Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Mada smo ti i ja na tim slikama bolje ispale od brata nam, Prangije :lol: :wink:
A on je stariji čovjek pa se ne računa. Inače ljudina u duši, nego ovaj lik urbane -seljanke koji utjelovljuje ovdje na forumu je jako zločest, čudan i prangijast- od tuda i nadimak. :). Ali sve je to dio scenarija. :D
Ja bih se ovom prilikom samo ispričala urbanoj-seljanci ukoliko se i ona meni ispriča. Vjeruj mi urbana -seljanko, bila bi ugodno iznenađena samnom- bez zezancije :). Mislim da bih ti se svidjela, ukoliko ne voliš baš jako fem cure, ono da joj estrogen curi niz lice- tada ništa. :D i ako stvarno voliš žene, te ako jesi stvarno žena .... . Svi smo mi jednako vrijedni, nema veze je li neko kako se to kaže gold star lesbian ili nešto drugo, meni to nikada nije bilo bitno, samo ne volim kada baš to bude razlog prekida kada se zagrebe ispod površine,a nerijetko je tako . A što se tiče nesporazuma s Milom na kojem si mi zamjerila, nećemo komentirat. Nije on vrijedan da se o njemu priča.
Vidim da voliš Arsena
Ovo je za tebe
"Ne trebas mi nista reci
svoju proslost, svoje ime
ako ce ti biti lakse
zagrli me, zagrli me"
Sve ok?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Slika

Moram priznati da je ovo jedno vrlo kvalitetno trolovanje. :lol:

A sad banovanje. :trustme:
Korisnikov avatar
By bas bleu
najgore od svega je sto su toooooooliko neduhovite :sigh:
Nije duhovito, tužno je bilo na momente.
Druga stvar, previše je DRAME bilo u pitanju da bi bilo lažno.
A sve se da ispričat u tri rečenice. Bgd i ja se našle ko lonac i poklopac, pričale koda smo u inboxu,a ova treća se ras*izdila kad sam joj rekla da je plitka što vjeruje Milu i onda počela po svim temama tvditi da smo prikriveni muškarci. The end. :closet:
+ nemojte se pravit mrtvi, nema me sad jedan period- pošto spremam usmene,a bgd lezbacha ak hoćeš pričat šalji privatne poruke, ak neš, it's ok. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793125#p2793125]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793114#p2793114]Vel boy napisao:[/url]a sve bi bilo lakše da je bar BgdLezbacha postavila svoju, ali stvarno, svoju sliku... a onda, otkuda ubedljivost da bi to bila stvarno njena slika a ne neki fejk.... i sam termin "Lezbacha" zvuči kako homofobni hetero muški šovinisti pogrdno nazivaju lezbijke....no, možda ja ovde stvarno grešim....so, nevermind......
Vec sam rekla da smatram da forumi nisu mesto za postavljanje licnih fotografija, jer, u ovoj eri interneta, svaka budala moze zloupotrebiti postojanje bilo cije slike, pogotovo ako uzmemo u obzir stepen homofobije na ovim prostorima.
sve ja kontam, ali s obzirom na tvoju okoprčnost i neustrašivost u komuniciranju s GLBTIQA zajednicom, one would think da se još manje plašiš homofoba. a, ti si potpuno prestrašena od homofoba i ne kontaš da tim tvojim strahom hraniš i jačaš homofobiju. jesi li čula za All Out? proguglaj.
p.s. evo i ja sam na prostorima ex Yu, vratio se na neodređeno vreme iz Amerike iako nisam menjao lokaciju u profilu, androgino polu-pičkast, tj. imam pičku :lol: tj. moj gej anus ali i muda i zube, a bogami i šake, kada me neko prvi fizički napadne uvek se fizički i samoodbranim tako da policija misli da sam ja agresor umesto žrtve pa sam tako jednom zajedno s napadačem završio u zatvoru jednu noć jer sam se, gle, samoodbranio šakama i nogama i punom silinom odgovorio na udarce agresora šakama i nogama tako da smo obojica bili prorezani i modri, gej sam, dakle, nikad se ne povlačim niti bežim od straha kada me neko prvi fizički napadne već odmah uzvraćam fizički, ponosno kažem da nisam naročito muževan već ginandrin androgin, i nalazim se u puno homofobičnijoj BiH. i slika mi je na avataru. baš da vidim šta će biti, ja strah od homofoba odjebavam po kratkom postupku. i na Planet Romeo deo za BiH imam svoje slike lica i baš da vidim šta će mi to biti. mogu me ujesti za govno. e, takav stav bih očekivao i od butch lezbejke. ispadoh ja tzv. pičkasti peša neustrašiviji i borbeniji od butch lezbejki. ali, nije prvi put, u Stonewallu su MTF transice i krosdreserice bile najratobornije ........
