Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Clodio
Zdravo

imam 38 godina, gej sam. Veoma mnogo zelim da imam dete, ili nekoliko njih.
Razmisljao sam o surogat majci, bio spreman da platim, ali to kod nas nije realno.

Trazim zenu, zrelu, ostvarenu, sa kojom bih imao decu. Koja zna sta zeli, bilo bi dobro ako je lezb. Ali otvoren sam za ideje, predloge i varijante. Mozemo zajedno odgajati decu, mogu i sam...

Ja cu biti najbolji moguci roditelj.
Korisnikov avatar
By gossip
Evo blizi se sestrin porodjaj,ispratio sam gomilu bivsih koleginica na trudnicko,najbolja drugarica i verenik vec ozbiljno pricaju o deci....a ja sam ih sve belo gledao....uopste ne razumem potrebu za detetom,niti sam to osetio...ali tebi svakako zelim srece u pronalazenju partnerke i ostvarivanje kao roditelja. :)
Dobro, ti ne osecas, nismo svi isti.

Ja zelim da postoji nesto osim mene, neko kome cu preneti sve sto sam naucio u zivotu, voleti I voditi kroz zivot, pruzati sve jer mogu i zelim.
Teško ćeš to nac, to ti je velika žrtva, lezbijke ne moli za to jer garant neće, a bi cure realno ako zažele djecu, mogu imati straight vezu itd....
Bolje bi ti bilo da pitaš neku ženu sa kojom si emotivnije vezan i koga poznaš - recimo sestru od svog decka jer tako bi recimo to dijete bilo najbliže tebi i njemu itd...
Ovako ti je to na klimavim nogama, ali sretno!

Takodjer, pazi na genetiku...dijete sa lošom genetikom ti može mozak pojest do 18e koliko god ti bio dobar roditelj! :rumtea:
Svako od nas zeli nesto. Mislim da je moguce. Da dve odrasle osobe odgovorno i planski odluce da stvore nesto lepo, bilo prirodnim putem, bilo vestackom oplodnjom. Ja bih voleo I troje dece, ali zadovoljio bih se I sa jednim. Skupio sam neke novce za to... Nadam se da ce se neka javiti.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Naravno da ce se javiti, mozda ne na ovome forumu ali ostani pri svome i ustraj. Moja supruga i ja smo rodjene u Skandinaviji, te smo to ostvarile, tako da Razumijem tvoju zelju u potpunosti. Drzim ti fige.
Hvala na podrsci.

Mogao bih ovde mnogo toga da napisem, kakve su sve opcije, I na sta sam sve spreman, ali vise volim na privatnim porukama da razgovaram na tu temu. U svakom slucaju dosta dugo sam razmisljao o tome i nije ishitreno.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ja se izvinjavam na svojoj neozbiljnosti, ali zasto nisi iskoristio priliku da temu nazoves "Clodio bi plodio"? :lol:

A sad ozbiljno, nadam se da ces naci to sto trazis i da ces ispuniti svoju zelju.. :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
P.S. Clodio, jbg, slabo ovde dolaze ljudi s tim namerama. A i kad dođu obično brzo pobegnu :lol:
OFF:
Mislio sam da nista ne pisem na temi, ali progovorio bih na dupe pa evo...
Koji je smisao djeteta sa osobom koju ne volis? :wtf:
Nije ovo rezervisano samo za tvoj slucaj (i sl) vec i kod strejtera cesto cujem razmisljanje u stilu ma nek mi samo rodi dijete, a onda ko sisa glupacu. Cak i roditelji savjetuju sinove da ovako postupaju.
Ne bih da trolujem I idem u off topic, pa cu kratko.

Kakav je smisao deteta uopste?

Idealno bi bilo da postoji savrsena simetricna porodica, Marija i Josif i beba Isus, i da se svi monogamno beskrajno volimo, ali u mom slucaju jebi ga...
Isto tako mozemo da se pitamo koji je smisao deteta sa covekom koji je alkoholicar, ili ce ubrzo umreti od raka, ili ovo ili, zivot je takav kakav je, shit happens.

Gde nema ljubavi, moze postojati postovanje, razumevanje, partnerstvo koje ce detetu dati stabilnost, i samopouzdanje. Ako se nadju dve odrasle, odgovorne osobe, pribliznih interesovanja,medju kojima nema igrica i skrivenih zelja, mislim da dete moze odrasti u zrelu i odgovornu osobu i pored cinjenice da mu se roditelji ne vole.
Имаш 38 година. Лудачки си храбар. Свака теби част!

Ајде, гурај, ја сам своју прилику пропустио, не кајем се, ако си одлучио, веруј у себи и успећеш! Јави нам с времена на време докле си догурао. Поздрав!
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810190#p2810190]tajfun983 napisao:[/url]OFF:
Mislio sam da nista ne pisem na temi, ali progovorio bih na dupe pa evo...
Koji je smisao djeteta sa osobom koju ne volis? :wtf:
Nije ovo rezervisano samo za tvoj slucaj (i sl) vec i kod strejtera cesto cujem razmisljanje u stilu ma nek mi samo rodi dijete, a onda ko sisa glupacu. Cak i roditelji savjetuju sinove da ovako postupaju.
Ja isto ne razumijem te ljude zato sam i napisala u drugoj temi da su ti future "roditelji' žešći ludjaci......nije ovo namjera uvrede...

Takodjer, od kud im potreba da imaju djecu. Nije mi to jasno. Takodjer mislim da ćeš patiti abnormalno kao solo roditelj kao što i svaki samohrani pati u suštini...a da nabavis Pesu? Vau vau i u šetnju sa njime, trčite skupa itd. A možeš i tri psa nabavit, ili mačke šta ja znam. I to je isto veliki izazov za imat, hranit itd. Baš full tesko koliko čujem od ovih šta imaju životinje u stanu.

