Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam zadovoljan svojom težinom :) Taman kolko treba :lizalica:
Korisnikov avatar
By tintily
Pozvati me u goste na nedelju dana , dati mi pristup sporetu , pojesti sve iz tanjira , pozeljno traziti jos i slediti moje instrukcije . Garantujem 5 kg gore , zdravo dodatih za 7 dana :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dok sam bio na godisnjem ugojio sam se citavih 5kg, sto mi nikad nije poslo za rukom. Uopste nisam bio fizicki aktivan (na poslu u toku dana preletim i po par kilometara) i jeo sam redovno (kad radim jedva da jedem i dva puta dnevno). Da ne spominjem da sam za tih 12 dana provedenih na krajnjem severu Evrope popushio jedva 4 pakle cigara (kad sam u BG-u uvek spalim jednu dnevno).
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

EDINSTVEN KOMPLEKS B VITAMINA

• nedostatak B vitamina
• anemična stanja
• problemi sa kožom, kosom, noktima
• veći psihički i fizički napori

Pivski kvasac je potpuno prirodni proizvod na bazi pivskog kvasca. Inaktivisan (odgorčen) pivski kvasac je proizvod koji nastaje prirodnim procesom fermentacije pivskog slada. Ima visok sadržaj vitamina B kompleksa, ribonukleinske kiseline i oligoelemenata. Uloga pivskog kvasca se ogleda u održavanju metaboličkih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Tablete pivskog kvasca posebno su delotvorne kod: jačanja ukupnog imuniteta organizma, pravilnog rasta i razvoja dece (visoki sadržaj fosfora pospešuje inteligenciju), starijih osoba, osoba koje imaju probleme s kožom (suva koža, akne), osoba sa umanjenim apetitom, osoba koje konzumiraju alkohol, regulacije rada jetre (zbog visokog sadržaja holina), poboljšanja krvne slike, reumatskih bolova, boljeg rada probave.

Sastav: pivski kvasac
Pakovanje: 30 tableta
Doziranje: deca 1 do 2 tablete, odrasli 3 tablete dnevno

2007 године сам набацио 12 килограма овом методом :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Intenzivnim vežbanjem pod velikim opeterećenjem bar mesec dana, pa naglim prestankom. I jedno i drugo praćeno kaloričnom ishranom.
Korisnikov avatar
By Kittrie
nisam nikad ranije imala iskustva sa tim gojenjem..
ne da sam nesto i zelela da se ugojim.

ali, evo sad sam za 2-3 nedelje spucala jedno 5kg vise,
od 52kg koja vucem poslednjih 10 god, do 57 !!! :wow:
a kako??
-malo kretanja, smor vreme, no gym.
jednostavno sam jela, jela i jela,
redovno, cim ustanem, pa nekoliko puta dnevno, pa nesto usput,
pa posle rucka jos neki sendvic, pa posle sendvica kolac, a onda banane;
pa sacekam malo pa onda izadjem i kupim neko pecivo, pa veceram, pa oat meal.
i obavezno pred spavanje samo jedan dobar obrok plus uzinica.

jednostavno kako krenes da jedes REDOVNO, povremeno ubacujes po jos jedan mini obrok,
uzinu, slatkise, ako pusis prestani.. jedi neke pahuljice, i voce i povrce, meso i sve, ne moraju MASNE stvari iskljucivo.. prosiri ti se zeludac, i traze ti se vece kolicine hrane, i to cesce.

ja poslednjih 10 dana jedem sigurno po 10 puta dnevno i zovu me SVINJA, jer potamanim sve moguce i nemoguce iz fridza.
i iako se to na meni ne primecuje nesto bitno, ne zelim da tih 57kg predje u nesto vise :qqlele: ,
tako da sam vec danas oladila i jela samo 4 puta !! :wundy:
ako se ne smirim do ponedeljka skroz, kupujem cigarete. :lol:
By vademecum
Prestanak pusenja(ako si pusac)
izbaci iz brzine(ako si nervozan)
Jedi,jedi,jedi,jedi,jedi i samo jedi!
Meso,meso,meso,meso
Korisnikov avatar
By mikeli
heh,
pa to je bar lako !

jedes masnu hranu, sedis po cijeli dan za kompom
odgovaras na teme dragim forumasa i forumasica .....
By LeDeNa_
Nemam problema sa tim.Ne volim gojaznost.

A kako se ugojiti?

Pa jedi sve masno i eto ti kg....ufff.
By alexandermagic
Minimizirati fizičku aktivnost i nervozu, te ždrati kaloričnu hranu.

Razumijem ukoliko je netko premršav i to želi da postigne, inače ne.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zavisi od željenog cilja, odnosno broja kilograma, ali u svakom slučaju i za dobijanje kilaže je potrebna odgovarajuća dijeta, visokokalorična (što ne znači isto što i fast food smeće). Na to se može dodati trening snage, s tegovima.

