Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mage
E sad da je dukkehejm ili kako mu ono beše nick ovde, napisao bi ti esej :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
mary napisao:Preporucite mi neku dijetu.
Jedi mrkvu i samo mrkvu cijeli dan. :bugs bunny: Eto ti faking dijete. To ili nalijepi si na frižider fotku morbidno pretile osobe, izgubit ćeš apetiti odmah kada vidiš tu fotku.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jes, pa da bude narandžasta od tolike šargarepe.

Atkins je keva za brzo mršavljenje, a postoji i neka Nera dijeta koja deluje da je efikasna, ali ne znam kako to tačno ide, ne mogu da je držim zbog sene koja je po protokolu.
Korisnikov avatar
By Pauceti
I never diet. I smoke. I drink now and then. I never work out. I work very hard and I'm worth every cent.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Eifranloo napisao:I never diet. I smoke. I drink now and then. I never work out. I work very hard and I'm worth every cent.
:up:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Kao klinac sam igrao fudbal, onda sam naglo prestao i naglo se ugojio 15kg i to sam vukao sve do polovine srednje skole.
3 meseca Atkinsonove dijete, puno mentalnih iskusenja i evo, mogu da kazem da vec godinama izgledam idealno i niko nikad nebi rekao da sam imao preko 15kg viska :) plus, metabolizam mi se nenormalno ubrzao, aktivan sam i ostale su mi zdrave navike.

Za 4,5kg samo malo oladis sa ugljenim hidratima i budes fizicki aktivniji, za sve sto je 15+ kg viska najbolja preporuka je nutricionista + psiholog.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja već mesec dana praktikujem jednu novu dijetu - moj izum -
Jedem jednom dnevno jednu stvar.
Jedna stvar ne znači, naravno, jedno celo prase, već jedno parče mesa, jedno jaje, jedna prženica, jedan zahvat kutlačom pasulja itd. Bitno da je stvar koju samo jednom dnevno pojedete kuvana, ili pečena. Svež hleb, suhomesnati proizvodi, paštete, testo, palačinke, krofne i sve vrste kolača su strogo zabranjeni. :murkan:
Tokom dana je dozvoljeno jesti jabuke, friške mrkve i drugo korenje.
Čini mi se da sam do sada pojeo dve oveće bašte šargarepe.
I ima učinka ! :yes:
Korisnikov avatar
By HalfJack
U životu nisam bio na dijeti niti bih na tome izdržao, pijem gomilu vode na dan, smanjio sam junk food i odem u teretanu ako mi se da.
Korisnikov avatar
By Galateja
Moje mišljenje je da je uz normalan metabolizam potrebno organizovati ishranu, bez neke specijalne dijete i da će težina biti odgovarajuća. Jer ako držimo dijetu 30ak dana a onda se nastavi sa haotičnom ishranom džaba smo krečili.

Pre godinu dana sam se bila poprilično ugojila zato što sam bila pod lekarskom terapijom i uzimala sam antidepresive. Kada sam prestala sa tim smršala sam bez neke namenske dijete. Kad se probudim popijem tri nes kafe sa dosta mleka. UVEK jedem dva puta dnevno, oko 13h i oko 18h. Obrok plus slatko. Između užinam nešto slatko. Jedem optimalno i jedem sve sem grickalica (dobro, njih uzmem ako sam na nekoj žurci, što je retko). Ne jedem posle 19h. Svakoga dana šetam minimalno sat vremena. I uz ovakav stil života sada imam 170/61.
Korisnikov avatar
By mikeli
[quote="Savitar"]Ja sam ziv primer da su predrasude o dijetama kao neuspeshnom metodu gubljenja kilograma neistina!
Izgubio sam 10 kg a nisam mrdnuo dupe. Sve shto ti treba je dooobar lekar i njegov dobar savet.

Isao da vadim krv, analiza pokazala lose "ast" i "alt" rezultate ... ja nisam imao pojma, dok ne rekose mi doktori sta je to ... moz' mislit' kako mi bi, tri puta radio analize na "hcv", 1 i 2 put, na dva aparata rez bio 1:1 ... a treci put bio je UH, gotovo .. negativan !
U medj vremenu, nervirao se, posao stao, a pio surutke poodosta, bilans, smrsao 10kg, koje vratih sad u zimu ! Dijeta kao dijeta, sve je u glavi i u stomaku, kako ko shvati, a ti sa tvojih 4+kg, deluje meni smesno !
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam pre par dana na nemackom rtl-u gledala emisiju gde su dve zeMske mesec dana bile na cokoladnoj-ananas dijeti :krezavi:

znaci, jele su dve nedelje svaki dan po 4 table od 200g crne cokolade (70% kakaoooo :mjac: )
a zatim dve nedelje po jedan veliki ananas

samo to! cokolada, ananas i voda! mesec dana!

ja sam mislila da ce umreti, a one su ladno smrsale jedna 8kg, a druga 9kg :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Mars
Vrlo moguće.

Samo što bih ja to eventualno mogao da iskombinujem, red čokolade red ananasa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni je to bas mutno.. mislim da tu posle par dana organizam pocne da otkazuje, ne unosi se u telo nista "konkretno"

sigurno se na netu moze naci nesto vise o dijeti, ali definitivno je ovo jedna od dijeta koje bi trebalo maximum mesec dana da se upraznjavaju.
Korisnikov avatar
By Mars
Kad smo mi po stanu kolektivno držali onu "kupus dijetu", ja sam (veli ljubitelj voća i povrća) četvrtog dana halucinirao o slanom štapiću, kiflici i tako nečem skrobastom. Uz mučninu i nesvesticu, sve dok makar koru hleba ne bih stavio u usta.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ali o slanom stapicu :lol:

ja sam svoj lek nasla. istog trena kada izbacim iz ishrane ulje, so i gazirana pica, ja skinem 5 kg za tri nedelje, cak i kad se ne drzim strogo zadatih kriterijuma. nikada nisam bila zaludjenik slatkih stvari i grickalica.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:krezavi:
mislim da bih sanjala svake noci kako me te namirnice jure mracnim ulicama i vicu "EAT ME! EAT ME!!!!!!"
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro, Sanjice - mnogo smo se lepo isćaskali, i ja bih stvarno i dalje da pričamo - ali moram da idem da spavam :(

Ćaoo do sutra!!! ;)

:D
Korisnikov avatar
By acid drop
Baš sam negde videla da je moguće smršati ako jedeš čokoladnu tortu za doručak ili tako nešto. :iskolacen:

Meni to ne treba, počela sam redovno da vežbam. :tegovi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Polako počinjem da dobijam oblik fotelje u kojoj sedim. :prasence:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!