Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by GothroseMeni je potrebno nekad i po 3,4 flormidala da bih zaspala!
DA,vrag bi ga znao,mozda sam i navucena na to jer kad preskocim jedan dan sledece jutro se budim sa tahikardijom,kao da odskacem po krevetu...za sve su krivi lekari sto mi ih uvalase.
Joj,pa ja nisam napisala o kojim lekovima se radi..bensedin/diazepam.(1o mg minimum)kad ne mogu da spavam popijem vise bensedina,ili uzmem flormidal ili smuckam bensedin i amizol(antidepresiv).
Ja,tabletoman?Ne,samo volim da gutam tablete-tome i sluze ako se ne varam?
Elem,cini mi se da se ovde sedativi brkaju.Bensedin=Diazepam(ispod oba pise diasepamum);Bromazepam=Lexilium(koji osim sedativnog ima i antidepresivno dejstvo)
Da se trudim da prestanem,trudim se-evo mene nocu na forumu...no,to ima veze sa spavanjem ali lekovi su slicni...znam neke koji od 5mg bensa spavaju 24 h...blagis njima...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!