Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dzi
Vidis, nisam na pogresnom putu! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Zwezdica

Humano je, ne kosta nista, ne utice na vas zivot APSOLUTNO NIKAKO i mislim da bi SVI trebali da posvete 15min. svog vremena i spase nekoga!
Šta su ti misterije života...Onamo neće da da beleške sa predavanja kad joj traži neko, a ovde neki vrhunski aktovi humanosti.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars

Humano je, ne kosta nista, ne utice na vas zivot APSOLUTNO NIKAKO i mislim da bi SVI trebali da posvete 15min. svog vremena i spase nekoga!
Šta su ti misterije života...Onamo neće da da beleške sa predavanja kad joj traži neko, a ovde neki vrhunski aktovi humanosti.
Al zamalo. Ja jos ne videh donorsku karticu. Ne mislim Zvezdaninu, nego uopste. Ne znam nikoga ko je zapravo ima (tj. jedan lik KAZE da ima, ali nisam je VIDELA). A ovamo sve samo covekoljubi.
Korisnikov avatar
By Torry
gde to treba da se ide...hocu ja
By alexandermagic
Za života bih eventualno donirao bubreg, a i to samo ukoliko bi to bilo potrebno jednom mom frendu. Toliko ga volim.

Inače, ne.
Korisnikov avatar
By Stripi
mese čini da je kod nas uređeno da smo svi donori organi, osim ako izričito kažemo da nismo, ili tak neš.
U svakom slučaju, ako se da šta od mene iskoristit nakon što ciknem, samo nek izvole. Ja volim reciklažu.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Kako prati moje rechi i hvata beleshke, awwwwwwww to je pravi fan.. :love:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Wilhelmina

Al zamalo. Ja jos ne videh donorsku karticu. Ne mislim Zvezdaninu, nego uopste. Ne znam nikoga ko je zapravo ima (tj. jedan lik KAZE da ima, ali nisam je VIDELA). A ovamo sve samo covekoljubi.
Ja nisam neki covekoljub, ako mogu da govorim u svoje ime.. Kod mene ta ljubav prema ljudima i taj da ga tako nazovemo humani chin, nemaju nikakve veze sa ljubavlju prema ljudima, nego jednostavno, to meni nece trebati kada umrem, organi i zasto bi truleli u zemlji, ako mogu bilo koga da spasu???

TO je moj deo price, za druge chovekoljupce ne znam.. :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!