Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592132#p2592132]space_oddity napisao:[/url]Da li me jebeno zajebavaš?
"Homoseksualni identitet označava nesklad između erotske (polne) orijentacije (kao jedne dimenzije rodnog identiteta) i genitalnog pola, te zapravo predstavlja parcijalni poremećaj rodnog identiteta".
I ta osoba otvara ordinaciju za rad sa LGBT osobama. :(
A videl ono "ultra muške" pa ono o tetovažama i nakitu :pucaodsmeha:

Btw, it gets better - što se tiče ordinacija -

http://www.psihijatrijakcs.org/klinika_ ... stanja.php" target="_blank

Znači bez njenog potpisa možeš da se jebeš!

Plus - ta osoba je govorila na diskusiji u novembru „Transfobija u Srbiji“

:oskar:
By BeYouGirl
Moze li neko dati kontak o kakvom dobrom psihologu za terapiju u Beogradu? Imam potrebu sa nekim da pricam o svemu ovome..
By space_oddity
Evo, javno. Izvini, nisam videla ranije.
Javi se na psihsavet[at]yahoo.com
to je jedan tim psihologa koji se bave rebt: racionalno-emocionalno bihejvioralnom terapijom. Možeš guglati o toj terapiji detalje, ali ukratko, fokusirana je na direktno rešavanje problema, bez čačkanja po detinjstvu, nesvesnim, etc - već se gleda sada i ovde: problem i rešenje.
Ideja je da određena negativna osećanja razvijamo sami određenim pogrešnim misaonim tokovima, i na terapiji se uči kako zameniti te pogrešne misaone tokove boljima, kako uskladiti svoje racionalno sa svojim emocionalnim i tako se rešiti nekih problema.

Na primer:
pala sam ispit.
"o ne, ja sam sada najgluplja i najnesposobnija osoba uvek"
- je misao očigledno neadekvatna i dovodi do povećanog nezadovoljstva.

cilj je navići sebe na nove misli oblika
"nažalost sam pala ispit, iako sam ga spremala, ali to ne govori ništa o meni, i to znanje mi neće nigde pomoći" etc
ovakva misao je mnogo funkcionalnija i zdravija za tebe.
za prvu misao je karakteristično odbijanje tog događaja i učitavanje nekog značaja u tebe ilit tvoju vrednost (manje vredim ako sam pala ispit), što nije logički zasnovano. druga misao je logički celovita i kao takva je racionalna.

Eto ukratko o toj terapiji. A od mene lično tople preporuke, išla sam oko godinu dana, plaćala 750din za 1h jer sam studentkinja, i naučila sam
- da se izborim sa agresijom i besom
- da ne 'poludim' kad neko iznese homofobičan stav nego ga smireno ali jebitačno pokopam
- da nije smak sveta nemati 100% na ispitu (da, -.- taj sam problem imala)
- da to što mi je porodica poremećena ne znači da treba da se stidim ili da naročito krijem to, jer to ne govori ništa direktno o meni
- rešila sam se užasne treme pred ispite usled koje nisam mogla bukvalno ništa da uradim nego bih zablokirala
- rešila sam se iracionalnih strahova od odbijanja usled kojih nisam umela da fomiram zdrave bliske odnse sa drugim ljudima

Postoje i stvari oko kojih mi nije pomogla, što delimično ima veze sa time kako je koncipirana terapija, a delimično sa mojom neiskrenošću. Ali toplo preporučujem ljude iz ovog tima, zaista, mladi su, profesionalni, opohde se prema klijentima sasvim fino, dostupni su i mejlom...

Give it a shot... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!