Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Blady
Skontala sam jos jedan slauf od palacinaka.
E tetka, uvek kad dodjem ovde zderem :drama:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720856#p2720856]Markiza napisao:[/url]Znači MNOGO, znači,svinju odraslu sam pojela.
:D

Meni u pobjeđivanju faze gladi (onaj proces kad tijelo uzima zalihe unutar sebe) puno pomaže da se prisjetim kako se osjećam kad se bezveze natrpam da bih je utišala. Zbilja ko da sam pojela cijelu :piggy: – masno i tromo. Više me ubije ta tromost nego nakupljene masnoće. Postanem svjesna da to trpanje traje tek koju minutu, a posljedice su ružne, dugotrajne i zahtjevaju puno volje i truda da bi ih se riješila.
I ondak me nekako prođe želja za hranom. :vruce:
Korisnikov avatar
By Tungi
Toliko, da i celulit dobijama.. Svuda.
Hoću da sam ravan kao daska kao nekad :rida:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
jos jednom cu da vam kazem...
IZDAJA
izdajice

kazite mi samo kako mislite da prezivite ubod nozem vi bez masti
Slika
imas salo lepo upadne noz unutra i utopi se...
nznm sta da vam kazem..ja za vase dobro al ne vredi
ne cenite me uopste i nikakav sam autoritet
Korisnikov avatar
By acid drop
pa, oko struka vrlo malo, ali ispod pupka malo više. :blush:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720932#p2720932]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720856#p2720856]Markiza napisao:[/url]Znači MNOGO, znači,svinju odraslu sam pojela.

Meni u pobjeđivanju faze gladi (onaj proces kad tijelo uzima zalihe unutar sebe) puno pomaže da se prisjetim kako se osjećam kad se bezveze natrpam da bih je utišala. Zbilja ko da sam pojela cijelu :piggy: – masno i tromo. Više me ubije ta tromost nego nakupljene masnoće. Postanem svjesna da to trpanje traje tek koju minutu, a posljedice su ružne, dugotrajne i zahtjevaju puno volje i truda da bi ih se riješila.
I ondak me nekako prođe želja za hranom. :vruce:
Ako i dalje izgledaš kako izgledaš kao na slikama ništa ja tu tromo i masno ne videh. Figuri se tvojoj klanjam.
By Aven
Ma kakvi. Sve je otišlo u plus, Markizo. I kile i godine. Kile x2 u odnosu na godine.

Nisam baš troma. Krećem se daleko više od prosječne mršavice. :D
Nemam ja tijeh problema sa strukom.
Doduse, dobro je sto uskoro pocinjem sa faksom jer me ubija ovaj odmor od jula, sto se tice regulisanja tezine. :maska: ono malo sto sam sa struka skinula u prvih 4-5 meseci ove godine sam za malo vise od mesec dana vratila :ozbiljan:

@Aven (na konto poslednje recenice) - imala sam neki period od 6-7 meseci gde sam 3-4 puta nedeljno isla na kendo, uporedo isla na streljastvo, vezbala onim danima kad nemam kendo, normalno ili cak manje jela nego inace, gde god mogla - isla pesice (sto je u 98% slucajeva), nisam pila sokove, kafe, alkohol i nisam se ni pomerila sa kilazom.
Mozda sam cak i dodala malo.
A onda ove godine (4-5 meseci nakon gore pomenute faze) sam malo samo regulisala dorucak/veceru i uz povremene vezbe skinula nekoliko kilograma.
Long live logic :radosnice:
By Aven

Ja sad žderem junk jer sam u fazi ispita pa se ne želim kontrolirati. Imam isto kila kao i kad sam pazila. Možda čak i manje sudeći po nekoj odjeći. Mislim da mene stresss ždere. :D
Korisnikov avatar
By macak86
ja idalje masan koliko sam bio i ranije...i idalje nemam dupe ni za lek...to mi se svi čude kako i kad nabacim kilažu i kad smršam meni dupe ravno pa ravno xD
eeeh davno to beše kad sam imao 56kg i stuk
By Aven
^
Što si upisala/upisuješ? :)

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725360#p2725360]macak86 napisao:[/url]ja idalje masan koliko sam bio i ranije...i idalje nemam dupe ni za lek...to mi se svi čude kako i kad nabacim kilažu i kad smršam meni dupe ravno pa ravno xD
Moja mama ima do struka bačva građu, a guza + noge mršavo za nevjerovat.

Zapravo mi je drago da sam više na stranu od starog.
Oni se pune po čitavom telu ravnomjerno. :D
Korisnikov avatar
By RetributioN
Samo da vam inkognito kazem da je moja prijateljica dugo mislila da ce jedna casica rakije uvece da izjede iznutra sve ono sto je pojela u toku dana. Probajte, odlican recept! ^^ Cheers! :lol:
Plus!!! efektivno pomaze u borbi sa stresom! :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
7 kila manje za dva meseca i jos nabacih dosta misica
Korisnikov avatar
By zozefin st
nazalost dosta sam se ugojila prosle godine...
i jos uvek nisam uspela da skinem, iako se trudim da manje jedem slatkise
Korisnikov avatar
By gossip
probably the only thing we have in common
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!