Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
odgledat ću ja naravno sve te filmove, ali ni ko dijete nisam mogao uzeti za ozbiljnu sve to.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ok su mi ti filmovi (doduše kasniji, ne toliko raniji :neznam:) ali nikada oko njih nisam bio fanatičan. Valjda su mi neki od njih obilježili djetinjstvo, pa se toga rado sjetim.
Korisnikov avatar
By Katengl
Kao klinac sam bio opsednut tim filmovima (originalnom trilogijom), do te mere da je sestra u nekom trenutku odbila da mi iz video kluba iznajmi The Empire Strikes Back, jer ju je bilo sramota da svakog meseca po tri puta uzima isti film. :D Danas su to retki filmovi koje sam voleo pre 15 godina, a koje sada ne dozivljavam kao totalni shit.

I, II, III deo su donekle gledljivi, vizuelno lepi, imaju ponekad delic atmosfere originalnih, ali to je to otprilike. Ocigledno je da Lucas ne moze sam da izvede to kako treba (mada je to bilo jasno i sa Return of the Jedi, a i sa nebulozama koje je uneo u re-release originalnih filmova), tako da je dobro sto nema veze sa ovim novim.

U svakom slucaju, Lawrence Kasdan :up:, casting :up:, J.J. Abrams,... oko njega vec nisam siguran. Videcemo.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Odgledao sam ih sve odavno, jos kao klinac, tako da se filmova nesto bas i ne secam, iako znam da sam ih obozavao. Pre nego nova trilogija krene da izlazi, odgledacu ih jos jednom kako bih se podsetio. Filmska industrija ne prestaje da dobija na kvalitetu, ne samo kada je rec o specijalnim efektima i montazi vec i na glumi, jedini problem sa danasnjim filmovima je to sto imaju sve navedeno, a tekstovi i storylines su losiji. (naravno ne odnosi se na sve, ali na velik broj danasnjih filmova)
No, sve filmove gledam bez apsolutno ikakvih ocekivanja, da se ne bih totalno razocarao, ili, da bih se bas prijatno iznenadio, a takav pristup preporucujem i velikim fanovima ovog kultnog serijala
Korisnikov avatar
By Zvonki
U ovom trejleru su strom troperi pravi glumci u odelima ( ako u roriginalnoj triologiji)a ne CGI shit,Milenijumski Soko i naravno Taj fajteri I X wingovi,radnja se desava 30 godina nakon Povratka Dzedaja,bice stara postavka koja je bila i u originalu,dakle sve je tu i ja se iskreno nadam da ce scenario biti dobar kao i ranije,sta ja sada zelim od ovoga? Dakle zelim svemirsku operu,jer originalni Star wars je bio svemirska opera,e sada ako zajebu
A da bice C3po i r2 d2 koji su pravili fanovi Star Wars-a,Na wookipedia pise da ce prica biti zasnovana na pricama Star Wars Legends
Korisnikov avatar
By Srklet
odgledah trailer.

moram priznati da sam se naježio kad sam čuo muziku johna williamsa. predviđam da će ovi filmovi biti bolji od episode 1, 2 i 3, ako zbog ničeg drugoga onda jer abrams sigurno bolje režira glumce od lucasa. ne vjerujem da će biti izvedbi koje su drvene do nivoa potpune blamaže.
zapravo je fascinantno da je lucas uspio okupiti prilično dobru glumačku ekipu u 1,2 i 3 i onda ih sve redom uništiti svojom nesposobnošću režije glumaca.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam, nisam ja tu video ništa izvanredno... dal' zato što ne žele da otkriju previše, nadam se.

Želim da verujem da će biti makar zadovoljavajuće.

P. S. Kakav je ono lightsaber?! Ne dopada mi se, jer podseća na srednjovekovni dizajn u Evropi i ne deluje nimalo praktično!
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa vidis to je nova serija Star wars kao sto vec pomenuh te ce biti i novih lightsaber-a,poenta nije u lightsaber-u i znas i sam da padavani koji uce silu i kada je dobro nauce tj kada njom ovladaju onda mogu da sami naprave svoje lightsaber-ove,sam cin pravljenja sopstvenog svetlosnog maca je dokaz da je padavan postao dzedaj tj obrnuto dokaz da si postao sith lord
Slika

