Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By svejedno
^ pa, to mu dodje ista stvar ,)

edit - zivotni ciklusi reagovanja, ne samih alergija .)
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja sam bio alergican na lesnike kad sam bio mali, ali nije bila neka teska reakcija, nego samo osip. I to i na lesnik u cokoladi.

Ali onda odjednom toga vise nije bilo. Ne znam kako je to nestalo i zasto, ali eto.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Na grejp, to prvi put cujem. :D
Meni jaja ne smetaju a alergicna sam na lesnike, ne znam ko je sad to pominjao...
U najboljem redu mi je krvna slika, a vode stvarno malo pijem, C vit.uzimam skoro svaki dan. @Sunce
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Da li je neko od vas alrgican na CEBE? Mislim na cebe za pokrivanje...
Ja ne smem da se pokrijem cebetom na golu kozu, pogodite zasto... :lol: Da, da, dobijem alergiju. :lol: Plikove po celom telu sam dobila jednom prilikom, stvarno ne preuvelicavam. :nope:
Korisnikov avatar
By Sunce
Isti slucaj kao moja drugarica - dakle, alergicna si i na vunu. Ona ima nizak pritisak, a ti?

Dobro je da znas na sta si alergicna. Njoj izlaze pecati svakodnevno i pod lekovima je.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Imam jako nizak pritisak, cesto kolabiram.
Skoro svaki put i posle tusiranja dobijem pecate, ali se brzo povuku.
Jebiga, osetljiva sam. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
I verovatno cesto pijes kafu?

Moje misljenje je da treba mnogo vise vode da unosis, kao i minerale da bi se voda zadrzala. Dovedi pritisak na normalu! :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Hahaha :lol:
Ne. :) Ako pijem, pijem nes kafu, tursku jednom u pola godine.
Korisnikov avatar
By Tungi
Da ne bih sad otvarao temu,moze mi ova posluziti,nije vezano bas za alergiju.Na licu mi se pojavile neke bele flekice,sad su tek primetne,jer mi je brada veca,pa se naziru tackice(na tri mesta),i tu nemam dlaka(brade).Lisaj neki ili?

Pretpostavljam da mi je i ovo na nervnoj bazi:tuc:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, nekakva alopecija - verovatno na nervnoj bazi. Meni se javljala kao reakcija na "bol". :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Idi kod dermatologa Tungili.

Meni na nervnoj bazi izlaze pecati po licu, prvo se znoje dlanovi pa onda dva, tri pecata... Bokte. :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Blond Brat

Idi kod dermatologa Tungili.

Meni na nervnoj bazi izlaze pecati po licu, prvo se znoje dlanovi pa onda dva, tri pecata... Bokte. :sigh:
Da ne pricam sta mi se desavalo na nervnoj bazi.

Nisam,koliko znam,imao dosad ovaj problem,ili nisam obracao paznju.Mozda je i nedostatak nekog vitamina:neznam:

Imao sam svrab nekoliko dana pre ove "pojave",neki mali osip,oko usana i ispod brade,al to znam da mi je od brijanja,jer se redovno isecem i iziritira mi se koza,mada me nije svrbelo.
Korisnikov avatar
By Torry
nisam

bilo bi mi zao da jesam jer su fantasticni
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars

Ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih.
:lol:

ontopic: mene orasi izazivaju vrlo neprijatan svrab desni, ali samo ako ih žvaćem. kad ih pojedem u nekakvom kolaču or smthng, ništa se ne dešava. ne znam da l' je to alergija, ali neki đavo očito jeste.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by Tungi

Alergican sam samo na grapefruit,uzasne plikove i crvenilo posle toga imam. :shunkica:
Takodje, od pre nedelju dana.

Jedem ga dva dana pre toga najnormalnije, kao i ceo zivot, pojedem ga taj dan i zamalo umrem.
Bizarno.
Korisnikov avatar
By colorado
Da, i mene oraJi ponekad iziritiraju. Nemam problema s lesnicima, indijskim i brazilskim orasima, bademima, kikirikijem...

jesssssssssss
Korisnikov avatar
By emo_haos_
primetila sam da na kivi i mango imam blagu reakciju. onako štipa jezik što bi naše babe rekle. i to pretežno bočne strane jezika ili bliže njima. nakon što pojedem voćku, taj osećaj se izgubi. te voćke jedem u malim količinama ali ne znam šta bi se desilo da odjednom pojedem više. tj. pitam se da li je to neka "blaga" alergija ili ništa posebno...
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepo ja kazem. Nisam samo dobar u gledanju u oci. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!