam najdobronamernije kažem da se malo bolje informišete o depresiji. Biće vam lakše.

Mnogi ljudi koji pate od depresije bili bi presrećni da mogu da ustanu iz kreveta, a kamoli da se uključe na neki forum i prate diskusije...
Nije svaka depresija istog intenziteta i imaš periode kada ti je strašno i kada ti nije tako strašno. Znam o čemu pričam... been there, done that.
Korisnikov avatar
By Madonna

Mnogi ljudi koji pate od depresije bili bi presrećni da mogu da ustanu iz kreveta, [strike]a kamoli da se uključe na neki forum i prate diskusije...[/strike]
true..
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by shut

Mnogi ljudi koji pate od depresije bili bi presrećni da mogu da ustanu iz kreveta, [strike]a kamoli da se uključe na neki forum i prate diskusije...[/strike]
true..

Nisi valjda..Prikovan?
By Kala
Predvidjanja naucnika:

do 2025 Depresija ce biti bolest br. 1 u svetu!!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Tungi
Originally posted by shut

true..

Nisi valjda..Prikovan?

Da se podsetim...Zaboravio sam na ovaj post..

"Nisam ponovo poludeo":sweet:
Korisnikov avatar
By Mage
Ma ceo svet je depresivan otkad je ljudi u njemu... Biti svesno, inteligentno i emotivno biće u okrutnom i indiferentnom univerzumu je najveća kletva i tortura postojanja.

Zato i izmišljamo boga kako nam veliki i hladni svemir ne bi izgledao tako nehumano i zastrašujuće... Ironija je što taj bog na kraju postane sadistički skot koji nam još više zagorčava život.

Ponekad mi je žao čitave ljudske vrste i užasa koji je non stop prati i pitam se čemu sve to? Ali kao i uvek, odgovora nema... Samo beskrajna praznina svemira u kojoj se moj glas gubi... Bitka sa vetrenjačama.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nije priokovan, al kao da jeste

been there.... :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa sad definitivno jeste,cim je dokonost uzela maha i zaludnost...

(a meni je sasvim dobro i bez lekova);)
Korisnikov avatar
By Omorfos
Distimija - depresivnost koja traje celog života, + poneki poremećaj još, ali je to van teme.
Nije lako kada svet izgleda sivo, i ne možeš videti drugačije.
Korisnikov avatar
By Madonna
piše u busu da je čovek nesretan onoliko koliko misli da je nesretan :neznam:
By dukkehjem
Ja sam ubedjen da je gojaznost (posle karijesa) bolest broj 1 u svetu :njanjanja:
By Speculum Columbae
Depresivan - u kliničkom smislu te reči nisam.
Ali sam tužan. Uvek sam tužan. Osećam se, zapravo, iz nekog razloga premoreno i prazno. Kako bih to izbegao, radim tipično kliše stvari - zadajem sebi zadatke i obaveze, projekte...zato pijem i mnogo čaja.
Ljudi mi ne prijaju. Bude mi sa njima fino nekih 20 min, posle toga ne mogu više i osećam se baš to - tužno.
Mnogi ljudi koje znam se osećaju depresivno, čak i u kliničkom smislu te reči, a ne mogu da im pomognem. Ne znam zašto je to tako, u njihovom, ili mom slučaju.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Depresivan- sto kaze Dante ne bas u pravom smislu reci - klinicki...
Za razliku od njega meni fali taj narod ali opet tu fali nesto sto ja ne umem da objasnim bas bas ...
Cak sta vise slicnosti ima u nekim stvarima - oko zadavanja raznih zadataka ili radova pa caj pa kafa pa ukljucim i trning ali sve je to tren koji kao da pomogne ali ne dovoljno...
Mada sam ja nekako hladokrvna osoba opet ta napetos i taj pogled u prazno i kad treba i kad ne treba ....
Korisnikov avatar
By Incubus
Da bi bio istinski srećan u ovakvom svijetu moraš biti potpuni idiot, postoje samo momenti zaborava patnje koju neki paradoksalno nazivaju život.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Incubus

Da bi bio istinski srećan u ovakvom svijetu moraš biti potpuni idiot
Po tom andrićevskom sam i ja, sve ove godine. A uskoro ću aktivno da počnem da se vodim ovim:

"Meni je uvek bilo lako da živim, jer ja mnogo toga - volim. I ja sam sa te strane jako srećno prošla kroz život."

Taj potencijal imam, pa videćemo...
Korisnikov avatar
By Incubus
Zašto li sam ja mislio da je Fjodor u pitanju? Vjerovatno zbog idiota.
Moramo tražiti načine da mislimo da smo srećni.
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Naravno i Fjodor.

Samo što ti on nekako otvori sve mogućnosti, pa se ti pronađi u kojoj hoćeš. A Andrić je po tom pitanju bio kategoričan.

Mislm da ima istine u tome da treba da voliš što više stvari.

Pa i Fjodor to isto kaže! Voli svu tvorevinu Gospodnju, svaki kamen, svaki cvet...na kraju ćeš ceo svet voleti sveobuhvatnom ljubavlju...

Nemam na srpskom, ide:
"Love all God's creation, the whole and every grain of sand in it. Love every leaf, every ray of God's light. Love thge animals, love the plants, love everything. If you love everything you will perceive the divine mistery in things. Once you pereceive it, you will begin to comprehend it better every day. And you will come at last to love the whole worls with an all-embracing love."
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!