Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Madonna
joj ko je to stavio u fb status? :hmm: ne merem se setiti nikako :zid:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ksenofobija je snažna iracionalna mržnja i nepoverenje prema strancima i njihovim vrednostima, običajima i navikama. Ona se „hrani” etničkim i verskim predrasudama, rasizmom, nacionalizmom i šovinizmom.
???
Korisnikov avatar
By bu
ja imam fobiju od paukova..ne volim da ih vidim ni na tv-u
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Originally posted by nsBeckie
Ksenofobija je snažna iracionalna mržnja i nepoverenje prema strancima i njihovim vrednostima, običajima i navikama. Ona se „hrani” etničkim i verskim predrasudama, rasizmom, nacionalizmom i šovinizmom.
???
Ne strancima kao ljudima iz druge zemlje i kulture nego strah od nepoznatih ljudi i stupanja u kontakt sa njima...
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
blaga klaustofobija i straaasna, najjaca fobija od zmija (kako god se zvala)...
od mene dosta. :povez:
Korisnikov avatar
By charlie
ne znam da li postoji naziv za moju fobiju od posmatranja fizichkih obrachuna. hvata me panika i pri najmanjem nagovjeshtaju istog, a ako sam sticajem okolnosti primorana da budem posmatrach 'akcije', to je vec tragedija. tresem se kao prut,u moru suza. :nazalost:

a i moj strah od ajkula se granichi sa fobijom. (smijeshno,znam,ali svaki moj pokushaj da sama otplivam "do bova" je bio propracem napadom gushenja :predaja: )
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by charlie

ne znam da li postoji naziv za moju fobiju od posmatranja fizichkih obrachuna. hvata me panika i pri najmanjem nagovjeshtaju istog, a ako sam sticajem okolnosti primorana da budem posmatrach 'akcije', to je vec tragedija. tresem se kao prut,u moru suza. :nazalost:
mislis ako si ocevidac? ako si fizicki tamo prisutna?

ili imas takvu reakciju i kada recimo gledas na televiziji neku tuchu ili nesto slicno, a licno si bezbedna i fino ususkana?
Korisnikov avatar
By blabla54380
negde sam procitao da najveci broj koji lete avionom vise razmisljaju o tome da li ce ih ajkule pojesti ako avion padne u more/okean nego o samom padu aviona :D
Korisnikov avatar
By charlie
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by charlie

mislis ako si ocevidac? ako si fizicki tamo prisutna?

ili imas takvu reakciju i kada recimo gledas na televiziji neku tuchu ili nesto slicno, a licno si bezbedna i fino ususkana?
ne volim ni na ekranu da vidim ako je dokumentarni snimak u pitanju, samo filmske tuche mogu da podnesem.
Korisnikov avatar
By tintily
fobiju imam od visine , ostalo je na granici izmedju straha i fobije, tj dole navedenog se ne plasim dok god mi je na pristojnoj udaljenosti:
-insekti
-gmizavci
-glodari, osim zeceva
-pernata zivina
-domacih zivotinja , sa naseg podneblja, osim koza
-pasa

ne plasim se da ce me povrediti , osim psa, plasim se i to do histerije kada je moja koza izlozena zivotinjiskoj , kozi, krznu ili dlaci.

imam uzasan strah od svega sto mi deluje nestabilno i postoji mogucnost da cu pasti ( bicikl, roleri, klizaljke, drveni mostovi ...)
Korisnikov avatar
By charlie
@tintily - wow, pitam se na shta je lichilo tvoje djetinstvo. je l' imash strah i od deda mraza? :hmm:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sprinter

negde sam procitao da najveci broj koji lete avionom vise razmisljaju o tome da li ce ih ajkule pojesti ako avion padne u more/okean nego o samom padu aviona :D

True.Otud moj strah od letenja:D
Korisnikov avatar
By Hys.
Strah od zmija.

Ni na slici ne volim da ih vidim.

U CG sam videla preko puta ulice jednu, u Petrovcu, sreca pa je muz bio tu da sedne sa mnom na ivicnjak dok sam pokusavala da ne kolabriram.

Arghhh sad su mi u glavi, ne mogu ni da razmisljam o njima :barf:
By loreenche
ja patim od dekstrofobije... iliti, straha od objekata sa desne strane :=)

naravno, i eurotofobija, tj. strah od picke (zenskih polnih organa)
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Zen

, i eurotofobija, tj. strah od picke (zenskih polnih organa)
ne seri.
:lol:

Elem, trebalo bi da postoji izrazita razlika u brojnosti "pristalica" fobija koje su bile korisne kroz evolutivni razvoj coveka i onih koje su sa tog stanovista neopravdane. Korisno je plasiti se zmije i to je koliko se secam najcesca fobija i svi je imaju u nekoj meri. Dok je originalan strah od masnice na prugice, neopavdan i evolutivno tracenje plasenja. :P
Eh sto tema nije formulisana u vidu ankete, da proverim. :sniff:
By alexandermagic
Hexakosioihexekontahexaphobia . :smug:

:pucaodsmeha:

OnT: Pa i ne znam tj. nisam svjestan nekog straha kod sebe, a da je stigao do stupnja fobije.
Korisnikov avatar
By KiWi
Frankofobia - strah od FRANCUZA i svega francuskog :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Strah od slepih miševa, bunara i jutarnjeg tuširanja.

E sad vi to nazovite stručno :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by Tungi
Originally posted by HPLC

Strah .....jutarnjeg tuširanja.

Uh...Nista lepse.Idem da se potopim u kadu.

:D
Išao sam na plivanje godinama... Trening u 7h počinje.. Januar je.. San i dalje u meni - tek trener drekne SKAČI! Uvek sam uleteo u vodu prvi i urlao pod vodom... fuj prohladna vodurina.

Opravdana fobija :) :sesir:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!