Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Aksa
U pocetnim stadijumima se cak preventivno koristi za multiplu sklerozu... Opusta... Ublazava bol... vratiti se na sam pocetak teme.
Korisnikov avatar
By BiNs
Ja je koristim kao lek od upale grla glavobolje razmisljanja i dosade :prst2:
By Çâðê_DUP
Ne bih se slozila da je marihuana lek. To je droga. Veliki sam protivnik droga. Narocito ne podnosim dilere droga.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne verujem da ublazava bol uspesnije od savremenih analgetika... Mada uvek ostaje ona poslednja smicalica - autosugestija i placebo efekat. Ako je tako, neka je i zabluda - pa, neka je ljudi koriste...

Kod nekihbolesti utice na povecanje apetita. I to je (valjda) naucni fakat...

ALI... sve je to uvod u mnogo ozbiljnije stvari.
Kategoricno - ne.

:kosach:
Korisnikov avatar
By SouthSide
I ja je koristim kao lek od dosade,depresije,kad sam tuzan,srecan,
kad imam problema,kad mi je sve ok...nikada mi ni u cemu nije zasmetala,
alkohol i cigarete su definitivno opasniji,
ne kapiram toliko poviku na obicnu travicu....opustite se ljudi:cigareta:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Bljak, bljak i da jel sam spomenula bljak.... Samo se vi devojke zanosite sa time...:vatrica:
Korisnikov avatar
By bambola
Bolesnici u terminalnim stadijumima bolesti je ne koriste samo zato sto deluje analgetski vec i smiruje.Ne zaboravimo i na njihovo dusevno stanje(strah,depresija,odsecenost od sveta)osim strasnih bolova koje trpe.Naravno da sam ZA marihuanu kod takvih slucajeva.
E sad ja je koristim iz sasvim drugacijih pobuda,ali to je druga prica.Nisam za dekriminalizaciju marihuane ali nisam bas ni za progonjenje sitnih korisnika(veliki dileri su vazni).I naravno da je smesna prica da ko je koristi,taj je zdrav:smeh: :smeh: :smeh:Samo je malkice veseo!
Korisnikov avatar
By switchon1234
Desilo se pre godinu-dve:
Imali smo jednu macku, jako krhku, i jednom se desi da ona ukrade nesto sa stola i moj otac je uhvati i pljasssssssss!!!! o zid ... :no: Svi smo mislili da ce macka umreti za par dana, ali brat, koji je svaki dan 2 puta duvao, poceo sa drustvom dim duvati na macku. Macka je ostala ziva, i od svih 12 macaka koje smo imali, ona i jos 2 opstale. Macka je skroz divna, ne kazem da je to zbog trave, samo eto - drago mi je sto je prezivela. :)

Bliza mi je autosugestija nego koriscenje trave ...
Korisnikov avatar
By spliff
ms - multipl skleroza
takodje (jedini) lek za povisheni pritisak u ochima - glaukom

kod pacijnata koji imaju bolesti sa terminalnim ishodom (aids, cancer...) prepisuje se za poveccavanje apetita, smanjenje depresije, muchnine i bolova...

toliko od mene :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Kupper
Za svasta dobro sluzi, za tako malo lose. I to u izuzetnim slucajevima. :smokin: je gori pedeset puta.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Mars

Kategoricno - ne.

ovo stalno cujem od raznih heroinomana: nisam ja kriv, trava je kriva sto sam se navuk'o na dop.

axa.

bigirl i ostali koji iz dokonosti svoje lenjosti prihvataju bez preispitivanja vazeca misljenja nauka kakva je medicina mogu samo da u prazno pricaju. jer upravo medicinski dokazi za ovo sto je aksa iznela postoje. kriminalizacija konoplje je tekovina dvadesetog veka.

ne razumem ljude koji tako neuko i neargumentovano mogu iznositi svoje misljenje.
Korisnikov avatar
By Modesty
Znam jedino je je marihuana lijek za jednu bolest,radi se o očnom pritisku...eto možda je dokazano da pomaže i još nekim bolestila.neznam.
Volim je i pušim povremeno,ALI!

U principu mi smeta što ta biljčica menja stanje svijesti.....jbg.
Umjetnost življenja je pronači radost i sreću unutar sebe i ja ne želim odustajati od tog cilja.

Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.

Treća stvar......šta znači(fora ili odlična) HTC?
HTC-TRAVA HOĆE CRTU!

Sviđa mi se duvka ali ipak sam htjela iznjeti i argumente protiv.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Modesty

trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.

:smeh:

:rotflmao:

voljela bih neki znanstvenik da dodje i uradi experiment na meni :spliff:
Korisnikov avatar
By Modesty
ako si nekada prije radila testove inteligencije...sjeti se koji ti je bio QI pa uradi sad opet.......znam dosta konkretnih primjera ali iznječu samo svoj.
kada sam imala 22g Qi mi je bio 145 a sada je 138.......postoji mnogo drastičniji slučajeva koje osobno poznam a i slučajeva koje sam vidjela kroz neka istraživanja i statistike.
By Tresh-grl
Kazem ja lepo da je vutra najbolji lek.
Kad sam bolesna popushim dzok i nista ne osecam,isto tako za spustanje posle neke hemije je extra reshenje
By Çâðê_DUP
mary pushim jer je volim,ne zavisim od nje i nije mi uvek potrebna,veliki sam racionalni konzument.
ono shto je reveal rekla je samo jedan od primera,a meni se isto tako desilo mnogo puta da mi neshto mnogo brzhe zaraste,ne razboljevam se toliko,lakshe uchim i organizujem se itd...nikad nisam imala problem da izgubim kontrolu nad mary,a pushim doista mnogo,nauchila sam da zhivim sa njom skroz kul...ne osporavam da nema i svojih mana kod zhena mozhe da zaustavi privremeno menz,shto naravno uopshte ne valja,mary nikako ne ide uz alkohol shto je chesta greshka,ljudi se zalete pa jbg...nikako ne treba da se pushi ako si u nekoj fazi depresije,kod ljudi koji je pushe da bi bili gotivni mozhe totalno da poremeti um i,a tada se ide iz krajnosti u krajnost...
mary ili volish
ili bolje da ne pushish...
:chilling: :joint: :happysmoke: :jbg:
Korisnikov avatar
By Mars
Boze, boze...Kad izroni tako neka tema, pa se setim nekih ljudi, likova, avatara. Vremena.

