Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By blenta
haha dante
kiborze, kaze mi cimer da nemaju u danskoj prodavnice tih zrnevlja u rinfuzi
moracu da se malo bolje raspitam gde to da nadjem
i gde da nadjem mlin :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Dakle, ako hoces da zivis duze moras biti nepodnošljiva nasmijana šupčina patološki fiksirana na ishranu? Hvala, ali radije cu da umrem ranije.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ali ja sam potpuno ozbiljan. Osoba koja se drzi svih onih pravila ne moze biti ista vise od sterilnog komada ljudskog stiropora.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zakleo sam se da nikada više na svome telu neću imati ni gram suvišnog sala. Bole me dupe da li je to zdravo, ili nije, tek tako će biti. Nema viršli, testa, kolača, prekomernog alkohola, mesine i masti na meniju u životu više. Samo povrće, zrnevlje i kukuruz. Drugačije ne ide. Debeljuškasta osoba u godinama, to je jedan od groznijih prizora u životu. Pogotovo kod muškog sveta, kad se salo uhvati na ostarelo truplo, posebno u predelu abdomena, pa još ako je tu i gronik i oni ružni zadrigli obrazi... :bljak:
Korisnikov avatar
By Herald
Laneno seme moze da se samelje u ustima i tako se jacaju desni :D Uzme se u saku nesto lanenog semena i polako zvace i natapa u ustima, visak soka u ustima se proguta pa onda ponovo natapanje, mlevenje :D
Korisnikov avatar
By Herald
A mogu da se dodaju i travcice zeleni :smeh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491763#p2491763]blenta napisao:[/url]haha dante
Ako ti je baš problem da nađeš lan u semenu, laneno ulje je verujem lakše pronaći.

Što se tiče osetljivih desni, gingival je odličan, samo ako te ne mrzi da ga mažeš svaki put posle pranja zuba.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491772#p2491772]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491721#p2491721]Kiborg napisao:[/url]
I batalite musli za doručak. Doručak je prženo jaje, viršla sa jogurtom, sirom, mlekom ili tako nešto, a ne zrnevlje. Fuj. Nusli može za užinu.
uh kakvu stomacinu mora covek da ima da svakog Bozijeg jutra unosi ove splacine?
Moj laneni zeludac to ne bi podneo :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
A ja ne bih imao zelju da ustanem tog dana iz kreveta da znam da me ceka cinijica sa mlekom i saka varijacije na temu zrnevlja, korn fleksova i sl.

Meni je dorucak 50% kalorija koje unesem tokom dana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ruku na srce, ta pečena jaja, kobasice i drugu mast više jedete zato što volite, nego zato što vodite računa o potrebnoj dnevnoj količini kalorija.
Uostalom, pogledajte svoje telo. Sve što od svoga sala možete da zahvatite šakom i da šaka bude puna - na stomaku, iznad kukova, pod vratom, na sisama, iznad guzice i na samoj guzici, debele butine i prateći ojed među nogama - sve je to višak i posledica ljubavi prema hrani i doživljavanja obroka kao izvora zadovoljstva.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491851#p2491851]*deni* napisao:[/url]Ruku na srce, ta pečena jaja, kobasice i drugu mast više jedete zato što volite, nego zato što vodite računa o potrebnoj dnevnoj količini kalorija.
Istina, Deni - ne jedem ja to NA SILU (kao sto jedem i pijem druge neke stvari, a zarad zdravlja), nego pravo uzivam u tome. Ali to ne menja stvar da meni za prvi obrok treba MNOGO toga, NE samo ono sto bi mi Drakche servirao za dorucak (jos bolje: uzina od voca pa tek onda dorucak, ali to jedino kad rano ustanem).

