Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Quinquinne
Postavila sam jednom ovo pitanje na postojećoj temi, ali nisam dobila odgovor. Izvinjavam se moderatorima ako je otvaranje nove teme nepoželjno kad slična već postoji, ali ovako će je možda videti veći broj ljudi.
Potrebna mi je preporuka, ako neko ima iskustva sa ovim sojem u Beogradu. Postoji li uopšte takva ordinacija? Koliko koštaju pregledi? Želela bih da odem zajedno sa partnerkom i da možemo da porazgovaramo sa lekarem bez ustručavanja i šifriranja. Običan pregled je u pitanju, ali situacija je ponešto komplikovana, zato je nužno da se lepo i bez uvijanja razjasni, kao i da ginekolog bude pažljiv, da ne zakrka onaj spekulum do grla bez pardona.
Naravno, ukoliko niko nema iskustva baš sa frendli ginekologom, preporučite, molim vas, kojeg god, samo ako je pouzdan i proveren.
Unapred zahvalna.
Korisnikov avatar
By deran
možda je rađena operacija...
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2715211#p2715211]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2539927#p2539927]haemoglobin napisao:[/url]ne kontam sto je problem da se bilo kom lekaru kaze da si gay
Nije problem reci, problem je sto je brdo njih kao i ostatak populacije, homofobno i needukovano.
True.

Ginekolog moje stare je izjavio kako bi radije da mu je sin alkoholičar nego peder. Valjda mora biti "jebač" ko i njegov stari koji slini po stažisticama koje su tek izašle iz srednje škole. :roll:

Za mojeg doktora se priča da je gay. :cvetduga:
Super je kako god.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!