U to ime, zamotajmo jednu, prelimo obilato pavlakom i krckajmo u mikrotalasnoj 5 sati...

(takodje preporucujem peceno pile sa duvanom, ali samo ako nadjete list pravog duvana, ne onu plastiku iz cigareta)
Korisnikov avatar
By anche
o pa marse, da li to znaci da si se ti pomerio sa pozicije da je konoplja samo uvod za heroin? :blenta:
Korisnikov avatar
By Mars
Pozicije su iste, a to nema veze sa heroinom.
Nego je ono pile sa duvanom prava stvar! :blenta:
Korisnikov avatar
By Blady
Konzumirala ranije... nemam nista protiv :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by anche

Kategoricno - ne.

ovo stalno cujem od raznih heroinomana: nisam ja kriv, trava je kriva sto sam se navuk'o na dop.

axa.

bigirl i ostali koji iz dokonosti svoje lenjosti prihvataju bez preispitivanja vazeca misljenja nauka kakva je medicina mogu samo da u prazno pricaju. jer upravo medicinski dokazi za ovo sto je aksa iznela postoje. kriminalizacija konoplje je tekovina dvadesetog veka.

ne razumem ljude koji tako neuko i neargumentovano mogu iznositi svoje misljenje.

sa kakvim si ti pačenicima neukim pričala kad ti tako kažu???
Vidiš,ja se prvo sredila pa onda posle 2 godine duvnula.....HTC-trava hoće crtu,važi uglavnom za apstinente i bivše ovisnike...sveznalice?
Nikad nisi napisala koje svediplome imaš i koliko i koje radno iskustvo...mogo brate znaš.
Korisnikov avatar
By anche
Pozicije su iste, a to nema veze sa heroinom.
Nego je ono pile sa duvanom prava stvar! :blenta:
:neznam: ja ipak mislim da ne postoje lake i teske droge vec slabi i jaki ljudi :yes:

o'ma davaj recepis da napravim ovim mojim mesozderkama :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam kod sebe. Uglavnom nista komplikovano - pred kraj pecenja se pospe seckanim duvanom.
Pile na Gruzijski nacin, ili tako nesto. Neka ex-SSSR republika...Voki Kostic.

Jel jos tamanis budjose?
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Modesty

:pucaodsmeha:
ovo mi je ulepsalo dan.

ont:
konzumirala ranije bas cesto, u poslednjih 5 godina vise ne.. sem u specijalnim prilikama i iskljucivo solo ili sa jednom jedinom osobom na svetu :mazi: , kada mi treba beg od realnosti ili nesto da ubije insomniu, jedino tada.
nemam nista protiv trave ali sam ja skapirala da meni jednostavno ne prija, imam prirodno (pre)nizak pritisak i onda me :spliff: jos dodatno utuce pa se osecam kao paralisana, a taj osecaj nikako ne volim.. i to je jedini razlog. dakle, nije problem trava nego ja koja je ne podnosim zbog predispozicija sopstvenog organizma.
i ne kapiram pljuvanje trave od strane nekih, naucno i pre svega prakticno je dokazano da jeste lek, stoga.. :lood:
Korisnikov avatar
By anche
Nemam kod sebe. Uglavnom nista komplikovano - pred kraj pecenja se pospe seckanim duvanom.
Pile na Gruzijski nacin, ili tako nesto. Neka ex-SSSR republika...Voki Kostic.

Jel jos tamanis budjose?
dobro. planirala sam do skoplja, a znam sigurno da tamo na pijaci prodaju domaci duvan. ali onaj pravi domatji :mljac:

budjosi slabije nesto. nema vise u marketu gde najcesce kupujem pa onda bas kad se nameracim odem specijalno po to :giggle:

al sam se opasno navukla na kokice :drama:

on:

postoji super film. dokumentarac sa naracijom vudija harlesonagrass o tome kako je konoplja prognana sa polja pedesetih proslog veka i najvaznije: objasnjavaju zasto je to uradjeno. :serlok:
Korisnikov avatar
By spliff
zavera velikih farmaceutskih kompanija?
Korisnikov avatar
By anche
pa... neee... ali pogledajte film pa da diskutujemo :hyper:

(nije rec o zaveri)

dobar ti avat spliff ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Freya
Desilo se pre godinu-dve:
Imali smo jednu macku, jako krhku, i jednom se desi da ona ukrade nesto sa stola i moj otac je uhvati i pljasssssssss!!!! o zid ... :no:
gospode Boze....

zasto imati zivotinje kada se otac tako ophodi?

lose mi posle ovog posta...

OT
nije sve za sve ljude. Ali :spliff: za mene jeste, ponekad. I to sam skapirala relativno skoro. I mislim da za neke stvari jeste vrsta leka.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zombi teme su pochele ustajati iz svojih grobova. Znak da nam se blizi Samhain.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!