Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Otvaram temu u ovom folderu, jer je iskljucivo namenjeno zenama.

Naime, gledala sam jutjub zene ciji sam subskrajber, deo je butch femme diskashn grupe te je pogledam sa vremena na vreme ( ^^ )

I kliknem random na jedan njen video i saznam da je HIV pozitivna, vec 20 godina.

Ako vas ne mrzi, pogledajte, nije nista specijalno, ali je jako iskreno i normalno...zena je jednostavno-kul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VRH5AIiN ... re=related[/youtube]

Ko je pogledao, znace kako je dobila HIV.

Ono sto me zanima je-koliko se pazite? U zensko-zenskim odnosima.
Valjda po statistikama lezbejke "najteze" prenose HIV i STD...
Medjutim, ipak, postoji ta mogucnost...a posebno ako spavaju i sa muskarcima (nisam non pc, ne radi se o tome, vec je strejt seks rizicniji)
Pitanje:
da li se cuvate, mislite o zastiti, i ako da-sta i kako?

I:

Posto je zena ispricala to sto je ispricala, uhvatila sam sebe kako automatski je drugacije gledam, do tada je bila handsome old dyke whome I d like to be f* by, a onda sam osetila ogradu.

Verujem da kada bih se zaljubila da bih to prevazisla, posebno sto postoje nacini kako da se ima safe sex sa HIV pozitivnom osobom (posebno butchicom, znajuci kako one koje ja volim, vole da imaju seks) ali taj moj zazor mi se nije dopao...iako je mozda razumljiv?
Ipak, recimo, zaljubite se u nekoga a "iznad glave" vam stoji da sutra moze da se razboli...

Mada, to moze svakome da se desi...od bilo cega.

Razmisljam naglas.

Discuss.

(nod at colorado)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
uh, mene ova tema jako zanima..

ne stitim se jer se, jelte, ne jebem :lol:
a volela bih da znam sta i kako kad je u pitanju zensko-zenski seks
Korisnikov avatar
By Blady
Da, bitno mi je sve.. pogtovo ako me osoba zanima.
Korisnikov avatar
By Elena
U dugoj vezi sam, ne pazim se.
Pre je bilo kombinacija, trebalo je da pazim na neki nacin ali priznajem da nisam *srecom bez posledica.
By J...
Originally posted by Hys.

da li se cuvate, mislite o zastiti, i ako da-sta i kako?

Sto sam starija sve vise mislim o zastiti, sto ne znaci da ranije nisam, samo sada je to vise izrazeno. Mozda zbog toga sto sam odavno prosla fazu eksperimentisanja i "moram i ovo da probam" nacina ponasanja tako da sam usmerena na ono sto mi najvise odgovara a pri tome se i najbolje uklapa u pricu o safe sexu.

1. Izbegavam oralni seks u kres shemama, rezervisan je samo za onu s kojom sam u vezi. Ne samo zbog toga sto je to najrizicniji oblik seksualne aktivnosti u zensko zenskom odnosu vec i zbog toga sto mnogo vise volim fuck nego lick, tako da mi nije problem.

2. Podrazumeva se da pre i posle seksa ruke treba prati :lol: , zatim, ono sto je mozda bas detalj ali ja obracam paznju na to - izbegavam iskidane krvave zanoktice na prstima i svojim i tudjim. Valjda ne treba objasnjenje zasto.

3. Na strap uvek stavljam kondom.

Eto tako, pa kome ne izgleda previse komplikovano - neka se javi. :cuddle: Shalim se. :giggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
da ne citiram, sve sto je rekla J...
+ koristim kondom za analni sex
Korisnikov avatar
By Hys.
To sa strapom....virusi/bakterije se toplom vodom, sapunom vremenom nekoriscenja, skidaju. Mislim, neces jebati nekog tek sto si jebala nekog drugog, i bez pranja...Mada kapiram predostroznost.

Ja se ne pazim, sem sto nemam oralni seks sa nekim koga "ne znam"

Nisam preterano bila u situacijama koje su bile "kres seme" te nije bilo bas ni toga "neko koga ne znam"....a opet...zene koje me privlace se tesko "daju" te ni to nije bas issue. Sta ja znam, nema to veze o kakvoj semi se radi, ipak, mozes sa nekim biti godinu dana, u vezi i sve, a ako osoba nije radila bris/test ne mozes biti siguran da je sve kako treba. I ako ja nemam ONS, to ne znaci da ona nije imala, i malo je weird pitati-a jel tvoja kres sema tebi dala/rekla koji joj je bio poslednji nalaz :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
nothing kills the mood as "essise testirala na HIV/tu i tu grupu"

:maska:
Korisnikov avatar
By starsailor
hys. naravno da stoji ono sto si rekla da ako ja nemam ons da nema ni ona, ali ja jednostavno zelim da uradim sve sto je u mojoj moci po pitanju zastite.

inace imam pitanje...ne odnosi se na STD (ne znam srpsku skracenicu) ali...sta mislite o ljubljenju sa nepoznatima...na pr. na zurkama lezbice se ljube sa gejevima (ne ciljam na to da su oni rizicnija grupa) i sta ti ja znam...ovde kao rizik mislim na hepatitis i sl. ?

kada vec pitam i da odgovorim, ne ljubim se tek tako, mogu reci i da sam konzerva sto se toga tice.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor

hys. naravno da stoji ono sto si rekla da ako ja nemam ons da nema ni ona,

Ne pricam o tome, nego o situaciji da je ona imala/ima (recimo tek ste se upoznale) kres seme.