Naravno, ako želite samo salo a ne mišićno tkivo, smeće od hrane uz minimum fizičke aktivnosti je najdelotvornije rešenje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Dirrty napisao:
Naravno, ako želite samo salo a ne mišićno tkivo, smeće od hrane uz minimum fizičke aktivnosti je najdelotvornije rešenje.
Ja sam živi primer da to ne radi :D
By Kragi
Postanes ministar policije ili ekonomije.
Korisnikov avatar
By barni011
evo i ja da se ukljucim u ovu temu
i ja sam dugo kuburio sa manjkom mase, i mogu reci da ma sta pojeo nikada nisam mogao preci 80 kilograma na 182 visine.
uvek se vrtelo oko 75 kila

verujem da je to genetika, imam brz metabolizam, ne mogu kolicinski pojesti dosta hrane, jedem 5-6 puta dnevno i ne jedem slatkise jer ih generalno i ne volim.
pre nego covek krene da daje pare na preparate treba da konsultuje lekara, jer moze biti bacen novac a nista kilograma.
primer recimo ja sam svojevremeno pio neke proteine od kojih sam se ugojio 2 kilograma kada sam prestao sa tim kilaza se vratila na staro.Nagonio sam se cak i na 100g cokolade dnevno, ali se nista nije desilo.Cinilo mi se da sam samo vise isao u wc.

bitan je jako dorucak, naravno sto manje stresa, redovan i dobar san i povremena detoksikacija organizma.

i jos jedna konstatacija i podrska mrsavima...mrsavi ljudi zive uvek duze i kvalitetnije od gojaznih, ja ne znam nikoga gojaznog da ima 80 godina, pa i 70 je vec retko
By loreenche
I ja se želim ugojiti, ali nemam šta jesti :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Svi bi voleli da su mršaviji, a zato kad smršaš dobiješ packu 'Što si proooopaooo'.

Ipak je bolje 'popraviti se'. :geisha:
Korisnikov avatar
By helsinki
Ostaviti cigarete pod 1!
Ostaviti sve droge i sedative pod 2!
Uvesti zdrave stilove zivota sta god to znacilo!
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrlo lako,kao sto je lako i brzo smrsati. Za brzo gojenje: puno masti,ugljenih hidrata,testa vise puta dnevno+minimum kretanja.Za brzo mrsavljenje: jednostavna dijeta: ishranu bazirati na svezem povrcu,totalno izbaciti iz jelovnika hleb,testo,przenu hranu,kolace. Bukvalno jesti tek toliko da se ne umre od gladi. I nema podele na posne i mrsne kolace. Postoje samo zabranjeni kolaci.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
NE MO GU ĆE JE :drama:

NEĆE
NE ŽELI
TAČNO JOŠ DVA DUPETA DA MI UGRADE OPET BIH NEKAKO SMRŠALA

i ovi pokušaji su teži od bilo koje dijete svega mi
evo što sam se šetala par dana prošle nedelje koštalo me 3KG!!!!111 ALO EJ SI NORMALNA TI

ako još smršam kad stanem na vagu opet samo će se otkucati 0 i prestaću da postojim

dakle evo i cigare ostavljam zbog toga i obroke sam povećala vilica me boli koliko jedem
ne vrati li mi se bar na 48 tačno ću da počnem da se pucam steroidima
aupičumaterinu
Korisnikov avatar
By Korak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374077#p2374077]Tungi napisao:[/url]
Dirrty napisao:
Ja sam živi primer da to ne radi :D
Same here.

Pokusao sam jedno vreme da mehanicki gutam gomile testenina i bureka, fizicki ne bas uposlen, a napredak je bio minimalan.

Par ljudi savetovali pored zdranja (svega) dizati i tegove, tako se dodatno otvara apetit i jedes kao vo, valjda. Ali ne mirisem teretanu iz par razloga. Sad razmisljam o ovim kucnim treninzima. No cini mi se da bi oni + toliko zvakanje iziskivali puno vremena. (I verovatno bi najpre stradale posete forumu :radosnice:) I ograniciti trcanje ili brzi hod, a ja volim dugo da pesacim.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616552#p2616552]EnMademoiselle napisao:[/url]evo što sam se šetala par dana prošle nedelje koštalo me 3KG!!!!111 ALO EJ SI NORMALNA TI

ako još smršam kad stanem na vagu opet samo će se otkucati 0 i prestaću da postojim

aupičumaterinu
Slicno primetim kad 2-3 dana zaredom pesacim bar 4-5 sati da sam laksi par kilograma (pri istom rezimu ishrane). Al ostanem na toj kilazi dok ne smanjim setnju , tj. imam izgleda i neku donju granicu vecu od 0. Dakle, necu nestati, jupi :radosnice:
Korisnikov avatar
By IriS
tamo ćemo da se gojimo :shunkica: kad im proradi bašta :awesome:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!