Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Tresh-grlOriginally posted by pthaloNisi jedina
samu sebi lažem da će ikad biti bolje![]()
Originally posted by Tresh-grlCeo svoj život mogu opisati kao nesrećan i u najmanju ruku tužan. Ljudi koji gledaju na moj život sa strane misle da mora da sam jedan od najsrećnijih osoba koje poznaju - završio sam fakultet na vreme, imam dečka sa kojim živim zajedno duže od 2 godine, roditelji znaju za mene i ne mogu reći da me baš podržavaju ali makar mi ne otežavaju ...Originally posted by pthaloNisi jedina
samu sebi lažem da će ikad biti bolje![]()
Originally posted by ForeverYoungDa, vrlo verovatno.
I da, mislimda imam anksiozno-depresivni poremećaj. Glavno obeježje anksiozno-depresivnog poremećaja je stalno ili ponavljajuće promenjeno raspoloženje uz koje se javljaju neki od sledećih simptoma: teškoće pri koncentraciji ili "praznina" u glavi, smetnje spavanja (teškoće pri uspavljivanju, nemiran ili nezadovoljavajući san), umor ili nedostatak energije, razdražljivost, zabrinutost, plačljivost, očekivanje najgoreg, pesimizam u pogledu budućnosti, nisko samopoštovanje ili osećaj bezvrednosti, teskoba![]()
Originally posted by ForeverYoungDa, mislim da ti je zadnja rechenica u citiranom najbolja i najvaznija.
Ceo svoj život mogu opisati kao nesrećan i u najmanju ruku tužan. Ljudi koji gledaju na moj život sa strane misle da mora da sam jedan od najsrećnijih osoba koje poznaju - završio sam fakultet na vreme, imam dečka sa kojim živim zajedno duže od 2 godine, roditelji znaju za mene i ne mogu reći da me baš podržavaju ali makar mi ne otežavaju ...
Međutim, činjenica je da sam veoma depresivna osoba, a moja depresija dolazi upravo zbog okoline i nerazumevanja od strane onih osoba do kojih mi je jedino u životu i stalo. Retko kada ljudi uzvrate istom merom i sa istom energijom kojom ja ulažem sebe u odnos sa njima. To doživljavam kao nešto poražavajuće i kao nešto za šta sam ja kriv, pa onda se još više unesem a to vodi u depresiju i jedan začaran krug.
Verovatno ću se ovako osećati sve dok ne shvatim da ne treba ulagati previše u odnose sa ljudima i da ne treba sve shvatati previše lično makar se radilo o osoboma do kojih mi je jako stalo.
Originally posted by REIOriginally posted by biothermMa pametnica
recept za one u depresiji:
1. optimizam
2. optimizam
3. optimizam...![]()
Kako bih ja lepo prebio ljude koji ovako seruckaju, bezobrazne i neobzirne ljude koji pametuju iako se ne razumeju u problematiku. Grrr!
Originally posted by horus.Znaci tako, ja seruckamOriginally posted by REIOriginally posted by biothermMa pametnica
1. optimizam
2. optimizam
3. optimizam...![]()
Kako bih ja lepo prebio ljude koji ovako seruckaju, bezobrazne i neobzirne ljude koji pametuju iako se ne razumeju u problematiku. Grrr!![]()
sit gladnom ne veruje...
Originally posted by Htonznao sam da ces se prepoznati!Originally posted by horus.Znaci tako, ja seruckamOriginally posted by REIOriginally posted by biothermMa pametnica
1. optimizam
2. optimizam
3. optimizam...![]()
Kako bih ja lepo prebio ljude koji ovako seruckaju, bezobrazne i neobzirne ljude koji pametuju iako se ne razumeju u problematiku. Grrr!![]()
sit gladnom ne veruje...![]()
![]()
Originally posted by Marsma zajebi to dragi mars,nemam ja ništa protiv ljekova,postoje vrsni antidepresivi i jako dobri stručnjaci,ako te zanimaju koji,pitaj me preko privatne poruke.
Svako neka primenjuje ono što mu odgovara.
Moja doktorka kaže da je psihijatrija došla dotle da se lečenje svodi na hemisjku laboratoriju, hemijske rekacije, koncentracije raznih supstanci, njihovoj prohodnosti da odu baš tamo gde treba...kinematici, dinamici, statici...
Zato sam i otišao kod nje.![]()
Nešto kako godine idu sve manje verujem u psihoterapiju.
Lično mi nekad pomaže podsećanje na neke genijalne ljude koji se ceo život bore sa depresijom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!