"This was the formal weapon of a Jedi Knight. Not as clumsy or random as a blaster. More skill than simple sight was required for its use. An elegant weapon. It was a symbol as well. Anyone can use a blaster or a fusioncutter—but to use a lightsaber well was a mark of someone a cut above the ordinary."
―Obi-Wan Kenobi
Designed as much for elegance in combat as for ceremony, the lightsaber, also referred to as the "laser sword" by those who were unfamiliar with it, was a distinctive weapon, the very image of which was inextricably bound with the mythos of the Jedi Order and their polar opposites, the Sith. The lightsaber also became synonymous with the Jedi Order's values to uphold peace and justice throughout the galaxy. This perception endured, despite the many conflicts with lightsaber-wielding Sith and Dark Jedi.
The weapon consisted of a blade of pure plasma emitted from the hilt and suspended in a force containment field. The field contained the immense heat of the plasma, protecting the wielder, and allowed the blade to keep its shape. The hilt was almost always self-fabricated by the wielder to match his or her specific needs, preferences and style. The hilt was also built similarly to his or her master's lightsaber as a mark of respect. Due to the weightlessness of plasma and the strong gyroscopic effect generated by it, lightsabers required a great deal of strength and dexterity to wield, and it was extremely difficult—and dangerous—for the untrained to attempt using. However, in the hands of an expert of the Force, the lightsaber was a weapon to be greatly respected and feared. To wield a lightsaber was to demonstrate incredible skill and confidence, as well as masterful dexterity and attunement to the Force.
Korisnikov avatar
By Waldorf
I do love him.. :D

Inače, nisam nešto preterano poludela od nerdovskog entuzijazma posle gledanja tizera. Valjda me godine naučile da ne uzimam mnogo u obzir šta se truća godinu dana pre nego film izađe. Jedna od najzabavnijih stvari koja se desila vezano za ovaj tizer je čitanje komentara na wallu mog mirnog i staloženog drugara kako s divoskim strpljenjem i entuzijazmom pokušava da objasni nekoj ljudskoj cepanici zbog čega "Jbt, kakav je bre ono crnac na početku!" znači da je cepanica rasista.... Spoiler: Nije uspeo i nije ostao miran i staložem. :smeh:

Edit:
Zaboravih da dodam. Buraz me navukao da gledam SW:Rebels. Ekstra je crtana serijica, ali i dalje traje tako da sam ja počela da gledam i Clone Wars iako sam nešto imala otpor zbog animacije i crteža. Onako kao SW fanu, i jedno i drugo mi je onako baš kvalitetno leglo. :)
Korisnikov avatar
By Zvonki

E ovo mi je bolesno,znaci ja volim star wars trejeler je dobar i waldorf je u pravu ne treba ocekivati da ce sedmica doneti onaj stari duh star wars filmova(4,5 i6) ili od filma ocekivati nesto wauu,strpi se i cuti,pogledaj i onda utiske sabiraj.
Ali ovaj lik objasnjava kako je dizajn svetlosnog maca los,jbt koliko je blizu patologije objasnjavati nesto sto je fiktivno kompjuterski napravljeno kako ne moze da fukcionise u FILMU....
Jos uvek ima ljudi koji veruju da star wars univerzum postoji i da to niej izmisljeno...
Korisnikov avatar
By Dirrty

I dalje ne mogu da provalim da li je film takvo sranje da ni za trailere ne mogu da izvuku šaku uzbudljivih scena, ili samo kriju što više sadržaja?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mislim da kriju sadržaj, vidi se da ima akcionih sekvenci, rekao bih da su se u ovom tizeru orijentisali više na to da ukažu na neki kontinuitet sa prethodnim delovima, sila koja se nasleđuje familijarno, pa skršena dartova maska, milenijumski soko i tako to
Korisnikov avatar
By 2kune
kad sam bio klinac bilo je to nešto dotad nečuveno i neviđeno... a ondak sam odrastao... a kad se završi trilogija trilogija vjerojatno će mi opet to biti nešto nečuveno i neviđeno jer ću biti totalno senilan... ča bi pujizi pošpjegali - rebambito...
Korisnikov avatar
By Blady
Konacno sam pogledala svih 6 komada, a pre pola sata kupih ulaznicu za 7, koji ce biti u bioskopima u decembru.

Korisnikov avatar
By Blady
^ Da, kad ti kazes da je sranjce, sigurno je sranjce.
Korisnikov avatar
By Srklet
jedna od stvari koja me raduje u vezi novog filma je što neću s nikim morati razgovarati o njemu kao da je to nešto važno. :lol:

u svakom slučaju, sumnjam da će biti lošiji od onih lucasovih sranja od prije desetak godina. abrams ipak zna režirati glumce.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni ovo liči na Igre gladi.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Nisam ni ja napisala da si ti to napisao, vec tvoj zakljucak o prici.
U ostalom, ostavicu utisak, kada budem pogledala u decembru :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
upravo odgledao comic con panel sa svima njima, svi ne-znam-kako nahvalise novi film kao da je masterpiss, meni ovako povrsno gledano smice sto su za novog zlocu tako genijalno smislili dart vedera No.2 samo sa drugacijim dezenom kacige kako bi se znalo koja je koja kada se kupuje za halloween...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!