- 27 Sep 2015, 10:47
Sanjala sam nocas da si pored mene,,,da me opet volis...A znam da mi nikada oprostiti neces...Boli me mnogo sve sto se desilo,,,jer ti nisi zasluzio moje cutanje i odbijanje...Oprosti mi sto nikada nisam bila onaj najbolji prijatelj koga si trazio u meni,,,a zeljela sam upravo to da ti budem,,,prijatelj i drug,,,zena i mnogo vise...Oprosti mi sto sam odlazila u trenutcima,,,kad sam ti najvise trebala...Oprosti sto sam te dovela do toga da ti budem potrebna,,,nije mi to bila namjera nikada...Znam ja da sam zasluzila sve sto mi se sada desava...Znam da vise nikada necu sresti nekoga poput tebe...Sve sto imam sad bi dala da mogu vratiti vrijeme...Tako cesto te sanjam,,,tako cesto te trebam,,,nedostajes do bola a ti se ne javljas...Kazu da moje ime vise i ne spominjes,,,da si me davno izbrisao iz svog zivota,,,predao zaboravu...Neka si...Sve ti oprastam,,,jer sve sam ja to zasluzila,,,,cak i mnogo gore....Propustila sam toliko toga,,,propustila i prokockala sansu da budemo sretni,,,,da imamo jedno drugo,,,da se cijenimo,,,postujemo i volimo...Samo te jedno sad molim...Oprosti mi...Nikad ti nisam rekla,,,moj glupi ponos nije mi dozvolio da ti to tada kazem,,,ali sad znaj da bio si mi sve,,,moj vazduh,,,moja zima i najljepse proljece,,,bio si moja ljubav,,,moj cijeli svijet....Znam da povratka na staro nema,,,ali pisem ove redove,,,ne zbog nas,,jer za nas kasno je,,,vec zbog drugih,,,da iz ove nase nedovrsene price,,, izvuku pouku,,,,da nikada ne gube ljubav svog zivota,,, zbog glupog ponosa...