Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By sallys
imam 33 i mislim da je normalno pribojavati se starosti. možda je za mene najtragičnija bila spoznaja promena na telu, plus tu su i hormonske promene koje dolaze posle 30-e kod mnogo žena. kosa nije počela da sedi, to je jedina pozitivna stvar.
Korisnikov avatar
By HalfJack
S 29 niti me toliko zamara starenje, poneke sijede već više mi je kako leti vrijeme :/ Jedan dan si 22 pa onda trepneš eto ti 30.
Korisnikov avatar
By gossip
jedino sto sam primetio jeste da sam bio bolesniji ove godine nego obicno pa sam vise pio antibiotika nego inace pa ne znam da li to ima veze sa starenjem ili slucajnost
Korisnikov avatar
By mikeli
Imam 36,5 god.
Starenje, o tome nit sam mislio niti cu. Samo onako, kad se osvrnem iza, odose godine kao brzi voz (Subotica-Bar, kad bi se zezali) onaj u Japanu. Jedino tako znam da starim. Sede stizu, stomak isti evo 10 god, ne vodim bas racuna o fizici al' planiram, evo vec 2-3 god, al' opet ne mrdam s mesta ...
Estetika, ne, mada, "x" puta sam se opekao na svojih nikad ne reci nikad !
Korisnikov avatar
By gossip
Juce me je drug koji je 96-to godiste pitao za ljubavni savet i ja sam ga naravno savetovao
i onda sam skontao damn! koliko sam iskustva stekao i koliko sa gresaka napravio za sve ove godine da sada mogu ispravan savet da dam nekom,da se tom nekom ne bi isto to desilo i kao osetio sam se very adult
Korisnikov avatar
By *deni*
Ove godine planiram da zategnem kozurinu oko nosa. Ne botox, to je sranje, nego da mi odseku visak kozurine i zasiju iza usiju. :botox: Noz je majka, kakve igle, kakva pumpanja, samo noz.
Korisnikov avatar
By 2kune
ma dajte deca, nije vam to starenje... starenje je kad ostaneš sam, nemoćan, gluv, ćorav, gladan, bez para i nema te ko oprat pa smrdiš po tramvaju nehotice i nitko neće da ti oslobodi stolicu iako padaš s nogu pri zvakoj okuci... sve ostalo je pičkin dim...
sorry deca, niste u ajmeričkoj sapunici... nema ni preko bare više srednje klase... ima samo bogatih i siromašnih... bolje biti bogat nego star ;)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Čovek ne mari za sveže stvari kad ostari. Treba ga osvežiti starim metodama koje dobro marišu!
Kome mladost dolazi s prtljagom... praznina mu isparava s teretom! Eee.

Korisnikov avatar
By gossip
posto sam poceo da se farbam,sede def skoro necu videti

jedino sto sam primetio jeste da mi kosa za nijansu sporije raste
posmatrajuci caleta/ujaka,ne bi trebalo ni u 50im da ocelavim,samo par razdeljaka i to je to
By urke145
Imam 34, nekih znacajnih fizickih promena nema, cak izgledam bolje nego sa 30 s obzirom da sam se jedno vreme zapustio, a sada uspevam barem 2-3 puta nedeljno da odvezbam pa su se ramena i grudi malo rasirili, a stomak skoro skroz izgubio. Koza mi je i dalje kao bebina, to je genetika sa kevine strane, a i nizak sam rastom pa sto rece neko ovde u nekom prednodnom postu maltene se jos uvek provlacim kao dete. Jedini za sada fizicki znak je da se vrlo cesto smorim i umorim na rejvu oko 4-5 ujutru i ide mi se kuci, a do pre 2-3 god nije mogao da se zamisli izlazak bez aftera do 10-11 ujutru :D

Ali na psihickom planu ogromne promene. Sve cesca razmisljanja o proslosti i vremenu koje leti kao ludo... tipa ono kao juce da sam se upisao na faks, a to je bilo pre 15 godina, proletelo je za cas, a za 15 god cu imati 50! Razmisljanja o tome da cu u starosti biti verovatno sam i kako ce izgledati ta starost. Drustvo se polako osipa, udaju se zene se, odlaze u inostranstvo.......
Korisnikov avatar
By gossip
dopisujem se sa drugom '88 godiste

Ja: "Jel izlazimo sutra u Radost/Gadost?" "Jel idemo u Barutanu?"
On: "Ne,imam 30 godina,moje vreme za club-ovanje je proslo."

Ja: :rida: vec pola h
Korisnikov avatar
By SuperMario
Imam 30 godina, za sada nemam sedih a ni bora. Nekako me od detinjstva prati da svi misle da sam mladji nego sto jesam. Nekada je znalo da me nervira ali odavno vise ne - sada mi se i svidja.
Da budem potpuno iskren, koristim medicinsku kozmetiku, zastitu od sunca, cistim lice i vrat i to je to. Nista opsesivno, sve mi oduzme do 5 minuta ujutro i uvece. Drug mi je lekar koji se usput bavi estetskom medicinom pa sam u sve upucen.
Sto se tice hirurgije, tome se ne bih prepustao. Botox, fileri, pilinzi i ostalo - sto da ne... Ne mislim da cu spreciti starenje, samo zelim da izbegnem da se zbrckam.
Ono sto bih zeleo da promenim kod sebe je fizicka aktivnost i da izbacim secere.

Konkretno, meni su jako privlacni mladoliki muskarci. :) Kada vidim babyface a znam da neko ima 40g to mi je neverovatno privlacno :)
Korisnikov avatar
By Blady
Primecujem da sam sve bolja macka, a sto se tice korekcije neke... uletece kada dodje vreme za to. Nista extremno...
By Maximus_
Pa konacnost je neminovnost, memento mori. O apsurdu mnogo cega da ne govorim. Starenje nas samo podseca na to, i uci da manje propustamo prilike. I sto se pre prihvati prolaznost, veca je motivacija da se nesto vredno uradi. Mislim, trebalo bi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!