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793125#p2793125]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
P. S.: Kada str8 ljudi oslovljavaju gay zenu ,,lezbacom", to i jeste uvreda, medjutim, kada mi, lezbejke u medjusobnim razgovorima (ili, u opisu same sebe) upotrebljavamo taj termin, to je sasvim O. K., jer, nema negativnu konotaciju.
ovo kontam i slažem se s tobom.
(da generalizujem)
Nijedan clan foruma nije u obavezi da se ikome pravda sto ne zeli da objavi svoju fotografiju. Na internet nasilje se ne odgovara daljim prozivanjem i nasiljem. Predrasude su i ocekivanja da svaka butch lezbejka primenjuje iste nacine aktivizma i obracunavanja sa homofobijom. Neretko su razmisljanja i pripreme za vece doprinose covecanstvu napravljeni bez tereta identiteta..sto ne znaci da osoba ne stoji iza svojih stavova.Mozda zeli da stavi diskusiju u fokus..
Koliko je svaka brazda na licu Ona,toliko je i svaki komentar Ona.
I da me ne shvatis pogresno,svakako je za pohvalu ako je neka osoba outovana.I ja sam outovan(jer ne zelim da mi to bude slaba tacka koju drugi mogu da zloupotrebe),ali sigurno ne zapocinjem razgovor sa "Cao ja sam trans"..tacnije ne pominjem dok neko prvi ne kaze da je cuo od nekog drugog i ja potvrdim.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793200#p2793200]heksagon123 napisao:[/url]Nije duhovito, tužno je bilo na momente.
Druga stvar, previše je DRAME bilo u pitanju da bi bilo lažno.
A sve se da ispričat u tri rečenice. Bgd i ja se našle ko lonac i poklopac, pričale koda smo u inboxu,a ova treća se ras*izdila kad sam joj rekla da je plitka što vjeruje Milu i onda počela po svim temama tvditi da smo prikriveni muškarci. The end. :closet:
+ nemojte se pravit mrtvi, nema me sad jedan period- pošto spremam usmene,a bgd lezbacha ak hoćeš pričat šalji privatne poruke, ak neš, it's ok. :)
:odlican:
Naravno da hocu, saljem ti od sada samo privatne poruke, od ovih forumasa se ne moze normalno pricati na javno. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793210#p2793210]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793114#p2793114]Vel boy napisao:[/url]a sve bi bilo lakše da je bar BgdLezbacha postavila svoju, ali stvarno, svoju sliku... a onda, otkuda ubedljivost da bi to bila stvarno njena slika a ne neki fejk.... i sam termin "Lezbacha" zvuči kako homofobni hetero muški šovinisti pogrdno nazivaju lezbijke....no, možda ja ovde stvarno grešim....so, nevermind......
Vec sam rekla da smatram da forumi nisu mesto za postavljanje licnih fotografija, jer, u ovoj eri interneta, svaka budala moze zloupotrebiti postojanje bilo cije slike, pogotovo ako uzmemo u obzir stepen homofobije na ovim prostorima.
sve ja kontam, ali s obzirom na tvoju okoprčnost i neustrašivost u komuniciranju s GLBTIQA zajednicom, one would think da se još manje plašiš homofoba. a, ti si potpuno prestrašena od homofoba i ne kontaš da tim tvojim strahom hraniš i jačaš homofobiju. jesi li čula za All Out? proguglaj.
p.s. evo i ja sam na prostorima ex Yu, vratio se na neodređeno vreme iz Amerike iako nisam menjao lokaciju u profilu, androgino polu-pičkast, tj. imam pičku :lol: tj. moj gej anus ali i muda i zube, a bogami i šake, kada me neko prvi fizički napadne uvek se fizički i samoodbranim tako da policija misli da sam ja agresor umesto žrtve pa sam tako jednom zajedno s napadačem završio u zatvoru jednu noć jer sam se, gle, samoodbranio šakama i nogama i punom silinom odgovorio na udarce agresora šakama i nogama tako da smo obojica bili prorezani i modri, gej sam, dakle, nikad se ne povlačim niti bežim od straha kada me neko prvi fizički napadne već odmah uzvraćam fizički, ponosno kažem da nisam naročito muževan već ginandrin androgin, i nalazim se u puno homofobičnijoj BiH. i slika mi je na avataru. baš da vidim šta će biti, ja strah od homofoba odjebavam po kratkom postupku. i na Planet Romeo deo za BiH imam svoje slike lica i baš da vidim šta će mi to biti. mogu me ujesti za govno. e, takav stav bih očekivao i od butch lezbejke. ispadoh ja tzv. pičkasti peša neustrašiviji i borbeniji od butch lezbejki. ali, nije prvi put, u Stonewallu su MTF transice i krosdreserice bile najratobornije ........
