Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Marsovo stalno cujem od raznih heroinomana: nisam ja kriv, trava je kriva sto sam se navuk'o na dop.
ALI... sve je to uvod u mnogo ozbiljnije stvari.
Kategoricno - ne.
Originally posted by Modesty
Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.
Originally posted by ancheOriginally posted by Marsovo stalno cujem od raznih heroinomana: nisam ja kriv, trava je kriva sto sam se navuk'o na dop.
ALI... sve je to uvod u mnogo ozbiljnije stvari.
Kategoricno - ne.
axa.
bigirl i ostali koji iz dokonosti svoje lenjosti prihvataju bez preispitivanja vazeca misljenja nauka kakva je medicina mogu samo da u prazno pricaju. jer upravo medicinski dokazi za ovo sto je aksa iznela postoje. kriminalizacija konoplje je tekovina dvadesetog veka.
ne razumem ljude koji tako neuko i neargumentovano mogu iznositi svoje misljenje.
Originally posted by Modesty
Druga stvar koja se(bavila sam se tim i mnogo radila na tome i učila)
trava smanjuje koeficijent inteligencije..to vam je dragi moji provjereno 1/1...nema tog znanstvenika koji će to opovrgnuti.
Originally posted by Marsdobro. planirala sam do skoplja, a znam sigurno da tamo na pijaci prodaju domaci duvan. ali onaj pravi domatji
Nemam kod sebe. Uglavnom nista komplikovano - pred kraj pecenja se pospe seckanim duvanom.
Pile na Gruzijski nacin, ili tako nesto. Neka ex-SSSR republika...Voki Kostic.
Jel jos tamanis budjose?
Originally posted by Freyagospode Boze....
Desilo se pre godinu-dve:
Imali smo jednu macku, jako krhku, i jednom se desi da ona ukrade nesto sa stola i moj otac je uhvati i pljasssssssss!!!! o zid ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!