Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Jakov017
Imaju li ikakvog efekta te anti-age kreme ili je to samo bacanje novca?
Pretpostavljam da najbolji odgovor može da mi da neko ko te kreme koristi bar 5 godina.
Korisnikov avatar
By Madonna
anTiEjdz DeLuks BioAntirid deBarok
Barni, o Barni...

Nemam neko visoko misljenje o kurcevima u sluzbi lEpote :awesome:, pa svoj predlog meni ipak mozes zadrzat za sebe. Opciono ponudit drugoj osobi.

Dobit ces i pojasnjenje, nakon kog se prekida svaka moguca komunikacija izmedju mene i tebe ovdje na forumu: post koji si citirao se odnosio na tvoju neiskvarenost i posljedicno neprepoznavanje odredjene vrste ironije, a ni u kom slucaju na glupost. :bye:
By barni
ne trebas ti meni da bi ja znao ko sam, procitao sam celu prepisku i jasan je kontekst onoga sta je tu napisano, a napisano je kad nisam bio tih par meseci na forumu
u pravu si svet nije idealan i ne treba ga tako posmatrati
treba prihvatiti stvari onakve kakve jesu
iznimke ne mogu praviti u tvom slucaju...
pridajes sebi preveliki znacaj, glumis forumskog Boga cije se reci treba plasiti i koju treba stovati
stim u vezi, nisi ti odlucio da nasa komunikacija prestaje vec sam ti ja uvalio kitu u usta voleo je ti ili ne voleo, jasno?
pojasnjenje:
nema
Korisnikov avatar
By Hys.
nikotin, alkohol, thc i spavanje posle 3 am.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nijedan.

Većina sranja koje ljudi stavljaju na lice nemaju apsolutno nikakvog efekta. Kroz stratifikovani epitel sa orožavanjem (epidermis, površina kože) se mogu apsorbovati samo manji molekuli, poput H2O - a raznorazne hijalurnske kiseline, koenzimi Q10 i slične materije s fancy imenima ne mogu da pomole nos ni kroz rožni sloj.
By Kragi
^ A ulja, a ulja? :sigh:

U sustini tacno. Kreme ili imaju lifting efekat pa zategnu kozu ili imaju 'silikon' koji ispuni sitne bore sto je i u jednom i u drugom slucaju trenutni efekat bez nekih rezultata ili neznamkakve nege. :D
Korisnikov avatar
By elizevin
^ sto rece zlatnaptica, nema efekta, a moze i da nadrazi kozu, isusi je, skine sa nje zastitni sebum i zameni ga jeftinim parafinskim sranjima. Neka hvala. Imam srece sto i dok sam bila blesava i verovala u svasta sam bila istovremeno i bez kinte da bacam na skupe kreme sa zvucnim sastojcima, a i lenja da i kad sam imala nesto nisam mogla da sastavim tri dana u kontinuitetu.
Sada koristim vodu za pranje, cist si puter veoma retko kada mi je koza suva, a negujem kozu iznutra, dobrom klopom. Jedem cesto zelatin (iz totalno nevezanih razloga), tipa svaki ili svaki drugi dan, a on je jako dobar za kozu, jer je dobijen iz kolagena.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639528#p2639528]elizevin napisao:[/url]^ sto rece zlatnaptica, nema efekta, a moze i da nadrazi kozu, isusi je, skine sa nje zastitni sebum i zameni ga jeftinim parafinskim sranjima. Neka hvala. Imam srece sto i dok sam bila blesava i verovala u svasta sam bila istovremeno i bez kinte da bacam na skupe kreme sa zvucnim sastojcima, a i lenja da i kad sam imala nesto nisam mogla da sastavim tri dana u kontinuitetu.
Sada koristim vodu za pranje, cist si puter veoma retko kada mi je koza suva, a negujem kozu iznutra, dobrom klopom. Jedem cesto zelatin (iz totalno nevezanih razloga), tipa svaki ili svaki drugi dan, a on je jako dobar za kozu, jer je dobijen iz kolagena.
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eucerin anti age i Niveinu kremu sa hijaluronom za svakodnevnu upotrebu. Pored toga, barem dva puta godišnje odlazim na invazivne, agresivne tretmane na bazi hemijskog pilinga i ubrizgavam odgovarajuće filere po potrebi.
Pre neki dan sam bio na tretmanu novim metodom - Prvo ti zaliju facu nekom kiselinom, koja peče u pičku materinu, pa ti onda po toj kiselini prospu neki kiseonik u prašku. U dodiru te kiseline i kiseonika u prahu stvara se neka hemijska reakcija, koja se ogleda i u šuštanju i penušanju ( kao kad se sipa koka-kola ), kao i osećaju da ta smeša prodire u kožu. I taj deo peče. Sve se to drži na faci oko pola sata, pa se skida. Efekti su zadivljujući. :yes:
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648374#p2648374]*deni* napisao:[/url]Prvo ti zaliju facu nekom kiselinom, koja peče u pičku materinu, pa ti onda po toj kiselini prospu neki kiseonik u prašku. U dodiru te kiseline i kiseonika u prahu stvara se neka hemijska reakcija, koja se ogleda i u šuštanju i penušanju ( kao kad se sipa koka-kola ), kao i osećaju da ta smeša prodire u kožu. I taj deo peče. Sve se to drži na faci oko pola sata, pa se skida.
Naježio sam se :neznam:

Ništa od toga ne koristim, umivanje i losion nakon brijanja.
Korisnikov avatar
By nsc
Nikad nista za lice nisam koristio, samo leti na plazi lice namazem mlekom-losionom kojim mazem i celo telo
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648422#p2648422]dharmox napisao:[/url]
Naježio sam se :neznam:
Verujem. Ni ja ne znam zbog čega se ježim svaki put kad mi na pamet padnu vene i krv ( evo i sad ), ali se ježim. Svako vađenje krvi i ubadanje igle u venu izaziva u meni očaj i užas, uz mučninu u želucu.
Isto tako ima ljudi koji se užasavaju i običnog ceđenja obične bubuljice sa lica, a o nekim složenijim aktivnostima i da ne govorimo. Ja ne. Pristao bih i da mi najgrubljom šmirglom šmirglaju lice, ne bih ni trepnuo. Ne bi bilo prijatno, ali ništa preko toga.
Ne znam postoji li objašnjenje zbog čega se ljudi ježe na različite stvari. Sigurno je nešto na psihološkoj bazi.
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Ja sam bio na dubinskom pilingu kod kozmetičara pre par godina.
Nemam bore pa ne znam kako podlmađuje, ali mi je od tada (uz redovno održavanje) koža meka i ujednačenog tonaliteta ... ranije sam imao neke jedva primetne crvene tačkice tufne i razne druge zajebancije ... sad kao porcelan ...

Ima da odradim celo telo tim pilingom pa da mogu da kažem da sam od alabastera
Korisnikov avatar
By Macan86
ne trebva meni to još...a možda nikad neće ni da mi treba :ogledalo: porodično svi imamo dobre gene.
^
^

Taj klip, gdje su primarne akupresurne točke lica pokrivene i facijalne vježbe Fumiko Takatsu (lako se nalaze na net-u) su odlična kombinacija i preventiva. Sve zajedno ne oduzima više od desetak minuta dnevno, a efekat je kao u slučaju botoksiranja ako se redovno prakticiraju. Samo znatno prirodniji. Natjerao sam mog Marijana da to radi i njegovo lice nakon tri mjeseca više nije lice četrdesetšestogodišnjaka.

Naravno, ne rade se u slučaju rabljenja pravog botoksa i inog, jer usljed naglo poboljšane cirkulacije efekti navedenih znatno brže iščeznu, pa postoje solucije: botoks i fileri i izgled preparirane kokoške ili ovo i prirodno izgledajuća zategnutost lica sa očuvanom sposobnošću mimike.
Korisnikov avatar
By *deni*
OdliĆno. Ona punašna Kineskinja, demonstrantkinja vežbi bi te sigurno angažirala za PR-a njene Kuće lepote, samo kad bi znala kako seriozno i ubedljivo reklamiraš njene veštine.
Svaki dan će da se rade te vježbe, kako da ne. :botox:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!