:lood: :lood: :lood: :lood:
I pliz ne dolazi na lezbijske forume sa tom kiselom temom jer je jezivo... Lezbe koje žele imati potomke koji će btw. nosit njihovo prezime žele samo da se neko pokaki u čašicu tj. To šta već i da tu osobu više nikad ne vide i obično odma znaju koga će pitat...a to nije gay osoba nerijetko već rodjak ili brat od partnerice i to je umjetna itd, bl bla....kupi si psa, prijateljski savjet, ja vam svima to savjetujem Al nemojte da završi ko moja biljka.
Osobno smatram da gay osobe ne bi trebale imati djecu kao niti lezbijke... To je moj stav, smatram da imamo dovoljno straight ljudi koji su podobniji za to i za odgoj i za sve.
Ako ti Bog nije dao da imaš djecu, pomiri se sa time vise , šta sad ili probaj usvojit- udomiti dijete - imaš more nezbrinute djece u svakoj zemlji pa tako i u Srbiji...lakše će ti biti udomiti, samo što će ti socijalna skrb doći u posjet jednom godišnje da vidi kako živiš i morat ćeš omogućiti susrete bioloških roditelja sa djetetom naravno ukoliko postoje ili sa rodjacima itd. Ovo provjereno znam, jer su majčine prijateljice udomiteljice, a vjerujem da zakon u RH i Srbiji nije toliko drugačiji.... Ugl, ako se pokažeš kao loš ili te neko oklevece samo na socijalnoj , oduzmu ti dijete odma... U principu vrlo su oprezni što je ok.
To je tvoje misljenje.

Dete gledas kao objekat, psa, ili biljku. Ja posmatram kao licnost, koja ce da se razvija, i kojoj cu ja pomoci.
Nismo svi isti, ne zelimo isto. Sigurno ima zena, koje zele isto sto i ja. Trebamo se samo pronaci.

Samac ne moze da usvoji niti da udomi dete, barem u ex Jugoslaviji. Tako da ti saveti usvoji dete,koliko je gladnih bla bla bla, dolaze od osoba koje obicno samo s.eru na temu o kojoj nemaju pojma jer misle da su pozvane da daju misljenje.

Ovom idejom se bavim vec dve godine i imam informacije i razradjene ideje za mnoge opcije.
Opet i opet cu ti napisati. Ostani ustrajan. Upoznaj bolje gay zajednicu u Bg recimo. Otvoreno pricaj o tome kad se bolje upoznate. Ne osvrci se na malogradjanstinu i ostani svoj. Nisi sam. Ima dosta ljudi popu tebe. U Svedskoj ogromna vecina misli kao ti i ostvarivaju obitelji, a Svedjani nisu od jucer niti su zatupljeni. Nadji si pouzdanog partnera kojeg tkodjer mozes prezentirati.

P.S iskreno na pogresnom si trenutno mistu. Ovaj forum nije za tebe. Sritno.
Clodio,dragi clodio pročitaj moj prethodni post-od pred kraj... Treća osoba je višak, lezbe obično žele donora koji će odjebat od njih ili je neko iz rodbinskih veza sa njima pa mu je ok da im pomogne i da se ne miješa u njihov život više...
....
Ja ti želim svu sreću svijeta. Mislim da možeš udomiti ako si samac znaš...razlika je izmedju posvajanja i udomljavanja...za udomitelja ideš na psihološke procijene, tečaj moraš proći i onda samo čekaš da te nazovu sa sretnim vijestima. Samo se oboruzaj sa puno strpljenja jer dijete može doći iz obitelji gdje je bilo nasilje ili zlostavljanje i svašta... Prije svega moraš imat dobar posao sa radnim vremenom koje će njima pokazat da imaš vremena za brigu s djetetom- 8 sati...u mom zanimanju recimo radimo i subotom i nedjeljom i tereni posvuda itd. Ako imaš takav posao nisi za udomitelja a razmisli i kakvo očinstvo planiraš imat sa takvim radnim vremenom.

Realnije mi djeluje da udomis pa makar i potplatio nekoga nego ovo , posebno na ovim područjima....
Korisnikov avatar
By elizevin
Znam par lezbi koje imaju dete sa prijateljem koji je gej, jedna je i udata za prijatelja, dete im je drugi razred sad.
Definitivo je moguce naci osobu koja ima istu zelju, i sa kojom mozes da postignes odgovarajuci aranzman oko suzivota ili odgajanja deteta. Ako ti je to velika zelja budi uporan u svojoj potrazi i ne odustaj. Srecno!
Udata za prijatelja hahahahahaha , vidite da se radi o žestoko bolesnim ljudima u glavu...Nisu oni za djecu, ja bi to u ludaru na promatranje a to dijete šta je drugi razred - majko mila,jadno dijete, živi u laži . Ja bi ga dala nekim normalnim roditeljima.Nike dijete krivo što su roditelji debili.
Ma clodio nadji si straight ženu, oženi se, na onu stvar stavi katanac što se tiče muškaraca i to ti je to.
:lol:
Po mogućnosti oženi neku sa sela, sa širokim kukovima , djeca će frcat van ko sa pokretne trake :lol: :lol:. :lol: :lol: :wcsolja: :shtap:
Ja ti savjetujem clodio, voli svog dečka, jebi se sa njim , oženi se za njega, živite skupa a za djecu kome puca k* ...urazumi se, čovječe..nabavi si psa kad već imaš te estrogenske potrebe za djecom :lol: ...
Smijat ćeš se za godinu, dvije kako si glup bio kad si djecu htio a k tome gay i na Balkanu još - aloo čovječe .
Korisnikov avatar
By Anhedonie
koji ispran mozak, destruktivan po zajednice
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!