Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Too late! Nisam iznenadjen, naprotiv
Korisnikov avatar
By 李香兰
saznala sam da sa mnom u grupu ide jedan trans decko. tj. videla sam da na fb-u kaci mnogo klipova kat blaque pa sam ga pitala i outovao mi se. mnogo mi je drago.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ja cula vise puta da je Filoloski rasadnik za lgbtq ljude. :lol:

Anyway, drago mi je zbog tebe! :)

Ont:
Juce mi ceo dan nista nije islo od ruke. Omasila bus na autokomandi za dva minuta i morala da cekam na onom vetru dva sata.

Jos uvek pokusavam da se ugrejem. :sigh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Speculum, nekako me to nikako ne cudi sto si rekao.
Do pre par meseci kada bi me neko pitao kakav 'tip' ljudi dolazi na farmaciju - rekla bih da su to uglavnom 'streberi', a sad tek vidim da je tu 90% ljudi n@fyr@n@ m@ll@ fazon. :drama:

@Overload - sorry to hear that, ali barem ima nekoga ko je lgbt frendli. :)
By OpetMacak86
Sivi demper,plisirana suknja i cizme na nitne...ok,kapuram taj deo...ali kakve to ima veze sa mnom?
Korisnikov avatar
By gossip
mamuraaaaaaaaaaaaaaaaaan

a radim popodne :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika

seems like a noble idea. planning & maintenance though
By OpetMacak86
Ce umrem,kisa pada,ja pusim sonicni srafciger(ne pitajte me nista)...nemam ko da mi pravi drustvo za kafu...Nemam gde da idem i sta da radim...e da,ovaj tablet malo,malo pa zablokira
By OpetMacak86
Meni se vec ide kaci...ne u smislu da mi nedostaje neko da mi vadi dusu i da me gnjavi...al mi fali da se zatvorim u sobu i ne razgovaram ni sa kim...bar na pola dana koliko da malo napunim baterije
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2730125#p2730125]OpetMacak86 napisao:[/url]Ce umrem,kisa pada,ja pusim sonicni srafciger(ne pitajte me nista)...nemam ko da mi pravi drustvo za kafu...Nemam gde da idem i sta da radim...e da,ovaj tablet malo,malo pa zablokira
za vikend, traži jedan dan, ma pola dana, i idi u dugu šetnju, ponesi tablet ili phone - take photos kada si već na tako lepom mestu. ako pada kiša, još bolje nećeš nikoga sresti. ne uskraćuj sebi self time ukoliko već osećaš da ga desperately trebaš. //-- naravno ovo su samo onako nabacane sugestije
Korisnikov avatar
By Hys.
neka me neko spreci da odem u ono zlo od lezbo srbistan chata

nisam bila taman dovoljno dugo da pomislim da nije najgora ideja na svetu

mislim tako deluje i 6 pivo kad je neka dobra stvar u klubu i blizu butchica al ispadne ipak skoro pa jeste ono kao pa maltene najgora ideja od sve dece.
Korisnikov avatar
By Hys.
posle dva minuta nepoznata osoba na prajvat, prvo pitanje,

"stvarno?"

(nick mi je I like Butches)

ja: jep

on/a: a sto? hahahahahaha

Ne mogu.
  • 1
  • 821
  • 822
  • 823
  • 824
  • 825
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!