Sto se tice ljubljenja, tu zaista ne razmisljam. Ako mi je neko simpatican, ljubim se.
Kad sam vec imala 3 ONS za ovoliko godina seksualne aktivnosti, mogu da se ljubim barem slobodno, jebemumater.
By J...
Originally posted by starsailor

inace imam pitanje...ne odnosi se na STD (ne znam srpsku skracenicu) ali...sta mislite o ljubljenju sa nepoznatima...na pr. na zurkama lezbice se ljube sa gejevima (ne ciljam na to da su oni rizicnija grupa) i sta ti ja znam...ovde kao rizik mislim na hepatitis i sl. ?

Mislim da se tu tesko moze bilo sta i uraditi po pitanju zastite sem da to ne radis. Sta znam, nisam se time opterecivala preterano.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam ni ja.
Da jesam, moj skor kontakta sa zenama bi bio zaista imberasing.

Ono, baaaaaaaaas imberasing.

Nemoj dekca i ljubljenje da mi tabuiziras :lol: !
Korisnikov avatar
By starsailor
:D ja sam samo pitala. :pokusavadabudepolitickikorektna:
Korisnikov avatar
By Hys.
To mi dade ideju za novu temu :nerd:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemam hepatitis keve mi :lezkiss:

:pervert:

Zar to nije najjaci kamon lajn koji si ikad cula :lol: ?
Korisnikov avatar
By starsailor
:smeh: :lol:
ahahahhaahhah
ali ove na tvom smajlicu ljube se samo usnama.
ispada da se stitis :lol:

posto sam veceras bila na kafu sa nekim lezbicama, pokrenula sam i pitanje (eto odakle mi ono o ljubljenju, a ti si taman otvorila temu) da li hpv moze da izazove rak na grlu? ja sam negde cula da moze. e sada ako bi cura pusi svom decku koji ima hpv (naravno moze i da polize partnerku koja ima hpv) pa se zatim ljubi sa nekim da li moze da se to prenese?
nisam guglala a zanima me.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ala ti umes da ubijes libido jednim potezom.

Ne znam koliko dugo hpv ostaje u zivotu, a majkemi ne gugla mi se sada hpv.

Izadju slike i tako to... :kesa:

Ali evo ipak jesam:

The hepatitis C virus is spread by blood-to-blood contact.

Currently, heterosexual vaginal intercourse is thought to be a rare means of transmission of hepatitis C infection.

Hep A:

The virus spreads by the fecal-oral route and infections often occur in conditions of poor sanitation and overcrowding. Hepatitis A can be transmitted by the parenteral route but very rarely by blood and blood products.

Transmission of hepatitis B virus results from exposure to infectious blood or body fluids containing blood. Possible forms of transmission include unprotected sexual contact, blood transfusions, re-use of contaminated needles & syringes, and vertical transmission from mother to child during childbirth.

HDV is rare in most developed countries, and is mostly associated with intravenous drug use. However, HDV is much more common in the immediate Mediterranean region, sub-Saharan Africa, the Middle East, and the northern part of South America.[9] In all, about 20 million people may be infected with HDV.[10]

HEV has a fecal-oral transmission route.
Korisnikov avatar
By starsailor
@vajola- ja sam vec u celibatu.
samo cu tebe ljubicice da mirisem :cvetduga:

@ hys. sorry :trep: ali ponelo me gradivo. jbg.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ajme, Hys, nisi uzela u obzir nas latentne i/ili manifestne hipohondre i paranoike. Sad čim ugledam neku devojku prvo ima da pomislim ima li sidu, hepatitis, gonoreju, kapavac, kugu, velike boginje, dosije u policiji, pištolj u stanu, nož u torbi...
:zvezdice:

:D

Nisam sklona upuštati se u telesne kontakte sa nepoznatima. Mora da prođe jedan period 'njuškanja' i onda odlučim preko čega mogu ili ne mogu preći.
Korisnikov avatar
By Hys.
Dobro, a kad prodje period njuskanja, da li je pitas jel radila bris/test skoro?

Ko od vas pita, a ne prepostavlja da je osoba negativna po svim stavkama, na osnovu povrsnog poznanstva (sorry, sve ispod 6 meseci je uzasno povrsno poznavanje osobe)?
Korisnikov avatar
By Galateja
Nisam bila u takvoj situaciji da bih govorila iz ličnog iskustva. Mogu da pričam samo hipotetički. Ako se 'njuškamo', prvo što ću da nanjušim je to da li je reč o poštenoj osobi, a poštena osoba će svakako sama reći. Ili se prvo udare temelji intimnosti kada se razgovor o polnim bolestima nekako uvrsti u diskusiju. Valjda. :shrug:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni je ginekoloskinja rekla da hepatitis C hara medju lezbejkama u Beogradu.
Ovo je uzasna recenica, znam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!