P. S.: Kada str8 ljudi oslovljavaju gay zenu ,,lezbacom", to i jeste uvreda, medjutim, kada mi, lezbejke u medjusobnim razgovorima (ili, u opisu same sebe) upotrebljavamo taj termin, to je sasvim O. K., jer, nema negativnu konotaciju.
ovo kontam i slažem se s tobom.
Moj aktivizam se ne ogleda kroz moje eventualne fotografije, nego kroz dela. Tu je ocigledno koliko sam butch. Nemam nikakve strahove, potpuno sam out, i zato delam direktno, a ne indirektno. I smatram da je svaki dan, zapravo, aktivizam, pogotovo kada prekoracimo prag kucnih vrata/vrata stana, ka napolje. A sto se tice zloupotrebe licnih fotografija, to postoji, i to se desava i str8 osobama, a kamoli nasoj zajednici.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793200#p2793200]heksagon123 napisao:[/url]bgd lezbacha ak hoćeš pričat šalji privatne poruke, ak neš, it's ok. :)
Pusti mi poruku na privatno, ja sam pokusala tebi da pustim, ali, nesto mi baguje, pa nece da posalje, pa, ako mozes, posalji bilo sta, da vidim je l' moze da salje bar kada ti odgovorim, jer, ovako kada napisem, pa 'ocu da posaljem, ono nece. :no:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793221#p2793221]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793200#p2793200]heksagon123 napisao:[/url]bgd lezbacha ak hoćeš pričat šalji privatne poruke, ak neš, it's ok. :)
Pusti mi poruku na privatno, ja sam pokusala tebi da pustim, ali, nesto mi baguje, pa nece da posalje, pa, ako mozes, posalji bilo sta, da vidim je l' moze da salje bar kada ti odgovorim, jer, ovako kada napisem, pa 'ocu da posaljem, ono nece. :no:
Slika
i nalazim se u puno homofobičnijoj BiH
Ne znam čemu izraz -puno homofobičnijoj BiH , homofobična je i Hrvatska,a vjerujem i Srbija.
Evo, ako imaš vremena i želiš gledat nešto i smiješno i žalosno u isto vrijeme- možeš pogledat presicu Predraga Raosa nazivom" Raos protiv pedera". Kada je udruženje književnika održalo presicu želeći poručiti PROTIV smo referenduma da je brak zajednica isključivo muškarca i žene, on im je upao unutra, zviždao i polio prisutne književnice suzavcem i to sve pred kamerama. Bilo je to prije par godina, btw. u Ustav je ušlo da je brak zajednica muškarca i žene na kraju..... a o fašistima i luđacima da ne govorim. Sve je to za ludnicu. Svake godine se također okupe na nekom brdu u Bosni i čekaju ukazanje Božje majke. :flaming: ..Zagreb je ok recimo i Rijeka, sve ostalo je Bože sačuvaj... Dakle u cijeloj zemlji, dva grada su ok.
Svako se može izlagati koliko misli da je pametno, recimo ne znam što hoćeš reći da bi se lezbijka trebala fizički branit od homofoba ili što. Oprosti prijatelju, možeš ti biti i femi i sve, ali ja od tebe i očekujem usprkos tome da imaš fizičku snagu muškarca i da se znaš obranit.
Tako da, svaka čast. :hvala: . Vjerovatno je taj što te napao potisnuti gay, jer zašto bi drugo ti izazvao tako burnu emociju u njemu. Riječ je o kompleksu.
Sixto napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793221#p2793221]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
Slika
:D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793227#p2793227]heksagon123 napisao:[/url]
i nalazim se u puno homofobičnijoj BiH
Ne znam čemu izraz -puno homofobičnijoj BiH , homofobična je i Hrvatska,a vjerujem i Srbija.
Evo, ako imaš vremena i želiš gledat nešto i smiješno i žalosno u isto vrijeme- možeš pogledat presicu Predraga Raosa nazivom" Raos protiv pedera". Kada je udruženje književnika održalo presicu želeći poručiti PROTIV smo referenduma da je brak zajednica isključivo muškarca i žene, on im je upao unutra, zviždao i polio prisutne književnice suzavcem i to sve pred kamerama. Bilo je to prije par godina, btw. u Ustav je ušlo da je brak zajednica muškarca i žene na kraju..... a o fašistima i luđacima da ne govorim. Sve je to za ludnicu. Svake godine se također okupe na nekom brdu u Bosni i čekaju ukazanje Božje majke. :flaming: ..Zagreb je ok recimo i Rijeka, sve ostalo je Bože sačuvaj... Dakle u cijeloj zemlji, dva grada su ok.
