Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Crevna kultura ( zatvor, gasovi i ostale tegobe)

1. Kakim svaki dan, ali ne uvek u isto vreme
20
54%
2.Kakim svaki dan, uvek u isto vreme
10
27%
3.Kakim svaki drugi, treci dan
6
16%
4.Cesto se zapecem
1
3%
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Njuskalo
Kad mi vec zavirujes u wc solju,....
Ju, daleko bilo... pu pu pu pu...
Pomeri se s mesta...
Ju, sacuvaj me Boze....
:shok:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm, ja se nekako nikad time nisam opterecivao...
nekad kakam po cijeli dan, svakih pola sata....
a nekad jednom u 2 dana...
mada, u zadnje vrijeme se redovno klistiram, pa skoro i da ne kakim....mislim, ono, da sjednem na solju, uzmem novine, i izgubim pola sata....JOK.
ja pjevam dok kakam:tange:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Cesto se zapecem. Ranije sam patila i od suljeva, ali sam pre godinu dana bila da mi ih podvezu, tako da sam sada bar sto se toga tice mirna.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jednom dnevno i to ujutru, svakog dana. Ponekad i dva puta dnevno. Kao mladja imala sam dosta problema sa zatvorom (mislim crevnim! :) ) i posle dooosta voca, povrca i mahunarki to se regulisalo i poslednjih desetak godina nemam problema sa tim... I sto rece Njuskalo, ako jedete dovoljno kvalitetne hrane, ni sve ostalo sto unesete ne moze da stvara nikakve probleme!!!
Korisnikov avatar
By bambola
Stolica jednom dnevnom-zvuci idealno ali sve zavisi od necijeg metabolizma,nekome je dovoljno i svaki drugi dan,a nekom opet svaki treci(mada sve dalje nije bas dobro).A neko opet kaki i po tri puta dnevno...
Mekinje su zaista najbolje sto se tice tih stvari,uvece se potopi kasika ili dve u solju jogurta i ostavi da odstoji preko noci,i popije ujutru...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bambola
Stolica jednom dnevnom-zvuci idealno ali sve zavisi od necijeg metabolizma,nekome je dovoljno i svaki drugi dan,a nekom opet svaki treci(mada sve dalje nije bas dobro).A neko opet kaki i po tri puta dnevno...
Mekinje su zaista najbolje sto se tice tih stvari,uvece se potopi kasika ili dve u solju jogurta i ostavi da odstoji preko noci,i popije ujutru...
Za redovnu i urednu stolicu je takodje bitno jesti nesto kuvano svaki dan.
A i povrce.
Danas zeleno, sutra zuto, prekosutra crveno.
:wcsolja:
By Sixto
Pazi ti temu, kao da pricaju o albumu seke alexic, postovi samo frcaju!

Alo bre, koga interesuje kako kenja drugi forumas, ako imas problem ides doktoru, neko je za to trljao klupu guzicom min 6god!
Korisnikov avatar
By ns.happy
siksto, da bi bio specijalista za gasove, moras bar 10 godina visoke skole da izprdis...
By Sixto
Aham, to je kvalifikacija koja je ovde zastupljena!
Izvin'te dame, samo napred!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sixto
Pazi ti temu, kao da pricaju o albumu seke alexic, postovi samo frcaju!

Alo bre, koga interesuje kako kenja drugi forumas, ako imas problem ides doktoru, neko je za to trljao klupu guzicom min 6god!
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
đizzzz... a ja pročitao crvena kultura - zatvori, gasovi, itd... preveć sam pod uticajem ustaških javnih glasila... :besimse:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!