Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637977#p2637977]Korak napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637026#p2637026]Kragi napisao:[/url]Dobronameran predlog

Probajte da pre i posle neke fizicke aktivnost, ukljucujuci i dugo pesacenje, unesete secer sa visokim glikemijskim indexom. Dekstroza npr. Kasika, dve na 2-3 decija vode kako biste imali dovoljno energije za pomenutu aktivnost, odnosno kako ne bi doslo do gubitka mase :)

:sesir:
Hvala, Kragi!

Inace, nedavno sam trazio koja hrana ima najvise kalorija i isceprkao da ovi bademi, orasi, lesnici imaju poprilicnu "kalorijsku gustinu", a nisam ih nesto jeo dosad, pa razmisljam da ih ubacim u ishranu (tj poceo sam).
Bez ceprkanja to ces zakljuciti najverovatnije procentom masti koje ta hrana sadrzi.
Zapravo, sva hrana koju si naveo je ima u procentu 50-60% i to je tipicno za sve 'uljarice' ukljucujuci i kihiriki, suncokretovo seme, bundevino, susam i sl.
Ali imaju i dosta proteina, vlakana, minerala pa i vitamina narocito E kojima obicno obiluju.

Mozda bi i namaze (ako ih jedes) mogao da zamenis puterima od pomenutih uljarica ako ides na varijantu ogromne kolicine kalorija.
Kikiriki puter, orahov puter, susamov puter na hleb, palacinke .... umesto dzema, krema, cega god.

http://suncokret.rs" target="_blank
Korisnikov avatar
By gossip
prirodni sam talenat za gojenje :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja jedem ko stoka, godisnje se ugojim mozda kilogram ili dva. ubrzan mi je metabolizam, neko bi ubio za to, kako bi mogli jesti sta god zele, ali mene zesce nervira. visok sam 178-179, imam 70kg, hteo bih barem jos 6-7 da nabacim. bas ima da probam ovo sto je kragi preporucio za namaze, jer ja orahe, lesnik, badem ne volim i ne jedem (vadim i bacam ukoliko ih ima u cokoladi :D )
ali ako stvarno daje rezultata, nece mi biti tesko da ih ubacim u ishranu
By Kragi
Ma ja sam mu samo dao predlog kad je momak vec pomenuo lesnike, bademe, orahe i krenuo da jede da u obzir uzme i njihove putere. Ne moze da mu skodi a mozda ce mu biti lakse za konzumiranje.
Orahov puter je ustvari cisto jezgro oraha koje mozes eto da mazes i na hleb a neki od putera imaju dodato nerafinisano ulje sto im samo povecava kalorijsku vrednost.

P.S.

nerafinisano ulje imaju suncokret.rs puteri za ostale ne garantujem. zato sam i dao link.
imate ih online ili u prodavnicama zdrave hrane.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
počela sam da pijem magnezijum zbog grčeva u mišićima i ne znam na koju foru mi se povećao apetit
uglavnom digla sam dve kile za nedelju dana :iskolacen:

MOŽDA IPAK IMA NADE
Korisnikov avatar
By Markiza
'Koliko jedem, nije humano
subota je dan za kuvano
uno momento, skuvaj konkretno
možda sutra i smršamo...
tika-taka, tika-tak
isteklo ti vreme, čevapi su kod mene
baš je dobar pasulj ljut
više sreče drugi put ...'
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
:lol:

I jos 30 tako sto ces -----> skynuty sylykone

---

Aw. Zasto sam pre pola godine mislio da sam visok 178, kad sam zapravo 182. OT ugojih se malo, no, nisam vezbao uopste pa pravo otislo u stomak. Sad moram da vezbam kako bih skinuo to. Place mi se
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
El more bas x3? Trenutno sam u fazi mrzimedadisem, nema sanse da se posvetim tako necemu
Korisnikov avatar
By acid drop
ja sam mnogo smršala. to znam, da.
ljudi koji me ne znaju od ranije me zovu "štapićasta" :cut:

kako nabildovati dupe? to me zanima.
Korisnikov avatar
By Trilian
Ma odete na yt i vidite mali milion snimaka kako da to uradite... vezbe za guzu su prilicno lake...
Korisnikov avatar
By Madonna
I sjebi kolena :lol:

Zagrevanje je yako bitno. Baby steps. Nemo se silis odma vec postepeno
Korisnikov avatar
By Galadriel
izmedju stopala i potkolenice ne pravi manje od 90 stepeni i kolena ce biti ok ako si dobro zagrejana pre toga i zdrava. nemoj da radis ovu vezbu ako ne mozes da uradis pravilan cucanj na jednom nozi
Korisnikov avatar
By acid drop
e hvala, radim ja čučnjeve relativno redovno, ali mislim da ne jedem dovoljno. i ne vežbam intenzivno. dakle, ništa ne radim kako treba. :nope:

inače sam sinoć prvi put radila tzv. sissy squats. kvadricepsi mi izgoreli. :love:

ovisna sam o upali mišića. :blush:
Pa da, ne mozes jest kao pticica i ludjacki vjezbat. Bitan je intenzitet vjezbanja, ne duzina sesije. I ne zaboravljati period za odmor. Ne pij nikad analgetike, bol razmjerno brzo mine.
Korisnikov avatar
By acid drop
nikad ništa ja ne pijem, spavam redovno po 7-8 sati.

što se yt klipova tiče, pratim ovog čoveka, mnogo sam naučila od njega.
''''
Rafa Martin ti ima kvalitetne prijedloge na svom sajtu. Covjek je mag fitnesa.

LEpa si, nisi tocilo, jos kad tElo dovedes do perfeksn ima da budes glavna macka sto Lavica i treba bit. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By acid drop
istražiću rafu, mada mislim da malo više treba da vežbam a malo manje tražim fitnes gurue po netu. :lol:

hvala, znam, najbolji smo, naše govno ne smrdi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By acid drop
e da, ovo je kul kad si ograničen/a na vežbanje kod kuće. stvoriš neku rutinu, pa posle možeš i sam/a.
joj, kako im je lepo. hoću LJeto. :sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
acidna teraj rolere. i po pola sata svaki drugi-treći dan je dovoljno za dobro dupe.
kad naučiš skokove biće još bolje. :awesome:

recite vi meni kako da naučim da brže jedem povećao mi se malo apetit otkad sam smanjila cigare na 3-4 dnevno no ja odugovlačim dok jedem pa se brzo zasitim i umorim
samo sam makarone naučila da gutam sa svim ostalim se i dalje mučim
Korisnikov avatar
By Trilian
Ukljucis stopericu Nato i kazes sebi npr... imas 5min da pojedes sve ovo...
Korisnikov avatar
By Sunce
Pojesti Popaja, a kao zacin koristiti Dantea.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!