Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Drustvo, moze li mi neko predloziti nekoliko redova koji ce pokazati osobi da je posebna i draga, ali prikriveno i slati znateveckakve xD signale? Naravno, ne da to sada bude ocigledno, nego onako, u zavijenoj formi. Ali da bude zaista lep tekstic. Ne mora bas poezija i neki odredjeni autor. U redu je sta god vam padne na pamet, a da ispunjava ovo gore navedeno. :D Samo da nije nesto povrsno i previse pateticno, nego onako, mocno. :) Ako ce olaksati, u pitanju je tekst koji ce ici na rodjendansku cestitku.
Hvala ako vec razmisljate. ;)
Korisnikov avatar
By nsc
Poznavaoci neznog izrazavanja potrebni! :D :lol: :smeh: :roflmao: :krezavi: :lolusha:
By OpetMacak86
A sta kazes samo na "srecan rodjendan" i onda kad odes na rodjendan lepo flertujete uzivo?
Појавиш се на његовим/њеним вратима с украсном врпцом око врата, насмијешиш се и кажеш: Хеј, ово је најискреније што ти желим. А и мени ће ускоро рођендан, па да се не трошиш. :trep:
Korisnikov avatar
By Madonna
Imam nesto bas za tebe samo da nadjem i postujem
Korisnikov avatar
By Madonna
Da li si se ikada zapitao kako je moguce da jedan andjeo postane djavo??? Ako nisi, i ako ne znas odgovor na to pitanje, ja cu ti reci. Tom andjelu su svi po malo lomili krila, gazili ga i povredjivali, igrali se njegovim osecanjima, nije ih bilo briga koliko boli je on u stanju da istrpi. Srce mu je krvarilo, bolelo ga je, i okrenuo je list. Postao je isti onakav kakvi su drugi bili prema njemu. Nema milosti ni prema kome, i zamisli, sada ga vole. Koja ironija, ali je istina...
Korisnikov avatar
By Madonna
Sanjala sam nocas da si pored mene,,,da me opet volis...A znam da mi nikada oprostiti neces...Boli me mnogo sve sto se desilo,,,jer ti nisi zasluzio moje cutanje i odbijanje...Oprosti mi sto nikada nisam bila onaj najbolji prijatelj koga si trazio u meni,,,a zeljela sam upravo to da ti budem,,,prijatelj i drug,,,zena i mnogo vise...Oprosti mi sto sam odlazila u trenutcima,,,kad sam ti najvise trebala...Oprosti sto sam te dovela do toga da ti budem potrebna,,,nije mi to bila namjera nikada...Znam ja da sam zasluzila sve sto mi se sada desava...Znam da vise nikada necu sresti nekoga poput tebe...Sve sto imam sad bi dala da mogu vratiti vrijeme...Tako cesto te sanjam,,,tako cesto te trebam,,,nedostajes do bola a ti se ne javljas...Kazu da moje ime vise i ne spominjes,,,da si me davno izbrisao iz svog zivota,,,predao zaboravu...Neka si...Sve ti oprastam,,,jer sve sam ja to zasluzila,,,,cak i mnogo gore....Propustila sam toliko toga,,,propustila i prokockala sansu da budemo sretni,,,,da imamo jedno drugo,,,da se cijenimo,,,postujemo i volimo...Samo te jedno sad molim...Oprosti mi...Nikad ti nisam rekla,,,moj glupi ponos nije mi dozvolio da ti to tada kazem,,,ali sad znaj da bio si mi sve,,,moj vazduh,,,moja zima i najljepse proljece,,,bio si moja ljubav,,,moj cijeli svijet....Znam da povratka na staro nema,,,ali pisem ove redove,,,ne zbog nas,,jer za nas kasno je,,,vec zbog drugih,,,da iz ove nase nedovrsene price,,, izvuku pouku,,,,da nikada ne gube ljubav svog zivota,,, zbog glupog ponosa...
Ne čini to, ne igraj se! Jednostavno reci voliš me ili ne, svako odlaganje ili prenemaganje je suvišno?! Nije lepo mučiti nekog tako samo zato što te voli, srce je reklo tako nisam kriv! Oklevaš a lako je, a zašto kad možeš reći ne?! Ništa skoro nije gore od one što ne zna šta hoće, osim one što zna ali neće da kaže, laže sve a najviše sebe! Važnije ti je šta će drugi reći od sopstvenog puta ka sreći!? Pokloni malo iskrenosti onom koji te voli!
By Sixto
"Skini mala dzemper, da ti vidim oci"...
Korisnikov avatar
By nsc
Nisu li to vec podocnjaci?
Korisnikov avatar
By Madonna
Ljudi često ne mogu da vide razliku između ljubavi i zaljubljenosti.E pa dragi moji,to nije,nije bilo,niti će kada biti isto. Ogromna je razlika između to dvoje. Kada si zaljubljen radiš mnoge gluposti.Spreman si mnogo toga radi voljene osobe.. Međutim,sve su to zaluđenosti koje nas brzo prođu. Tek kada budete spremni proći i dobro i loše,biti sa voljenom osobom u dobru i u zlu,u bolesti i zdravlju,u bogatstvu i u bijedi,ostati dostojanstveni uz voljenu/voljenog i onda kada brod tone..kada vam voljena osoba postane bitnija od vas samih tek tada znajte da volite. To je ljubav.Požrtvovanost,odanost,vjernost,razumjevanje,poštovanje.U svim aspektima života.U dobrom,lošem,najgorem,najboljem. Kada se zajedno smijete,plačete,radujete,tugujete. Kada urkos svim problemima i dalje stojite jedno uz drugo,držeći se za ruke i nježno gledajući jedno u drugo..sve je to ljubav. Usponi,padovi..koktel dobrog i lošeg.
Korisnikov avatar
By elizevin
here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)
By FloraWoods
Ja rekoh da necu patetiku, a vi navaliste sa jadnim komentarima.
Hvala onima koji su zaista odgovorili na pitanje.
By Sixto
Jes, mi stihoklepci da ti smislimo tekst, a ti da jebes! E ne moze!
Korisnikov avatar
By zozefin st
florawoods sram te bilo!
ovako da iskoristis forumase, a ne kazes ni hvala!
By OpetMacak86
Jaooo sto me ova tema podseca na vreme kad sam bio naivniji i mladi i trudio se da sastavljam te sladunjave stvari...
Koliko su mene neke stvari promenile...
Korisnikov avatar
By Laerem
Evo, imam ja nešto. Ponovi mu od riječi do riječi, uspjeh zajamčen:

Daješ mi da te zlostavljam, daješ mi da te skrnavim,
Daješ mi da prodirem u tebe, daješ mi da te kompliciram.

Pomozi mi!
Slomio sam nutrinu.
Pomozi mi!
Nemam duše da je prodam.
Pomozi mi!
Jedina stvar koja za mene pali
pomozi mi da pobjegnem od sebe.

Želim da te jebem ko životinja.
Želim te osjetiti iznutra.
Želim da te jebem ko životinja!
Moje čitavo postojanje je manjkavo,
Ti približavaš me Bogu!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727204#p2727204]Anton Pavlovič napisao:[/url]Појавиш се на његовим/њеним вратима с украсном врпцом око врата, насмијешиш се и кажеш: Хеј, ово је најискреније што ти желим. А и мени ће ускоро рођендан, па да се не трошиш. :trep:
Antone, ne prestajes!

Tako sam se umotavao u plave masne! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
Moram da priznam da je ovo tema gde se Madona ispisao za ginisa. Nisam video temu gde je pisao vise, obimnije. Pohvalno!

Glupo je da ti mi pisemo nezne poruke. Mnogo je bitnije da sama/sam napises poruku. Sve iskreno sto napises je odlicno, sve sto napises nije pateticno ako zaista tako osecas. E, sad, mozes da napises vec pisanu poruku, da bude opste mesto, a mozes i sama da izmislis. Neko pisanje o dopadanju upakuje u humor, sto deluje cool, neko to uozbilji, ukalupi u klasiku.

Najbitnije je da to bude tvoja poruka, kakva god da je.

Less is more. Nekad je to bolje, ali nema pravila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!