Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By shishmish
Elem, sinoc primetih da mi je jedan mladez postao viseci i da je promenio boju - posvetleo je; a drugi je samo posvetleo...

na telu imam vec nekoliko crvenih tackica za koje mi dermatolog kaze da nisu strasne... :psiholog:
a na ledjima i vratu ogromne visece koje cesto zakacim jer su na nezgodnom mestu i njih planiram uskoro da skidam...

je l' imao neko ovakve promene na mladezima...
i koliko vas je skidalo mladeze?
Korisnikov avatar
By decko
Ja nisam imao promene ali mi je jedan mladez (nije bio viseci) drug na treningu rasekao (i dalje ne znam kako on to uspeo posto je mladez bio jako mali) ali u trenutku kad je on noktima presao preko njega to je pocelo uzasno da krvari iako posekotina nije bila duboka i ja sam isti dan zavrsio na urgentnom i operisao taj mladez na ledjima...

Najgore je bilo sto sam se ja uplasio a anestezija je bila lokalna pa sam bukvalno slusao sta sve rade i malo je falilo da se onesvestim :giggle:

Elem, mladez su valjda morali da nekako zasiju tako da sad na mestu gde je on bio nema nista, samo mala tackica koja je oziljak od usivanja posle :(
Korisnikov avatar
By shishmish
:hmm:

meni su na treningu isto otkinuli mladez ali nista strasno...
krvarilo i proslo... bez ikakvih promena...
Korisnikov avatar
By decko
Blago tebi :(

Ja nisam ni osetio, tj mene je peckalo nesto ali sam bio ubedjen da je samo posekotine sve dok me trener nije pozvao i rekao da mi se bukvalno sliva krv niz ledja... :egzorcist:

Samo kad se setim one anestezije sto sam posle primio u ledja... :uplasen:
By Sixto
Idi skidaj to, odmah!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Operacija na mladezu nije preporuchljiva...ako sluchajno doktor ne ukloni koren istog i mali deo ostane velike su shanse da se dobije tumor nakon par godina.

U svim apotekama imash Clavex na vrh shtapica za ushi i namazi ih peckace 1-2min posle nedelju dana ima da otpadnu..
Ali taj preparat nemoj koristiti na mladeze koji nisu viseci jer su oni druga pricha jer imaju koren unutar normalnog tkiva.

Sve u svemu nemoj se brinuti, nije nishta strashno, da jeste vec bi neko delio kiflice i rakiju.
By Sixto
Clavex sluzi za bradavice praveci od njih slojevitu strukturu koja se lako oguli ili otpadne! Pogotovo sto mora da se radi vise puta! Benigni tumor se ne dira takvim stvarima koji denaturisu tkivo! Pre ce od tog da aliterisu u benigni!
Hirurg ce vec znati sta da radi s tim, tj zavisi koje je vrste spram tog ce i odabrati pravi pristup!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Morgan Le Faye
Operacija na mladezu nije preporuchljiva...ako sluchajno doktor ne ukloni koren istog i mali deo ostane velike su shanse da se dobije tumor nakon par godina.
To je tacno. Secam se da su se moji tripovali oko toga iako je mladez bio onaj obican ili kako ja kazem flekica mladez :)
Nisam ni znao da i oni imaju koren :uplasen:

..na svu srecu sve je bilo ok :)
Korisnikov avatar
By shishmish
hm...
ali ovaj jedan nije bio viseci i sad pocinje da visi :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by shishmish
hm...
Ako bash brinesh neka ti posle uklanjanja mladeza urade proveru da li je dobar ili zao, druga stvar je da nijedna klinika nece da uklanja mladez za koji sumnjaju da moze da se iskomplikuje.

Pusti Sixta on samo glumi strashila, Morganu nishta nije bilo nece ni tebi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Visetje mladeze na koje kacis skidaj sto je pre moguce, radi preventive.
Ja do sada nisam primetio nikakve promene na mojim... sto ne znaci da ih mozda i nije bilo :uplasen:
By Sixto
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by shishmish
hm...
Ako bash brinesh neka ti posle uklanjanja mladeza urade proveru da li je dobar ili zao, druga stvar je da nijedna klinika nece da uklanja mladez za koji sumnjaju da moze da se iskomplikuje.

Pusti Sixta on samo glumi strashila, Morganu nishta nije bilo nece ni tebi.
Viseci mladezi, ili strucno mladezi polipoznog oblika su jako osetljivi pogotovo na rubove odece, lancice, obucu i sl i najpreporucljivije ih je ukolniti!

Sto se tice provere, ona nije stvar 'more bit bidne, more bit ne bidne' vec svaki mladez tj benigni tumor po uklanjanju ide na patohistoloski pregled!
Korisnikov avatar
By shishmish
evo sad slucajno proverih ove mladeze...
elem... onaj sto je poceo da visi je sad dobio formu "skroz viseci mladez" :cekam:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i ti jos nisi otisla kod lekara?

MAAAAAAAAAAAAAAAAAARS!
By papan
NJemu je rekla baka da se mladež ne sme dirati ,jer je tamo neki diro pa mu se dalo na zlo.A baka ,svaka čast baki,ali baka polupismena-čula rekla kazala.Ali uglavnom se bake vole,jer su spremne da za nas sve učine,pa i mi,zašto da ne verujemo baki kad nam baka,sigurno želi najbolje.Ali kada bolje razmislimo,ako uopšte želimo da razmišljamo (jer se smatra da je čoveku najteže da razmišlja) to nema veze sa pameću pa tako i sa uklanjanjem mladeža a ni sa bakama.Nego nazovite 065/4122029 gospodin će vam objasniti da mladež nema koren (iako bi najvni dr. želeli da nas drže u blagom ne znanju i da nam sole pamet ) i da je bolje ga ukloniti kao preventivu ili zbog naše lepote fizičke i duhovne.Malo košta a mnogo vredi.Ne budite bakine usrane kukavice,ili oni koji slušaju samo baku,bakina čeda lenja i polupametna.................................... Misli svojom glavom ljudski stvore ???
Korisnikov avatar
By Mars
barnijevo i lonijevo dete već poraslo za forum

:radosnice:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
joj @barni djubre jedno lazljivo pokvareno prevarantsko poltronsko ...
zar ovde i ovako da saznam za tvoje prethodne brakove
videces kad dodjes kuci, I swear to God
samo nek ti se pojavi jos jedno vako kopilce, trazicu razvod pokupicu ti sve sto imas
Korisnikov avatar
By Mars
polako, polako: ovo je samo moja maliciozna asocijacija-nista ne znam o barnijevom zivotu, jos manje mi je namera da vam stajem na put sreći.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Ma ne pokusavaj sad da ga povadis
ni Bog ne moze da mu pomogne

p.s. vidim da sam se malo sjeb'o iznad :)
ne moze da bude kopilce ako je iz braka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!