Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By elizevin
^da citiram Markizu, masna oko struka level renesansa :cry:
unisti me stres od prosle godine :(
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808783#p2808783]Markiza napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808567#p2808567]elizevin napisao:[/url]^da citiram Markizu, masna oko struka level renesansa :cry:
unisti me stres od prosle godine :(
I meni je stres totalno zbunio metabolizam. I krastavac kad pojedem on se nekako pretvori u salo.
Isto. Imala sam u poslednjih godinu i po dana najgore stresove u zivotu do sada. Oduvek sam imala problematican metabolizam i hormone al ovo sada je strasno.
I ovoliko kila nisam imala od 2005. godine.
Znaci strasno.
Korisnikov avatar
By Torry
^

i ja trenutno nikad masnija u zivotu

ne znam da li je samo stres, kao nemam bas zasta da se nerviram toliko, hormoni, sta li...
Korisnikov avatar
By *deni*
A sto ste nagruvali te guzice i stomacine?
Zbog lenjosti?
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nikad nisam bila ni dovoljno 'masna' zapravo uglavnom ispod proseka. Ali sad se najbolje osecam, zadovoljna kilogramima, vratila se u trening, zdrava sam...samo jos da vratim trbusnjake i top :)
Korisnikov avatar
By gossip
batalio sam ( za sada) teretanu,jer je ambulanta bitnija (logicno) ali sam prestao da veceram i mogu samo da kazem da nemam masnoce oko struka ^.^
Korisnikov avatar
By Kiborg
Podosta.
Tako da mi sad kao opcija da se to malo stanji ostaje samo hemija (tj lipoliza, tj. ubadanje igala u potkožnu mast oko struka i ubrizgavanje lekova za razaranje masnih ćelija, kažu da boli ko đavo)
By zphibrid
Bolje masan nego prenabildovan, prenabildovan tip=fufa sa silikonima većim od glave.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!