Svako se može izlagati koliko misli da je pametno, recimo ne znam što hoćeš reći da bi se lezbijka trebala fizički branit od homofoba ili što. Oprosti prijatelju, možeš ti biti i femi i sve, ali ja od tebe i očekujem usprkos tome da imaš fizičku snagu muškarca i da se znaš obranit.
Tako da, svaka čast. :hvala: . Vjerovatno je taj što te napao potisnuti gay, jer zašto bi drugo ti izazvao tako burnu emociju u njemu. Riječ je o kompleksu.
:odlican:
Na zalost, i u Srbiji je homofobija dosta izrazena, pa, cak i u glavnom gradu, Beogradu. Jedino sto nasa zajednica moze uciniti, jeste svakodnevna borba, aktivizam, koji se pre svega ogleda u ponasanju kojim pokazujemo da nismo oni stereotipi, kroz ciju prizmu nas posmatraju str8 ljudi, a ne onaj klasicni aktivizam koji vidimo na TV- u. Jer, ta vrsta aktivizma, na zalost, nema efekta. Bar ne na ovim prostorima.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793089#p2793089]heksagon123 napisao:[/url]Ja sam ovdje došla nešto kasnije od drage bgd lezbache i došla sam prvenstveno zbog postova od Lutalice jer mi je bilo žao nje, pa reko da joj napišem nešto, a onda sam moram priznati vidjela i svoju najveću istomišljenicu u životu,a to je bgd lezbacha :), tako da sam se oduševila prvenstveno njome,a onda i ovim forumom, izuzev Pervana tj. seljanke , sve ostalo je ok.

Draga seljanko, vidim da ne znaš čitati, što me ne čudi, mene su žene ostavljale jer se nisu mogle outati niti svojim prijateljima niti roditeljima te su stoga otišle ,plus mnoge su bile biseksualke, tako da eliminiramo tu fobiju više o kojoj pojedinci trkeljaju kao muve bez mozga.
Ja tražim ozbiljnu djevojku, koja je čista lezbijka i pomirena sa time i sa cijelim svijetom što se tiče toga -kako bi ja i ona mogle živjeti zajedno u miru, the end.
Žao mi je što to ne možeš zaključiti...

I mi ostali svašta tražimo, pa naiđemo na totalno suprotno.
Tražiš čistu lezb osobu za vezu, a moje iskustvo govori da su i takve ne baš retko ite-kako agresivne u nameri da se prikriju.
Hajde što neće da kaže svojima, nego neće da kaže sebi, a o tome kako ume da te povredi, da ne pričam.
Inače, nova sam i nisam raspoložena za svađe.
Tu sam da vidim kako ljudi dišu i da ponekad napišem ako imam šta.
I hajde da sve saberem u ovoj poruci.
Činjenica je da ima žena sa grubljim i muškaraca sa feminiziranijim nastupima, pa neka to zove ko kako hoće, meni ne smeta.
Može neko da me zove i muškaračom, da kaže da imam krive noge, da kaže šta god hoće, meni opet ne smeta i da jeste i da nije.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793233#p2793233]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
Na zalost, i u Srbiji je homofobija dosta izrazena, pa, cak i u glavnom gradu, Beogradu. Jedino sto nasa zajednica moze uciniti, jeste svakodnevna borba, aktivizam, koji se pre svega ogleda u ponasanju kojim pokazujemo da nismo oni stereotipi, kroz ciju prizmu nas posmatraju str8 ljudi, a ne onaj klasicni aktivizam koji vidimo na TV- u. Jer, ta vrsta aktivizma, na zalost, nema efekta. Bar ne na ovim prostorima.
Na koji nacin ti licno boris protiv stereotipiziranja gej ljudi majke ti?
Tvoja podela lezbejki na "manipulativne femice" i "bucice koje stite i pokazuju fizicku snagu (pomerajuci namestaj femicama)" (on(a) da brani, ona da...valjda maze nokte?) je poprilicno dovodjenje cak i stereotipa na nivo karikature.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793236#p2793236]elizevin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793233#p2793233]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
Na koji nacin ti licno boris protiv stereotipiziranja gej ljudi majke ti?
Tvoja podela lezbejki na "manipulativne femice" i "bucice koje stite i pokazuju fizicku snagu (pomerajuci namestaj femicama)" (on(a) da brani, ona da...valjda maze nokte?) je poprilicno dovodjenje cak i stereotipa na nivo karikature.
Ne. To nije stereotipizacija, nego realnost, prikazana u grubim crtama.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!