Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Pre izvestan vremenski period sam zapatio nezgodne picajzle. Koristio sam neki preparat iz apoteke, ali nije dao neki efekat, pa sam bio prinuđen da obrijem noge i stomak. Mislim da sam se obrijao krajem prošlog novembra. Problem je što mi jako sporo rastu dlake, rekao bih od tad da im je sad prosečna dužina nešto jače od 1 cm. Sve se bojim da mi se više neće vratiti na staru veličinu, a volim svoju maljavost :/. Jel imao neko iskustva sa ovim, mimo da li je imao picajzle ili je iz već kog razloga obrijao dlake na telu? Možda na telu sporije rastu, nisam pametan...
Korisnikov avatar
By Blady
"Dok pecete na ringli sporeta ravnomerno gore i dole, izgleda kao da ste ga upravo izvladili iz rerne"
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako ti u zimskom periodu dlake tako sporo rastu, u narednom će da bude još gore.

Da znaš.
Pas mater, pa ja bi se komotno mogla brijat 2 puta dnevno , ALI, na srecu i ja volim svoju maljavost :D mada kad sam u društvu obrijem pazuh :D ...higijena, ali inace se redovno tusiram tako da ne brijem pazuh kad nije posebna prigoda, noge isto ne brijem lijepe su mi ovakve vucje , osim ako idem u kratke hlače, onda obrijem vise zbog drugih...meni su obrijane noge pomalo jadne noge mislim na meni ovako, na drugima mi je maljavost nogu odvratna..znam, licemjerno :D..
Takodjer, dlacice me nisu postedjele ni po trbuhu - to obrijem, rijetko kada ne. Takodjer po malo i na ramenima gdje koja - to mi je odvratno :/ e te bi da stvarno ne postoje ali to rijesim isto . I po vratu ono sto raste sastrane, tek sam neki dan to vidjela kad sam zavezala pundju ...odvratno jebote :( ... :gadafi: :gadafi: sta reci , ko mali taliban sam :krezavi:
Korisnikov avatar
By gossip
meni nigde sem lica ne rastu dlake sporo

depiliram grudni kos,stomak,karlicni deo,i dlake jako jako brzo krenu opet da rastu -.-
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!