Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Nedavno sam procitao na nekom sajtu da gej ljudi imaju vece sanse da dobiju rak debelog creva zbog analnog seksa...Inace,ujna mi je umrla od tog raka pre dve godine i sad sam bas u tripu od kad sam procitao ovo... :qqlele: Interesuje me da li je ovo istina ili je neki gay basher to jednostavno tako napisao...
Korisnikov avatar
By 2kune
ali istovremeno redovita masaža prostate smanjuje vjerovatnoću za upalu i rak prostate... sad ti budi pametan... :kosa:
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Gej biser.
Student medicine-nikada cula.
Sta bi onda radili oni ludjaci sho zavisni od klistira?
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Ujna nije krvno srodstvo. Njen rak uopšte ne znači da ti imaš neke genetske predispozicije da ga zaradiš ...

2) Veoma je bitno na kom sajtu si pročitao ... Ja sam pre neki dan na nekom sajtu pročitao da je ispijanje kuvanog magarećeg urina "lek" koji ubija sve viruse u organizmu ... uključujući i one najopakije!

:njami:
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Originally posted by KiWi

1) Ujna nije krvno srodstvo. Njen rak uopšte ne znači da ti imaš neke genetske predispozicije da ga zaradiš ...

2) Veoma je bitno na kom sajtu si pročitao ... Ja sam pre neki dan na nekom sajtu pročitao da je ispijanje kuvanog magarećeg urina "lek" koji ubija sve viruse u organizmu ... uključujući i one najopakije!

:njami:

Hahaha!Brzo ajmo po magarence!:opacupa:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Originally posted by jeanvaljean

Nedavno sam procitao na nekom sajtu da gej ljudi imaju vece sanse da dobiju rak debelog creva zbog analnog seksa...Inace,ujna mi je umrla od tog raka ..

Mozda ti je ujna GAY!!!! :wundy: :wundy: :bye:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by barajevo

U ostalom, ova savremena medicina koja nema veze sa lečenjem ne postoji duže od stotinjak godina a ljudski vek i lečenje (biljni pripravci, energetska lečenja - dakle LEČENJA) postoje svega nekoliko miliona godina
ljudska vrsta postoji nekih 200 hiljada godina
ne nekoliko miliona godina

stupid :P
Korisnikov avatar
By bern

koji mnogi smatraju lekom za rak. Nisam lekar,
Ne postoji lijek za rak.

Za slučajeve alternativnog lječenja pogledaj nedavne slučaje kažnjavanja nadriljekara, koji su pobili nekoliko nesrećnih ljudi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Možda neće da kaže da ima genetsku predispoziciju od ujne...

Možda je jednostavno saznao da je praktikovala samo analni seks. :D
Korisnikov avatar
By Ferdie
Gluposti. Pa toliko njih oboli, a da nisu gejevi! :nope:
Korisnikov avatar
By pochi
gej ljudiiiii!!!već vidim budućnost. gej ljudi u svojim kavezima u gejološkim vrtovima,gde se jebu i jedu i seru,a strejt ljudi čiste za njima i jedva čekaju da izumre poslednji gej na planeti a pritom je otkiriveno da je bog zapravo jedna veeeelika lezbejka sa veeelikim sisama koje čekaju sudnji dan da zgnječe ceo sunčev sistem.
a evo i odgovor na temu- deco,nemojte se jebati u dupe..za svaki slučaj.
By Hans
Kada ćete shvatiti da ljudi u Srbiji sve više boluju od raka usled posledica bombardovanja 1999. ?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Apsolutno netacno.
Na rak debelog creva najvise utice losa ishrana, posebno ona koja je u nasim krajevima veoma zastupljena, tipa hrane koja je przena, masna, slana, bez vlakana and so on... sve to u sebi nosi otrove a nepovoljno deluje na probavu, te otrovi u organzmu ostaju dugo i imaju priliku da izazovu probleme. Moja baba je imala rak debelog creva i hranila se upravo onako kako sam opisala, samo przeno, pohovano, testasto i masno. Po njoj, supe i corbe su za sirotinju. Pa dobro.
Znaci... voditi racuna da se kaki redovno i nema frke.
Korisnikov avatar
By mitrandir

-
Zanimljiv ti ovaj vitaminčić:
"Since the early 1950s, a modified form of amygdalin has been promoted under the names laetrile and "Vitamin B17" as a cancer cure, but it is not a vitamin, and studies have found it to be ineffective and potentially toxic as a possible cause of cyanide poisoning. The promotion of laetrile to treat cancer has been described in the scientific literature as a canonical example of quackery, with Irving Lerner of the University of Minnesota describing it as "the slickest, most sophisticated, and certainly the most remunerative cancer quack promotion in medical history."
Korisnikov avatar
By Ferdie
Da, to sam i ja čula i to poodavno...I začudih se da se na tržištu pojavio takav vitamin...Mislim, iz koštice kajsije, a upozoravali su da se iste ne konzumiraju jer sadrže otrov.
By Hans
Aham.

''

:snupi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!