Izmedju ostalog, samo tako jedem umereno za rucak i jos umerenije za veceru, i samo tada nemam te sake sala po telu o kojima pricas.
Korisnikov avatar
By nsc
niko od mojih nikad nije postio ni drzao dijete, a u proseku su ziveli preko 90
matori mi ima 87 i jos se dobro drzi, a i ja planiram bar toliko
okad znam za sebe sam se zajebavao da sam prvih 100 isplanirao, za posle mozemo da se dogovaramo
genetski sam sklon gojenju, a imam 66 kg na 173 cm, spavam vrlo neuredno i u svako doba dana, jedem sve, samo vec 40 god vodim racuna o kolicinama, sem kad su testenine u pitanju (pozdravila vas Sofija Loren),
sta i kad jedem mozete pratiti u temi "sta trenutno jedete"
By space_oddity
Ispunjavam jedva pet, crknuću sutra.

Ali KUPITE ljubimca. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491763#p2491763]blenta napisao:[/url]haha dante
Kod mene ima u onim radnjama za bildere-proteini, steroidi, suplementi...tamo na dzakčiće i laneno seme i mekinje sam čak naso.

Samo sto opet da pomenem da sa mojim mlinom nisam bio zadovoljan kako je ispalo.
By barni
Idealno bi bilo da covek jede 2 puta dnevno, kada sunce izlazi i kada zalazi, da spava u to vreme, izmedju zalaska i izlaska, da u toku dana ne jede, da pije samo vodu u gutljajima i da nikako ne spava po danu.
Da jede samo sirovu hranu, meso iskljuceno.
Dug i zdrav zivot zagarantovan, um oslobodjen misli koje ga zele kontrolisati i biva vracen u potpunosti dusi koja izlazi kroz njega i ispoljava se u beskonacno izraza.
U tom stupnju hrana telu ni ne treba jer energija dolazi iz drugog izvora sa kojim je dusa spojena.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Tajna dugoga zivota? Ovako nemojte sebe opterecivati mislima da li cete dugo ziveti ili ne,budite zadovoljni svojim izgledom,to znaci da fizicki menjas sebe jer zelis TI da izgledas lepo fizicki,trudite se da svaki dan ispunite necim sto vas zadovoljava i ispunjava,nemojte dan provesti zaleci se na vreme zaleci se na svoje nedostatke zaleci se na druge ljude,znaci nemojte da sebe smoritye negativnim mislima i negativnom energijom,budite nasmejani pokusajte druge da nasmejte,poenta zivota nije koliko imate godina ili sta ste uradili juce vec je poenta da danas,sada ispunite trenutak nekim lepim stvarima ako cete se vec secati kasnije nekih tamo proslih dana neka to budu lepi dani
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677981#p2677981]svemirskimajmun napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677980#p2677980]barni napisao:[/url]
Dug i zdrav zivot zagarantovan.
cak i ako se jako zveknes cekicem u glavu?
... sta bi na kraju .. je l se jede dva puta dnevno ili jok?

cisto da se razumemo pitam da bih znao da l da primenim to tvoje ili neko drugo
A sto bi se udarao cekicem u glavu, ne razumem?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sto se bre uvek fokusiras na pogresnu stvar..nebitno neko me udari cekicem u glavu zato sto sam peder
poenta je: nije zagarantovano nista pa ni dug zivot ako jasem jednoroga preko duge..
a ovo bitnije.. je l da jedem dva puta dnevno ili da ne jedem uopste? nije mi jasno
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677982#p2677982]Zvonki napisao:[/url]Tajna dugoga zivota? Ovako nemojte sebe opterecivati mislima da li cete dugo ziveti ili ne,budite zadovoljni svojim izgledom,to znaci da fizicki menjas sebe jer zelis TI da izgledas lepo fizicki,trudite se da svaki dan ispunite necim sto vas zadovoljava i ispunjava,nemojte dan provesti zaleci se na vreme zaleci se na svoje nedostatke zaleci se na druge ljude,znaci nemojte da sebe smoritye negativnim mislima i negativnom energijom,budite nasmejani pokusajte druge da nasmejte,poenta zivota nije koliko imate godina ili sta ste uradili juce vec je poenta da danas,sada ispunite trenutak nekim lepim stvarima ako cete se vec secati kasnije nekih tamo proslih dana neka to budu lepi dani
Pa da Zvonki, penta je da ne ispunjavas zivot hranom.
Toliko drugih mogucnosti covek ima a ogranicava se na zeludac i debelo crevo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!