Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By pericca
Meni je skroz popaljivo kad je neko dole skroz gladak.
Ja to radim po nekad i iznad kite i jaja i guzu.
Najbolje mi se do sada pokazala depilacijska krema Cliven.
Namazes, sacekas 5 min i istusiras.
Posle brijanja kad krenu da rastu bude malo neprijatno bockanje. Zato je (po meni) najbolja depilacija kremom.

A, inace, depilacija jaja i guze su nekako postali higijenski standard !
By stepi
Originally posted by pericca
Meni je skroz popaljivo kad je neko dole skroz gladak.
Ja to radim po nekad i iznad kite i jaja i guzu.
Najbolje mi se do sada pokazala depilacijska krema Cliven.
Namazes, sacekas 5 min i istusiras.
Posle brijanja kad krenu da rastu bude malo neprijatno bockanje. Zato je (po meni) najbolja depilacija kremom.

A, inace, depilacija jaja i guze su nekako postali higijenski standard !

SILA SI,perice,imas svoj profil,da se upoznamo
imamo slicno mastanje i...
Korisnikov avatar
By Insorcer
da li je iko probao hladnu depilaciju tih delova? ...ravno je lOOdilOO ... :ubise:
...ja evo bash danas furam baby powder.... tako je kad' covek odrzava higijenu :kada: ... mora da boli ...i naravno mora da bude krvi:sekirica:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by tramp
meni je uzajamno brijanje skroz popaljivo a kako me mrzi da sebe brijem - eto mi resenja :sweet:
o daa to je sweeettt :D

da ni ja ne mogu nikako da skontam te dlake,
chemu sluzhe uopste i shta cje mi?
:lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Armand
da li je iko probao hladnu depilaciju tih delova? ...ravno je lOOdilOO ... :ubise:
...ja evo bash danas furam baby powder.... tako je kad' covek odrzava higijenu :kada: ... mora da boli ...i naravno mora da bude krvi:sekirica:

Yoy.. Podsetilo me na moju hot-wax-session... Brrrrrrrr.... Nikad vishe. Brijanje ne dolazi u obzir, jer to jacha dlake.
Dok ne skupim pare za laser, ne depiliram se (izadju mi rane po kozhi od krema i sprejeva).
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by OneGirlArmy
Mrzim dlake, osim na glavi! :mete:
:cheer: I ja mrzim sise! :cheer:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by stepi
da li ima nekog ko voli kad se brije oko kurca,jaja,cmara,mene to strasno pali,jako se uzbudim,kao i da gledam gola tela,obrijana bez dlacice oko picke,kurca,to mi je nesto fenomenalno,da li ima jos nekog sa takvim mastanjima,a da nije gay,vec,bisex,ili...
Stepi ja te onda ne bih palio, ja cosav :smeh:
Korisnikov avatar
By Sonic
:me: odlucio da to sinoc opet uradi (posle duzeg vremena). :-) Kupio BiC za jednokratnu upotrebu, pa im j.... kevu. :-) Mada nekako mi (kad se brijem posle duze pauze) uvek on cim ostane bez dlaka izgleda nekako jadno, ucveljeno, kao neko tek ispiljeno i goluzdravo ptiche! :-) However, danas mi glatki skrotum vec deluje privlacnije. :up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako kad... ne volim kad je dole cosavo 100%... malo, frizuricu napraviti... to je ok... i mnogo vise sexy... glatka bulja, stvar higihene... testisi, mnogo bolje kad su glatki... (kao kokino jaje, hahaha)
sve u svemu, ne mogu generalizovati, neke mede su totalno sexy....
Korisnikov avatar
By CreMaster
Originally posted by Oziris
da li ima nekog ko voli kad se brije oko kurca,jaja,cmara,mene to strasno pali,jako se uzbudim,kao i da gledam gola tela,obrijana bez dlacice oko picke,kurca,to mi je nesto fenomenalno,da li ima jos nekog sa takvim mastanjima,a da nije gay,vec,bisex,ili...
Previse zareza u recenici... :durenje:
da si momentalno obrijao te zareze iz rechenice! :smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
DA LI JE TO NORMALNO,POZELJO
Nasho je koga da pita.... :merlinka:
molim nekog ko zna da mi objasni koja je najbolja krema za depilaciju,dlaka oko kite,jaja,cmara,guze,ali HITNO i sto pre da mi kaze.i neko ko je probao kremu.
Ja cesto koristim brijac,penom,i ziletom pa se brijem,medjutim,dlake su sve jace,i jace,...molim za savet,hitn o
Korisnikov avatar
By blenta
najbolja je hladna depilacija tigar lepkom za gumu

:panker:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mladunac
najbolja je hladna depilacija tigar lepkom za gumu

:panker:
:pucaodsmeha:
Mladunac :lukavi:
Korisnikov avatar
By Paki
Probaj Vitaskin kremu za osetljive delove tela (lice, pazuh, prepone). Pakovanje je žute boje, proizvođač je slovenačka KRKA. Ima je u svim Lilly marketima, u Maxi-ju, možda i u još nekim radnjama ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!